Няколко села без ток в Югоизточна България

Проблемите са в областите Сливен, Ямбол и Бургас
5
Няколко села без ток в Югоизточна България
Снимка: Булфото, архив

Към 11:00 ч. днес ситуацията с електрозахранването в Югоизточна България е нормална, с изключение на отделни селища в областите Сливен, Ямбол и Бургас, съобщават от EVN България.

В област Сливен към момента има регистрирани 7 села с нарушено захранване (основно Блатец, Тополчане, Желю Войвода); в област Ямбол те са 16 (основно Козарево, Калчево, Победа, Симеоново, Войника); в област Бургас – 7 (основно Каменар, Лъка, Извор, Братово, Бродилово).

Прекъсваният са в резултат на утежнената от вчера метеорологична обстановка, включваща снеговалеж, придружен с вятър.

Екипите на EVN България и диспечерските центрове предприемат необходимите мерки за възстановяване на електрозахранването по местата, където е необходимо. Oт първите светли часове на деня са мобилизирани аварийни групи и техника за отстраняване на повредите. EVN България е осигурила общо 75 дежурни екипа на цялата лицензионна територия, оборудвани с техника и материали, съобщават от дружеството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: без токзимаEVN България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
0
 
! Отговори
Акулата от NIKKEI преди 8 години
Пука ми!Нали въртя мангизите на която и да е ел.снабдителна компанийка на световните пазари.
4
2
 
0
 
! Отговори
LinKuei преди 8 години
До поумнялСъщите области са под управлението на МЕР-Бургас, МЕПР-Ямбол (под ръководството на МЕР-Бургас) и СДЗ-Стара Загора и се водят именно Югоизточна България.Твой е проблемът, че приемаш географското разположение като териториално-логистично.
3
1
 
1
 
! Отговори
gost преди 8 години
Интересно ми е в ловеч кое са очистили освен центъра из кварталите са минали един път колкото за хорски срам да отчета8т деиност щото ревнаха из феиса аман от управия *** се офалили колко било добре дрън дрън
2
1
 
1
 
! Отговори
поумнял преди 8 години
Чак сега разбрах , че Бургас, още повече Ямбол и най-вече Сливен - са в Югоизточна България ! Интересно - областите Кърджали и Хасково в коя България са ?! Може би в Изтокоюжна ?!
1
3
 
0
 
! Отговори
Djidje преди 8 години
O, ami gazovoto parno dali im rabotii, topla voda dali imat ?!