Младеж почина в Банско след алкохолно натравяне

Приятелите му го откарали в болница, но там само установили смъртта му
1 яну 2016 12:08,
19
Младеж почина в Банско след алкохолно натравяне
Снимка: Архив Булфото

15-годишно момче от Банско е починало в първите минути на новата година. Това съобщи "Фокус“, като се позова на дежурният полицай в Областна дирекция на МВР – Благоевград.

Най–вероятната причина за смъртта му е алкохолно натравяне. Сигналът за колабирал младеж е подаден малко след полунощ към ЦСМП – Банско.

Когато екипът на спешна помощ тръгва към мястото на инцидента, сигналът е отказан, тъй като е съобщено, че момчето ще бъде транспортирано до разложката болница с личен автомобил.

Когато момчето е откарано в болница, медиците установяват, че то е починало. Към 3 часа тази нощ тялото му е прието за аутопсия от съдебен лекар в МБАЛ-Благоевград. За инцидентът е уведомена Районна прокуратура-Разлог.

По първоначална информация 15-годишното момче е имало рана на главата, която може да е получена вследствие на падане след загубата на съзнание. По неофициална информация починалият младеж е употребил алкохол. Служители на РУП-Банско работят по случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
А преди 8 години
Естествен подбор?
12
1
 
2
 
! Отговори
g преди 8 години
na men mi se stryva che stava dyma za smart ot piqnski poboi,shtoto kolabiral i kolko vreme im trqbvashe da go zakarat do bolnica,obiknovenno sa tejki natravqniq,, abe neshto namirisva,nqkoi mojebi neshto prikriva,moe mnenie
11
0
 
15
 
! Отговори
75 преди 8 години
Не знам защо ми изтриха коментара. Затова ще го напиша с други думи. Грозната истина : Както бях написал в статията за 13 годишната "разкрепостена",която избяга от дома си: Децата подражават на родителите си.Когато *** е с леко поведение,а баща ти освен да пие не става за нищо друго,какви очаквате да се децата.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се напиеш като животно и да се въргаляш по земята не е повод за гордост и нещо, с което да се хвалиш, е*ати! Попринцип говоря, а не конкретно за този случай, понеже не знам какво точно е станало, но може би пак е нещо подобно. Пийте с удоволствие и мярка, както е казано. Не е нужно да се пие до припадък... П. С: Друго е вече, ако е пил някакъв фашлив алкохол, какъвто беше случаят с ракията...
9
3
 
14
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Дайте им алкохол и цигари и очаквайте нещо друго.... Смотана държава, *** народ !
8
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последно от раната ли е умряло или от алкохолно натравяне? да ви имам статията бре!
7
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Винаги е имало такива *** дето всичко им е наред и ще пукнат от тъпотия.Дали от алкохол дали от много наркотици или ще се убият някъде с колата си.Такъв е животът.Ако някой трябва да се чувства виновен това са родителите му.А ние да си честитим новата година и да не ни пука от глупости.
6
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До горан 4 естествено че той кой друг аз ли
5
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
A родителите къде са били, че са пуснали непълнолетния си син да пиянства по нощите?
4
6
 
35
 
! Отговори
горан преди 8 години
15 годишен празнува в ресторант в Банско, 1-дали този младеж е бил с родителите си2-как така сервират алкохол на 15 годишен в ресторант3- сигурно пак Бойко Борисов е виновен
3
4
 
11
 
! Отговори
Georgi преди 8 години
Ei to nqma da e nova godina ako edin ne katastrofira, drug ne umre ot piene, treti ne padne ot 5-tiq etaj... Tolkova li ne moje hem da si piivate I veselite hem da se pazite maika mu stara... Kakva e taq nashta Balgarskata kultura da se svinim s toq alkohol po vseki edin povod, che daje I bez povod.
2
2
 
29
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
Много станаха и все млади , страхувам се, че мнозинството от младите останали в земята-рай са напълно оскотели , с единствена цел да намерят повод за препиване , и след 2-3 години няма да имат нужда от повод , а само от алкохол
1
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
късмет