Един ден за ранените диви животни

Спасителният център за диви животни с Коледна кампания
1
Един ден за ранените диви животни
Снимка: Община Стара Загора

За втора поредна година Спасителният център за диви животни в Стара Загора организира Коледна кампания под наслов "Един ден за ранените диви животни".

Това е кампания, в която всеки може да подари един ден от идната 2016 година, в грижи за дивите пациенти на центъра, на някой близък, на семейството или на себе си.

Това може да стане срещу дарение от 80 лева, един е-мейл с имената на получателя на подаръка и точния адрес за изпращане на пратката по куриер.

Получаването на подаръка ще даде възможност на притежателя му да избере един ден от 2016-та година, в който ще стане пълноправен член на спасителския екип в центъра. В края на този ден той ще се сдобие и с колаж от най-хубавите си снимки от близката си среща с ранената дива природа на България.

Всички получили този нестандартен подарък ще могат да помогнат на спасителите от центъра в отглеждането и възстановяването на дивите животни.

Получатели на подаръка "Един ден за ранените диви животни" могат да бъдат, както отделен човек, така и семейство, или двойка, отчитат от Спасителния център.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Божил преди 8 години
Браво- поздравления!