Три жертви на верижния ад на "Витиня" – 9 линейки са там

Загиналите: жена и двама мъже, четирима са тежко ранените
Обновена: 8 окт 2015 16:27 | 8 окт 2015 15:00,
55
Три жертви на верижния ад на "Витиня" – 9 линейки са там
Снимка: архив Булфото

Млада жена и двама мъже са загинали, а други четирима са тежко ранени при верижната катастрофа в тунела "Витиня" в посока Варна, съобщи МВР.

Още по темата

Девет линейки са изпратени на мястото на катастрофата. Спешните екипи са изпратили в столични болници четирима ранени, сред които и едно дете, съобщи директорът на Спешна помощ д-р Георги Гелев.

По думите му, очаква се да има още ранени от верижния ад в тунела, където движението е спряно.

Автомобилите се пренасочват по стария път София - Ботевград, катаджии на място регулират движението.

Поне 40 коли са с щети, като първоначалните данни сочеха, че при удара са се нанизали петдесетина автомобила.

Катастрофата се случи по-рано през деня в тунела "Витиня", в посока Варна. Образува се колона от коли дълга над 4 км.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
6
 
! Отговори
ETNA преди 8 години
Че пътищата в България не са добри...не са добри, ама и всеки кара като състезател от формула 1 :( На Витиня съм минавала десетки пъти на път за Видин, и честно казано не помня точно в какво състояние е тунела, но щом не ми е направило впечатление, сигурно е ОК. Както беше писал някой по-долу, и по злато да караме, ако не използваме главата си, така ще става.
43
0
 
22
 
! Отговори
### преди 8 години
Толкова лесно ли се създава и отглежда един живот, че си позволяваме с такава лекота да влизаме в черните статистики? Хора, спазвайте правилата, бъдете толеранти, имайте кулура на пътя!!!
42
3
 
35
 
! Отговори
Винету преди 8 години
И пак върти, сучи, на половината коментатори тук пак Бойко им е виновен. Ай, стига глупости де, като не беше на власт нямаше катастрофи и жертви ли? *** кара като *** и ще прави подобни глупост независимо кой е на власт.
41
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цензурата в този сайт е престъпна!
40
2
 
23
 
! Отговори
Булгаристан преди 8 години
До Боколенд 2015И като не гласуваш какво ще постигнеш ? Ти не гласуваш ама *** гласуват под строй че даже и с автобуси прииждат. И накрая вместо България ще има една турска провинция.
39
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Hiter Ако си мислиш, че нови закони ще оправят нещата явно много сме я закъсали. Закони има,ама не са спазват! Карат като *** и накрая невинни хора загиват.
38
0
 
12
 
! Отговори
Не, че нещо преди 8 години
ама като ги знам в тоя край на България как карат... Въпрос на време беше да се случи такава трагедия. Нито дистанция спазват, нито се прибират в дясната лента (често се случва да се изпреварват отдясно на магистралата), нито ограниченията спазват, само "цъкат си на телефоните". Бог да ги прости жертвите.
37
0
 
3
 
! Отговори
7 преди 8 години
Да не е цистерна на "Лукойл"?
36
2
 
43
 
! Отговори
Боколенд 2015 преди 8 години
Анархията в България става все по-страшна. Римляни бият журналисти, всеки ден убити по пътищата, корупция на всяка крачка, полиция се ползва само да пази престъпниците... които ни управляват, съдебната система реално се е превърнала в мафиотска структура. Спрете да гласувате за престъпници. Помислете за децата си - те не са виновни, че вас може да ви излъже всеки селски тарикат.
35
14
 
22
 
! Отговори
Hiter преди 8 години
Бойко е виновен. Той се бави със законите, но изборите са по-важни нали така.
34
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е защото полицията само иска, а нищо не дава.
33
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще открият ли кой е разсипал нафтата??? Това и безотговорно животно като хиляди подобни. Трима загинали, колко ранени, а материалните щети??? Този да се хване и 20 години в затвора с конфискация на имуществото.
32
1
 
53
 
! Отговори
:( преди 8 години
Ограниченията са, за да се спазват. В тунелите те са 80 км./ч., а никой не ги спазва. Ако имаше поне малко самодисциплина у българина, нямаше да четем всеки ден за умрели по пътищата.
31
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
абе днес за 10 минути каране 4 тариката ми отнеха предимството и даже ми махат, че съм ги пуснале за тва става такавсеки и тарикат като тиквата, щото нали всички го гледаме как тиквее всеки ден
30
0
 
45
 
! Отговори
аман преди 8 години
ееееееееееееей научете се най-накрая да СПАЗВАТЕ ПРАВИЛНИКА ЗА ДВИЖЕНИЕ БЕ!ТАРИКАТИ такива за къде бързате ?! за болницата ли ?! или да пратите някой там ?!
29
12
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
През тунелите във "фалиралата" Гърция можеш да караш без да включваш фарове, така са осветени!!!И понеже там не е задължително да караш с включени фарове през деня, преди тунела има знак да ги включиш , а след тунела, знак да ги изключиш.Ние тук имаме само задължението да плащаме, да плащаме и да плащаме, както се вижда и с цената на човешки животи...
28
1
 
59
 
! Отговори
pepe преди 8 години
Витиня е осветена, тоя дето ме репликира за лентите да ходи и да ги брои, 3 ленти има вътре. Ако е имало нещо разлято мн. кофти, но вероятно течовете са от блъснатите коли.Проблемът всички го знаем, при ограничение 80 има хора които карат със 150, тирове изпреварват коли, кара се на 1м дистанция и пр. глупости.
27
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** народ сме и тва е!Няма оправия.
26
0
 
47
 
! Отговори
Стикер преди 8 години
50 коли нанизани и три човешки живота погубени, преди два дни един друг човек беше пометен на Витоша..два дни преди това дете, още ден-два по-рано две деца.....и на всичко отгоре получих мейл с предложение да си купя наностикери за номера на автомобила ми за да не ме засече камерата като мина с превишена скорост.....не мерси, не спазваш правилата-плащаш или на крадливите КАТ или на Бог, решаваш сам...или джигита отсреща....
25
1
 
38
 
! Отговори
1 преди 8 години
Мисля, че е крайно време полицията да си свърши работата и да започне да контролира ужасите по пътищата. Очевидно е, че с добри думи, тридневни акции и разни други псевдоинтервенции няма да стане.