Голямото прибиране започна, трафикът се засили

Километрична опашка от коли се образува между Банско и Симитли
72
Голямото прибиране започна, трафикът се засили
Снимка: Булфото, архив

След празнуването на Коледа и посрещането на новата 2016 година се очаква трафикът по основните пътища да се засили заради голямото прибиране, при което около 200 000 автомобила ще се насочат към столицата.

В събота километрична опашка от автомобили се образува по обяд на пътя между Банско и Симитли. Задръстването беше най-голямо в района на село Градево, съобщава Нова телевизия.

Колите се движеха с не повече от 30 км/ч, а много често се налагаше да стоят на място по няколко минути. Натоварен беше трафикът и на главния път Е79 в района на Симитли и Благоевград, където в ранния следобед се образуваха колони от автомобили.

Полицейски патрул регулираше движението в отсечката, където автомобилите, идващи от Банско трябваше да се включат в пътя Е79.

Вероятно най-интензивно да е движението в неделя. В последния почивен ден от 14.00 до 20.00 ч. се забранява движението на моторните превозни средства над 12 тона по магистралите и натоварените пътища. От 10.00 до 16.30 ч. на пътя Е-79 през Владая ще бъдат отворени две ленти в посока София, за да се облекчи придвижването.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: задръстванетрафикколи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
4
 
36
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До ИнаКъв и да съм, ние сме повече от вазе. От съга нататък атмосферата ние че я определяме. Ако ви не аресва - вън!
20
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре беше без миекащи провинциалисти по софийските улици! Селяците се връщат и пак ще почнат да си хвърлят *** през балконите и да паркират по градинките!
19
2
 
35
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До ИнаВъпроса Инче е, к'во от това? Ром не съм, просто съм му фанал цаката как да се наложим у тоя свет - прайм деца. Мое ти се не верва, ама че видите след 20 години к'во предимство е това. Като се върнем 20 години назаде, я съм напрайл огормне скок до къде съм сега. Ако знааш от къде съм тръгнал. А ти к'во напрай? Я ли ти пречим? Както писаж и преди, то се вижда на къде вървът нещата. Свиквайте или си ходете!
18
2
 
35
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 23е тава е въпроса баце, че никогаш нема да станеш кмет на София. Да изчекаме времето и еволюцията да си свършат работата. Аз имам три деца, скоро и те че имат по толко. А познай, кой че има късмет да живее у София след 20 години. Както казах, бита карта сте. Не напирайте много що че патите.
17
5
 
36
 
! Отговори
профайлър преди 8 години
Профил:Не ходи нито на кино, нито на театър! Страх го е от трамваи и метро и си кара опела!Храни се предимно с пръжки с лук,буркани паприкаж, сланина и мас на бял хляб! По празниците търси бахур,сарми, кис зеле и св. кожа и домашно вино все от родното място!Но е вътрешно сигурен, че трябва да е в София!
16
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Пижо 22Имаш късмет че не съм кмет на София та да видиш какво ще стане с твойта "регистрацийка" и т.н.Ще те пратя там от където си дошъл за нула време.А също така и всичката онази *** която се домъкна тук след 1989 (по-точно след 1991 когато Зельо Зелев махна жителството)
15
4
 
34
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 21Късно е чадо, два апартамента имам вече, и регистрацийка и све. Приемете, че вече сте малцинство и не рипайте много да ви не изгониме от тука.
14
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Искам жителството да се върне! Така неможе повече!Който няма постоянен адрес, имот и работа в софия... Айде да е така добър да напуска по посока на родното място!!!
13
7
 
33
 
! Отговори
14 преди 8 години
До Анонимен 16За провинциалист като теб може и да са нещо впечатляващо но за мен са обикновенна евро-провинция. Твоите представи за света са леко У левУ.А това че София изглежда зле в момента е защото твоите съселяни се домъкнаха тук и олайниха всичко наоколо.И не ме учи къде да ида при положение че такива селяци като теб не ги пускат да измият тоалетните там къде съм!
12
3
 
38
 
! Отговори
Пижо преди 8 години
До Анонимен 17, 18 и на дедо ми ...Ейййй гражданятааа, дойдох си! Усети те ли ме, замириса ли Ви? Донел съм си *** у багажника и чекам да се стъмни още малко да го фрълим през терасата. Друго си е тука у шопията ейй, веднага се усеща друга атмосфера. Надишахте ли се хубаво покрай Коледа без назе? Аре до скоро, че одим да отворим един буркан с пържоле и да ударим една чашка винце.
11
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След 1989 г. опустошаването на провинцията и струпването на население в София заплашва страната от масова гибел бавна от пушека на бричките или при опустошително земетресение или ракетен удар жертвите ще са за минути над 2 милиона.
10
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Жалко! Селяни и господ ви неще! Праща ви сняг и виевици утре! СТОЙТЕ СИ ПО ПАЛАНКИТЕ БЕ!
9
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Постове 10 и 11 са на един и същ левак който при пускането на тема за провинциалистите се появява и започва да ръси едни и същи глупости за "панелни аристократи" и т.н.Всъщност най-вероятно той е някой от "новите" сУфиянци които живуркат в панелкитена крайните квартали, бедни и озлобени мизерници, сипещи омраза в нета.
8
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 11Сельо, тоя пост го срещам за енти път и не мие е приятно когато някакъв недодялан провинциалист се прави на отворко само защото се е скрил зад компа.За сто евро можеш да си купиш билет до Пръднипетел хасковско и обратно.Градовете които цитираш едва ли си посещавал "на живо".Барселона, Брчксел и Амстердам са обикновенна ПРОВИНЦИЯ!А Лондон, Париж, Ню Йорк и т.н. просто не са за бедняци какъвто си ти и 99.999% от бъл*гараците.Така че спри се малко и отивай да доиш КОЗИТЕ!!
7
5
 
37
 
! Отговори
ant преди 8 години
ГОРКИТЕ СОФИЯНЦИ....................
6
2
 
37
 
! Отговори
ODESSA преди 8 години
Аз няма да се прибирам отникъде, защото съм си във къщи. Много е кеф да четеш селки писания, кой бил по голям селянин:)
5
7
 
36
 
! Отговори
Обеля 1 преди 8 години
До АзАбсолютно наясно съм откъде идват минусите към моето изказване-от точно такива като теб, видели 5 лева повече последните годинки и станали хора благодарение на столичани. Да сте живи и здрави, трябва да бъдем положително настроени и снизходителни и към такива като вас,какво да се прави, и вие ще се очовечите някой хубав ден, дано да е по-скоро, ама надали
4
6
 
40
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Обеля 1Казваш от София си...а дали си наясно обеля до коя година е била село???повярвай ми...до преди 50 години твоите роднини са били много далече от"шосето"ако не ти изнася...хващай гората,то не че като си в обеля не си я хванал...аман от "софиенци"заради такива като теб в цялата страна гледат с лошо око на нас...обелски ***!!!
3
2
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
изобшо не се връщайте с тези стари коли от които не мога да дишам
2
6
 
51
 
! Отговори
Zdravo преди 8 години
До Обеля 1По селяндурско мнение не бях чел.