Голямото прибиране започна, трафикът се засили

Километрична опашка от коли се образува между Банско и Симитли
72
Голямото прибиране започна, трафикът се засили
Снимка: Булфото, архив

След празнуването на Коледа и посрещането на новата 2016 година се очаква трафикът по основните пътища да се засили заради голямото прибиране, при което около 200 000 автомобила ще се насочат към столицата.

В събота километрична опашка от автомобили се образува по обяд на пътя между Банско и Симитли. Задръстването беше най-голямо в района на село Градево, съобщава Нова телевизия.

Колите се движеха с не повече от 30 км/ч, а много често се налагаше да стоят на място по няколко минути. Натоварен беше трафикът и на главния път Е79 в района на Симитли и Благоевград, където в ранния следобед се образуваха колони от автомобили.

Полицейски патрул регулираше движението в отсечката, където автомобилите, идващи от Банско трябваше да се включат в пътя Е79.

Вероятно най-интензивно да е движението в неделя. В последния почивен ден от 14.00 до 20.00 ч. се забранява движението на моторните превозни средства над 12 тона по магистралите и натоварените пътища. От 10.00 до 16.30 ч. на пътя Е-79 през Владая ще бъдат отворени две ленти в посока София, за да се облекчи придвижването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: задръстванетрафикколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
31
 
! Отговори
M*arda*me преди 8 години
Politit bg kriza spira ot raz kato si ostanat sofiancite po rodnite mesta:-):-):-):-):-)
40
1
 
37
 
! Отговори
Petar, New York преди 8 години
До 66Точно, колкото аз съм от Ню Йорк толкова ти си от София, идеален център или не. София е малък град както и да го сравняваш. Смешни сме като вземем да се плюем помежду си.
39
1
 
33
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 58Опаа, па съм тука. Възможностите ми са такиве, че моам да живеем щастливо у тоя град, чувствам се великолепно. Ти като те глеам, не кипиш от щастие. Кой е накецан, а?Е с тая песен на Брена поздравявам всички и че си легам. Аре добре дошли на всички съграждани!
38
1
 
35
 
! Отговори
Никакъв преди 8 години
Малиии какви сте *** всичките. Ей ако излезете на протест срещу правителството ще се избиете кой селянин кой гражданин. Как па един не каза че пътищата са смотани или полицаите не си вършат работата. Гади ми се от вас. Срам ме е от вас. По добре си стойте у големата софия и не излизайте. Града - това са хората. *** пумиарския град.
37
3
 
36
 
! Отговори
Petar, New York преди 8 години
Наистина ли има хора които са горди, че са местни софиянци? По *** "град" в Европа има ли? :)
36
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 62Смешен си и ставаш досаден.Разбира се че си второ качество от две възможни и така ще си остане.Нямаш капацитета са ме оценяваш както и никой бълг..рак бил той япровинциалист като теб или пък софиянец. Пълен въздух сте. казах ти и преди, *** да издоиш козата. Ще ти олекне.И явно не си разбрал. Нямам нищо с Обеля.Живея в цивилизованият център (има и НЕцивилизован такъв) но това е без значение.
35
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 61Не ми дреме кого познаваш.Клоуни много в София.Аз нямам познати които да харесват провинциалистите!Това че не ти го казват в очите не значи че за тях не си *** Провансалов.Преди не ви обръщахме внимание защото сте *** но ставате вече досадни ивсе по-често виждам неприкрита ОМРАЗА към миек-киек навлеците.Сигурен съм че скоро нещата ще добият още по-изразена неприязън.Така или иначе тИ си оставаш провинциален плъх!Второ качество индивид.
34
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пижо 52Селски, кви са ти възможностите бе ***.2 апартамента и толкова десетгодишни БиеИемВие-та ли?И 50 крави на село?*** провинциален.Като ти гледам изказа ми е ясно какво са учили децата ти.Ще слугуваш ганьи и ще маршируваш по команда!
33
2
 
37
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 66Скоро гостето че сте вие. Че видиме тогава :)
32
2
 
35
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 49не у плевенско. Ти от Ракка ли си?
31
3
 
36
 
! Отговори
Нора преди 8 години
До Анонимен 50Моя град е насекъде къде съм аз. Ако изпитам съмнение си поглеждам нотариалните актове.
30
6
 
35
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До 23хахахаха, че ти слугувам я! Ти не мое ми стъпиш на възможностите бе градски! И мойте деца са училе, не бой се. Не сме бедни ние. А колкото до децата, големо преимущество са. Ама вие шопите не мое го разберете и затова се топите. За това съга София е наша, що сме повече!
29
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Нора 45погледни си ЕГН-то и ще разбереш кой е твоят град(провинциален) или село!
28
3
 
34
 
! Отговори
Нора преди 8 години
До Анонимен 41София вече е нашият град!
27
1
 
34
 
! Отговори
Георги преди 8 години
До Анонимен 41Че ви претопиме преди да сте се усетиле.
26
1
 
35
 
! Отговори
Иван преди 8 години
До Анонимен 41имам милион лица и още толкова други органи
25
1
 
37
 
! Отговори
Петър преди 8 години
До Анонимен 41Я съм насекъде бате! Ако чуеш Цеца - там съм, ако чуеш Миле Китич - па съм я! Взривявай се ти, мен не моеш ме спря!
24
1
 
36
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 39черпим те с те тоя *** "Mile Kitic - Rakija". Отвори си прозореца и ако го чуеш да знаеш, че сме съседи. Удрииииии!
23
2
 
36
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До ГражданинНие сме сила! Вие...на вързано куче леб не мое да дадете.
22
3
 
35
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
От НАШИЯТ град!