Хората тръгнаха, задръстванията започнаха

Интензивен е трафикът на изходите от всички областни градове
23 дек 2015 18:39,
22
Хората тръгнаха, задръстванията започнаха
Снимка: архив, Булфото

Хиляди хора тръгнаха на път за предстоящите Коледни празници. Започват и задръстванията.

Институциите призовават шофьорите за повече търпение, а данните показват, че по време на празниците през нощта стават най-много катастрофи.

Още по темата
Задръствания затрудняват движението по главните градски булеварди в Пловдив. Преминаването през светофарите отнема средно по около 5 минути за централните градски булеварди.

Струпвания на автомобили има и около големите търговски центрове и вериги.

Интензивно е движението и в кюстендилско, пазарджишко, сливенско, великотърновско, видинско, бургаско и варненско, съобщава агенция "Фокус".

Трафикът в София също е интензивен, но образували се колони на изходите на града няма. Най-много коли преминават по "Цариградско шосе", като светофарите на "Горублянско ханче" и за село Герман са изключени.

Километрична опашка вече се е образувала на граничния пункт "Кулата - Промахон". Засега тя е само от тирове и е дълга над 6 км. Въпреки това трафикът и от автомобили е особено интензивен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пари нямали българите, а ?Винетките им били скъпи?А за празниците отиват в съседните държави на почивки, екскурзии и пътешествия.Само се оплакват, само това умее този народ.
12
1
 
2
 
! Отговори
За номер9 преди 8 години
Премести се в град Две Могили област Русе, там улиците винаги са тихи и ... празни! Приятна разходка!
11
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Западен парк вечер мирише на изгоряла пластмаса. Не се диша. Ужас. Ама те и Вашите деца ще се разболеят.
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В момент,когато терористи заливат света,бежанци с неясен произход се разхождат из страната ни,майките и бащите ни страдат от недоимък,децата ни напускат родината,вие пак се хванахте за гушите- селяни и граждани. Нека всеки посрещне празниците,където го влече сърцето,Не си яжте главите за глупости,Толкова е тъпо,че думи не ми достигат,Весели празници на всички сънародници ,
9
1
 
2
 
! Отговори
Oli преди 8 години
Eu sadilistata prelivat ot bg jalbi za dupki i vinetki...:-) pravete snimki i prastaite i vie! :-)pokajete na sveta vulgarnata arogantna ministarka Pavlova za kakvo iska da poluchi pari ot konsumentite v rbg i bg turistite.:-)
8
1
 
11
 
! Отговори
до №9 преди 8 години
Няма по-верен коментар за празниците от Вашия! Да, да си в празна София по празниците е чудесно. Пренася ме в годините, когато София не беше претъпкана, беше тихо, чисто и сутрин прясно измитите улици ухаеха на дъжд.
7
5
 
16
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
Бедните българи тръгнали за Гърция. А още по-бедните ни пенсионери дават по 5-6 хилки през ден на измамници. Българите не са бедни, просто обичат да мрънкат много.
6
2
 
10
 
! Отговори
mi da преди 8 години
До Анонименми ти кво искаш ? тука и 2500 да взимаш един гръшки пенсионер взима повече от тебе. Ние сме си мизерници няма какво да се лъжем.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всяка година едно и също се получава.
4
19
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
байбай, селяни мръсни. вече усещам как въздухът се прочиства.
3
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От кога чакам този ден.Малко да се измете тая смръдлива пас..мина от София.
2
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората са бедни, затова става така. Всички пътуват с коли към Гърция, никой не си взима самолета. Всеки гледа да спести някой лев, от почивката си икономисва, за да нахрани децата си. Гледам ги и в Гърция като отидат, всеки от по-евтиното узо си поръчва, менютата си ги взимат по двама едно, друго най-много салатка да си вземат или октоподчета, не повече.Беден народа, изтерзан.
1
1
 
19
 
! Отговори
Лилето - ГЕРБ преди 8 години
Е не можаха ли да изчакат малко да въведем и тол таксата пък тогава да тръгват.