Снегът пак ни изненада – катастрофи в цялата страна

Джип вися по обед над пропаст край Якоруда
Обновена: 3 яну 2016 16:48 | 3 яну 2016 16:15,
87
Снегът пак ни изненада – катастрофи в цялата страна
Снимка: Архив Bulphoto

Джип е самокатастрофирал на пътя между село Дагоново и Якоруда около 14.00 часа, съобщиха от Областно пътно управление-Благоевград пред "Фокус".

Причината за инцидента е хлъзгавата пътна настилка, заради която автомобилът е поднесъл, завъртял се е и е увиснал над пропаст.

Наложило се е на място да бъдат изпратени екипи на Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението", които да извадят заклещените вътре хора и да издърпат превозното средство.

Георги Пармаков, директор на Благоевградската Пожарна заяви, че в автомобила е имало трима пътници, които вече са извадени и са без наранявания. Въпреки това на място е имало и екипи на Бърза помощ. Нанесени са щети само на мантинелата.

Обърнат тежкотоварен камион затрудни преминаването на превозни средства в района преди Ботевград, съобщи "Фокус". Заради катастрофа временно е ограничено движението в една лента по пътя между Монтана и Ботевград, в района на с. Новачене. Трафикът се осъществява двупосочно в свободното платно и се регулира от "Пътна полиция". Временно е затруднено движението през Ришкия проход.

По-рано днес министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова коментира на брифинг, че "в момента движението по автомагистралите се осъществява без проблеми".

Джип и лек автомобил катастрофираха на 186-ти км. на магистрала "Тракия". При инцидента няма пострадали хора. Джипът е със сериозни материални щети.

Преди Чирпан пък има аварирал ТИР в посока София, а на 190-ти км. има обърната кола.

Двама души са пострадали при катастрофа между лек и лекотоварен автомобил в района на старозагорското село Бял Извор. Единият от пострадалите е жена, пътувала в лекия автомобил. Няма опасност за живота й.

Другият пострадал е мъж, откаран в болница в Стара Загора, също без опасност за живота. Служители на МВР са на мястото на инцидента. Движението е леко затруднено, но пътят е отворен за преминаване на автомобилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
16
 
! Отговори
Питащ преди 8 години
Някой няма ли да се изкаже как зимните гуми не трябва да са задължителни?В канада няма почистване на пътя. Сам си преценяваш с каква кола кога да караш.
28
0
 
32
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 8 години
Сега очаквам политиците мислещи за нашата "безопасност" с присъщата им демагогия да обявят ,че е трябвало винетките да струват 145 лв за да е всичко изрядно по пътищата...:)
27
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 30 - рашки, върбишки - с вериги и зимни гуми, иначе си седете дома папуЦи!
26
9
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига ги оправдавахте бе! От кога тръбяха, че имали готовност за зимата! Прогнозата за януари отдавна се знаеше. И сега се знае, че почти целия месец ще вали. Ама то на калпава ракета и Космоса й пречи. Шофьорите били виновни, карали били бързо. Че с 10-20 км. ли да карат? От цяла България има сигнали, че снегопочистването е в окаяно състояние. Ама Герберите едно си знаят, едно си баят.
25
0
 
4
 
! Отговори
до Гого преди 8 години
то Фотото е от Миналата година аз незнам кво толкова сте Изненаданихахаааааааая
24
8
 
19
 
! Отговори
Гого преди 8 години
Госпожа Павлова,това че някой катастрофира и виси някъде не значи, че нещо ни е изненадало.Прехвърчи малко сняг и вие журналистите започвате да създавате паника.Къде е този сняг дето ни изненада? Дори на вашата фотография на пътя преобладава черния цвят.Съвсем нормален зимен ден! Стига сте създавали паника! Ако търсите сензации,търсете ги някъде другаде,а не на бялото да казват черно.
23
1
 
