Голямото прибиране днес - в сняг и студ

Спират камионите за облекчаване на трафика
Обновена: 3 яну 2016 08:59 | 3 яну 2016 07:30, Веселина Йорданова
114
Голямото прибиране днес - в сняг и студ
Снимка: БТА, архив

Голямото прибиране след празниците ще бъде днес. Първите задръствания по тази причина се образуваха още вчера по обяд, когато имаше километрична опашка от автомобили на пътя между Банско и Симитли.

Очаква се днес движението да бъде допълнително усложнено заради снеговалеж, който през деня ще се усили, според прогнозата на НИМХ-БАН. На места са възможни и поледици.

Още по темата
Сняг вали в областите София, Благоевград, Видин, Габрово, Ловеч, Монтана, Перник, Ямбол, Пазарджик, Пловдив, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Сливен, Търговище, Враца, Плевен, района на гр. Бяла и района на Тополовград.

Пътните настилки в цялата страна са предимно сухи, по усойните места и в планинските райони са влажни, заскрежени, обработени и опесъчени, съобщи пресцентърът на Агенцията "Пътна инфраструктура".

За повишаване на безопасността на движението при засиления трафик в последния от почивните дни, днес от 10.00 ч. до 16.30 ч. по пътя Перник-София, посока София, през Владая, ще има две ленти за движение - от бензиностанцията на "Лукойл" до пункта на "Пътна полиция" при Владая. По този начин пристигащите в столицата шофьори ще могат да пътуват по-удобно и безопасно.

От 14.00 ч. до 20.00 ч. днес ще бъде ограничено движението на моторните превозни средства с тегло над 12 т по автомагистралите и натоваренитe пътни направления.

Очаква се интензивно движение на входовете на София по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма", и по пътя София-Кулата.

Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да спазват въведените ограничения, пътната сигнализация и указанията на "Пътна полиция".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още по темата: трафик
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
6
 
7
 
! Отговори
Надарен хасковлия 22 преди 8 години
йебрееееее идьем у големио град, не можите да ни спрети, многу сми, силни сми, работими здраву и ви пудбивами цинити на труда, ний сми номир идно!!
39
8
 
9
 
! Отговори
Банкер от Надежда преди 8 години
Вън ***-аграрите от столицата, вън от вип квартала Надежда, не сте желани тук, ще ви сгазя с хипер новата ми кола 2007, аз съм на светлинни години пред вас с мечтана жена в панелния ми феодалски вип апартамент, не сте ми нито на моженето, нито на парите ми!!
38
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еееее, най-после и сняг заваля ПРЕДИ МАЛКО във Варна ЗА тази зима! Как да не пиеш едно вино по случая!
37
1
 
12
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
ххахаха ако ви остави човик и до бой ще я докарате , само защото някой реши да каже че ще е студено и движението ще е затруднено !? какво общо има лютеницата и домашното вино с това ,че поредния гражданин на БГ ,ще претърпи ПТП
36
9
 
11
 
! Отговори
селски смърдуляк преди 8 години
ся шъ пристигнъ в софя с бурканити и тубити ша ги раствара в мазата шса испикая във входа и шса из,*** в асънсйора ай ша ми *** духъти и тъпити шопи вечи а сам цара разбрахтили мъ
35
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
do 49 Вие гражданьетье не ядете, не пиете, само работите и четете книги след работа. Нали така?!
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
аз не виждам защо са тези спорове? от 600.000 фирми, 500.000 са в София, всички банки, институции, министерства, телевизии, повечето специализирани болници, агенции и университети - също. хората се прибират на работа, приятно или не - това е *** държавна политика от над 70 години - наблъскай всичко в един град и после се чуди защо всички се тъпчат в него. дори депутатите не си стоят по районите - от кого да гледат хората? президентът и премиерът не са от там, но ще останат..:)
33
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вие коментатори сте ***. Няма знамение от кое село са бурканите. По важно е, че са натурално чисти. ОТ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ СОБСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО А НЕ КАТО вАС НАДУТИ СОФИЯНЦИ ДА КУПУВАТ РАЗНИ ГМО КАКТО И КОЛБАСИ И МЕСО С НЕЗНАЕН ПРОИЗХОД И ДА СЕ ТРОВЯТ. НЕ Е ВАЖНО ОТ КОЕ СЕЛО Е А КАК Е ПРИГОТВЕНО И С КАКВО.
32
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 40 За мезе си нарязах крехка кожичка от прасето и съм си налял от домашното вино на дядото! Наздраве, кореняк софийски!
31
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Алоооуууу, кореняците софиянци, я си признайте, че вие казвате "влезНа", а не "влезе". Муахахахах... това ви е заложено от време оно. Даже журналисти и водещи и депутати казват по този начин думата. И след това кой бил сел.янина?! Аахахаахахаа...
30
6
 
4
 
! Отговори
до често ходещия преди 8 години
Ами тези ,които виждаш са я от Монтана или Видин или Кюстендил . А ти сигурно мьекаш задоволително.
29
2
 
3
 
! Отговори
до 39 преди 8 години
Вече си се прибрал ...възползвай се ...хапни от дедовото!
28
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 39Досега не съм чул някой милионер да си пълни багажника с буркани от село, ама щом казваш!
27
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 38Така ли? Ако съм искал нещо от дядото, а не по негово желание да ми пълни багажника с к'вото намери за добре, тогава ми плямпай какъв човек съм, баце!
26
1
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 8 години
Е какво е общото между бедността и бурканите? В провинцията има много богати хора ,но пак бутат децата си да идат на Софията.
25
1
 
7
 
! Отговори
до 36 преди 8 години
Това ти изказване показва що за човек си. Възползвай се ...намажи лютеницата!
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората идващи от село в София, са повече граждани от самите Софиянци, така че да наречеш някой ***....е първо трябва да знаеш истинското значение на самата дума и чак тогава да се правиш на компетентен.
23
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 33Брато, рано или късно всички ще умрем , ако става дума! Що да не се възползвам докато има кой да дава?
22
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 30Сами се подигравате на хората които си носят буркани от село и зимнина и домашна пиячка, а сега ме питаш откога да си беден е било порок. Май нещо си противоречиш!
21
2
 
5
 
! Отговори
до 29 преди 8 години
Ами рано или късно ще секне медеца.