Отровни газове вероятно са убили двамата в Търговище

Версиите са две -самоубийство или нещастен случай
16
Отровни газове вероятно са убили двамата в Търговище
Снимка: Булфото, архив

Вдишване на отровни газове е вероятната причина за смъртта на 23-годишен младеж и 20-годишно момиче, които бяха намерени починали в гараж.

Още по темата

Младежът, който е бил родом от близкото до Търговище село Овчарово, празнувал идването на новата година с приятели. Излязъл от тържеството и след като не се върнал, друг от компанията тръгнал да го търси. Така се натъкнал на починалите в гаража и сигнализирал полицията, съобщи Дарик.

Когато дошли органите на реда, двигателят на автомобила все още работел. Колата - „Фолксваген Голф", била собственост на починалия младеж.

По време на огледа на място следи от насилие на били намерени. Това било потвърдено по-късно и от д-р Владимир Горанов, който извършил аутопсията. Според него, причина за смъртта и при двамата е вдишване на изгорели газове от автомобила.

Версиите по които работят следствените органи са всички възможни, но най-вероятни са самоубийство или нещастен случай, допълват от Полицията в Търговище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
сивото вещество няма общо в случая - Пушкин и сие са били все големи капацитети и вижте как нелепо загиват ,
10
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голяма трагедия 2 млади живота да си отидат по толкова глупав начин. Предполагам са отишли да се усамотят, но под влияние на алкохола вероятно не са помислили за последствията от запаления двигател и затвореното по ещение в което са. Бог да ги прости! Вината е на младежа с Гоуфа, че е направил тази простотия. За хората с гоуфове и изобщо каращи коли от "народната марка", винаги имам едно на ум. Болшинството са с доста нисък интелект и всякаква простотия може да се очаква от тях.
9
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези не са ли били "ключови" свидетели срещу някой??По случая Антонов например?
8
2
 
22
 
! Отговори
Ала_Бала преди 8 години
Смърт от любов и глупост!
7
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бог да ги прости.
6
3
 
50
 
! Отговори
nn преди 8 години
Скрили се, да се наобичат, но не са чели нито физика, нито биология достатъчно - изгорелите газове, като тежки газове, блокират червените кръвни телца и спира разнасянето на кислород до клетките. Няма мирис, няма вкус... не се усеща кога идва смъртта. Уви! Млади хора! ((((
5
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова ли не загряхте, че са се скрили да пушат марихуана.Взели са и вели хапченца и съчетано с алкохол са заспали.Пренесли са се във вечните маихуанови полета.Умряли са щастливо напукани.А вие ги мислите и разсъждавате около традиционни похвати катосекс, каса бира, игра на белот ...
4
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ли не са намерили стая с легло да се оправят ми са решили да го правят в гаража?
3
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
NE-LUBOVTA GI E UBILA.
2
3
 
14
 
! Отговори
. преди 8 години
Забрави ББ, ЦЦ, ИФ, АД и други такива двубуквия.
1
17
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ, НЕ, НЕ!!Не може някакви "отровни газове" да са виновни.Тък е намесена дългата ръка на братя Галеви, Путин, Дон Корлеоне и Папата.Не е виновна глупостта на бъл*гарака от провинцията.