26
 
! Отговори
Рийс преди 8 години
Почти всяка година слушам как "снега пак ни изненада", сякаш идването на зимата и снеговалежите са уникално събитие случващо се веднъж на сто години а не естествена смяна на сезоните. Отсега да обадя на тези които снега е изненадал, че след пролетта, лятото и есента идва зимата и тогава пада сняг, да не се изненадват и догодина ако е рекъл Бог да доживеем до тогава.
22
2
 
19
 
! Отговори
Некой си... преди 8 години
Не може при тези метеорологични условия да караш джип с несъобразена скорост и да обвиняваш, че пътя не бил почистен от снега. А лятото, когато няма сняг и *** увисне на моста кой е виновен?
21
11
 
24
 
! Отговори
УОУУУУУ преди 8 години
МИ КОЙ МАААА, АЗ ЛИ СЪМ ВИНОВЕН ЧЕ НЕ Е ОПЕСЪЧЕНО ? ХАИНБОАЗА ЕДВА СЕ МИНАВА ОТ ЛЕД , ОТ СУТРИНТА ИЗВОЗВАТ УДАРЕНИ КОЛИ . ПРАСЕТО ПАВЛОВА КАТО ИСКА ДА МААА ПАРИ ЗА ВИНЕТКИ , ДА СВЪРШИ ПОНЕ НЕЩО НЕ ДА ТЪРКА БАДЖАЦИ В БОЙКО. ЯСНО ЛИ Е МААААА ?
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ неее никакво чистене на пътищатаСанта Клаус Няма как да ДОЙДИИИИААААХАХХААААААА
19
8
 
17
 
! Отговори
SG08 преди 8 години
Защо все някой трябва да ни е виновен. От поне 4-5 дни се говори какво ще е времето в неделя. И без да е такова пък се знае какво е натоварването в последният ден на дадени празници. Ние с приятелите ни се прибрахме вчера точно за да избегнем проблемите от време и трафик. Който го е оставил за днес ще му е най-лесно да оправдае едно или друго нещо с държавата, Лилито, Милото и т.н. Сякаш в другите страни не вали сняг или пък имат снегорин на всеки 100м...
18
11
 
17
 
! Отговори
оуууууу преди 8 години
Вечерта ако не видим как дебелата рине сняг по новините не ща са. А бойко с пърлачката место да пърли свинката гори снежинки. Ем сланината е вредна, ем виното ше остане, ем ше стопи снега. КИМ от Корея ли му е писал наръчника за управление ? Бойкооо почистете пътищата стига се облизва на дебелите баджаци на Лилито. Чу ли мааааааа уееее ?
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ей, всичко заледиха управниците, че и сняг пуснаха...
16
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Защо да се чисти? Някой трябва да отчете дейност за това и да изпапа паричките. Нещо нормално за България."Глупости! За нещастници като тебе плюенето на България със повод и без повод се е превърнало в професия. Снегът изненада само тъпанарите, които карат като изоглавени. Инак пътищата са проходими, но при продължаващ снеговалеж всеки да си прави сметката.
15
6
 
35
 
! Отговори
Бойко преди 8 години
И защо Павлова да е виновна за катастрофите, когато по улиците е пълно с кухи *** дрифтари с BMW-та и *** със джипове. Стига писахте глупости
14
5
 
13
 
! Отговори
Честен преди 8 години
ЖЖЖипа дано да е на Лилито.А най-вече на Бойко Борисов.
13
12
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дебелата да лепи винетки по гробищата сега. На чия съвест Лилянооооо ще висят сега а? Не се наяде , не се напи ! Пари да взимате можете, а да си мръднете пръста и да свършите нещо кога ще е ? Стига сте се хвалили с магистралите - парите там са от Европа . Кога ще направите нещо от вас си - като Български управници ? КООГАААА МАААА ?
12
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Единият от пострадалите е жена, пътувала в лекия автомобил"--------Станахме като Индия! Тръгнали по пътищата с цялата си покъщнина, с жени, деца, кокошки и биволи...
11
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо да се чисти? Някой трябва да отчете дейност за това и да изпапа паричките. Нещо нормално за България.
10
3
 
19
 
! Отговори
duner na vseki ugul преди 8 години
дебелата шо не ги лови снежинките във въздуха.