Снегът пак ни изненада – катастрофи в цялата страна

Джип вися по обед над пропаст край Якоруда
Обновена: 3 яну 2016 16:48 | 3 яну 2016 16:15,
87
Снегът пак ни изненада – катастрофи в цялата страна
Снимка: Архив Bulphoto

Джип е самокатастрофирал на пътя между село Дагоново и Якоруда около 14.00 часа, съобщиха от Областно пътно управление-Благоевград пред "Фокус".

Причината за инцидента е хлъзгавата пътна настилка, заради която автомобилът е поднесъл, завъртял се е и е увиснал над пропаст.

Наложило се е на място да бъдат изпратени екипи на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", които да извадят заклещените вътре хора и да издърпат превозното средство.

Георги Пармаков, директор на Благоевградската Пожарна заяви, че в автомобила е имало трима пътници, които вече са извадени и са без наранявания. Въпреки това на място е имало и екипи на Бърза помощ. Нанесени са щети само на мантинелата.

Обърнат тежкотоварен камион затрудни преминаването на превозни средства в района преди Ботевград, съобщи "Фокус". Заради катастрофа временно е ограничено движението в една лента по пътя между Монтана и Ботевград, в района на с. Новачене. Трафикът се осъществява двупосочно в свободното платно и се регулира от "Пътна полиция". Временно е затруднено движението през Ришкия проход.

По-рано днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова коментира на брифинг, че "в момента движението по автомагистралите се осъществява без проблеми".

Джип и лек автомобил катастрофираха на 186-ти км. на магистрала "Тракия". При инцидента няма пострадали хора. Джипът е със сериозни материални щети.

Преди Чирпан пък има аварирал ТИР в посока София, а на 190-ти км. има обърната кола.

Двама души са пострадали при катастрофа между лек и лекотоварен автомобил в района на старозагорското село Бял Извор. Единият от пострадалите е жена, пътувала в лекия автомобил. Няма опасност за живота й.

Другият пострадал е мъж, откаран в болница в Стара Загора, също без опасност за живота. Служители на МВР са на мястото на инцидента. Движението е леко затруднено, но пътят е отворен за преминаване на автомобилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
Рачо преди 8 години
Оставете ги пътищата, слушайте какво е казал Инди Раганди! ;)
48
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Герберските банкови сметки сняг не ги вали ;) И Лилиту трябва да има парички за нов сутьен. Че лятоска от немотия ходеше без. Екак да и се сърди човек на тая унука червена?
47
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кажи бе другарю след като държавата е катастрофа ти какво работиш да те видим колко си праведен .
46
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Da snega pak vi iznenada qnuari mesec predtavi si vali snqg kakva iznenada sqka godina posred zima gi iznenadva snega golqm smqh eii...
45
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нито зимата, нито снегът е виновен... *** шофьори има по целия свят. На крив водолаз водораслите му пречат.....
44
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Досега Обама да си е подал оставката 100 пъти. Навсякъде снежни буре и никой нищо не чисти , защото просто не може . Нашите доморасли демократи чули , че се искат оставки и хайде юруш на оставките. Ами вие бе драскачи къде работите да попитам .
43
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какви оставки бе, това няма да изчисти пътя от снега и глупавите водачи.
42
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снега не спира да вали здраво.Хората нямат мозък и карат бързо, не внимават, никой не им е виновен!Не можеш да изчистиш снега, ако постоянно вали бе!
41
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Джиповете са ебaтu грозните коли. Коли за хора, които обичат да заемат място, демек "селяни".
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Напоследък ми прави впечатление, че джиповете дето се караха от едни едри и не особено умни шофьори сега са заменени с едни също толкова умни шофьорки. Колата може да е най-прекрасната, но като се управлява от човек с малко мозъчни гънки тя става купчина ламарина.
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯ - ГЕРМАНИЯГурбетчия... Мдаааа, кефиш ме, че освен дупедавец се и гордееш с това :D
38
4
 
17
 
! Отговори
Чири преди 8 години
До ЧимиджимичамиджомиУ германия има поне 2 други магистрали по-които можеш да минеш и ти съобщават по радиото ... и леките автомобили не плащат никакви винетки. Второстепенните пътища също стават, направо са си по-хубави от нашите автомагове. И не на последно място те са с над 10 пъти повече население.
37
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кой би могъл да очаква сняг толкова рано, още през януари, в България. При това снежната покривка е огромна - в София може и да има 2 - 3 сантиметра.
36
13
 
18
 
! Отговори
Чимиджимичамиджоми преди 8 години
Стига кудкудякали, бе ***. Все нещо ви е виновно. Хората чистят колкото могат. Що не поживеете малко в прехвалената Германия или Швеция, където за часове затварят аутобани и магистрали за почистване, а колите седят и търпеливо чакат. Ба. тая ненамрънкала се *** българска...
35
1
 
12
 
! Отговори
R преди 8 години
Нямало ли е човек в джипа, та джипа е " самокатастрофирал "
34
1
 
4
 
! Отговори
От Троян до София преди 8 години
На Хемус имаше участъци, които бяха много зле изчистени, но като цяло магистралата беше сравнително добре изчистена. Иначе пътят от Троян до Хемус като че ли не беше въобще чистен.
33
0
 
29
 
! Отговори
121 преди 8 години
драги пътници в такова време(поледици,мокри пътища)най-много се страхувайте от самоуверени шофьори,видите ли или знаете ли ,че шофьора кара както при нормален път(не намалява на завои и надолнища,изпреварва) не се качвайте при него-за ваша безопастност е
32
1
 
10
 
! Отговори
Геро преди 8 години
До ГУРБЕТЧИЯ - ГЕРМАНИЯМи нямаме си! Ви всичките избягахте в Германия и тук няма кой да почисти.
31
0
 
8
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До ПитащАми, не трябва!!!В Канада щом могат да преценяват, що ни е да не можем!??
30
9
 
5
 
! Отговори
е преди 8 години
При катастрофа ,щом става въпрос за джипове , бусове, ТИР-ове , и лимузини висок клас много лошо е, че са останали живи техните шофьори.