Облачността ще се разкъса утре, но все пак ще е хладно

Максималните температури - между 13 и 18 градуса
13 окт 2015 18:27,
0
Облачността ще се разкъса утре, но все пак ще е хладно
Снимка: архив Reuters

През нощта ще има значителна облачност, а в сутрешните часове на места в низините видимостта ще е намалена. Минималните температури ще бъдат между 3 и 8 градуса и в Североизточна България, в отделни райони е възможно да се образува слана, съобщават синоптиците от НИМХ.

Утре облачността ще е разкъсана, по-късно през деня на места намаляваща до предимно слънчево време. Максималните температури ще са между 13 и 18 градуса, в крайните северозападни райони - малко по-ниски.

Над Черноморието ще има разкъсана облачност, по-значителна преди обяд. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са 14-16 градуса. Температурата на морската вода е 18-19 градуса. Вълнението на морето - 2-3 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб, по високите части до умерен запад-югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 15 градуса, на 2000 метра - около 8 градуса.

В четвъртък ще има разкъсана облачност, над много райони през деня намаляваща и до слънчево. Сутринта на места в низините ще се образуват мъгла или ниска слоеста облачност. Вятърът ще е от изток, сутринта - слаб, около и след обяд в Източна България и Дунавската равнина ще се усили до умерен. Минималните температури ще са между 4 и 9 градуса, а максималните - между 16 и 21 градуса.

В петък облачността ще се увеличи и ще бъде предимно значителна. На отделни места, главно в Западна България, ще превали слаб дъжд. Минималните температури ще са с градус-два по-високи, а дневните - по-ниски от предишния ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари