Снегът блокира Стара Загора, глобяват почистващата фирма

Не съм доволен от почистването, отчете кметът Живко Тодоров
Обновена: 4 яну 2016 12:09 | 4 яну 2016 11:30, Красимир Ангелов
9
Снегът блокира Стара Загора, глобяват почистващата фирма
Снимка: Булфото

Падналият сняг предизвика истински хаос в първия работен ден в Стара Загора. Оказа се, че дори основните улици в града не са почистени, макар снегът да падна още вчера, а това доведе до огромни тапи по главните улици на града тази сутрин.

Заради не добре свършената работа, фирмите в община Стара Загора, отговорни за почистването на падналия вчера сняг, ще понесат санкции за неизпълнение на поетите ангажименти, съобщиха от Общината.

"Не съм доволен от начина, по който фирмите, отговорни за поддръжката на пътищата и уличната мрежа в града, се справят с почистването им от падналия сняг. Ще бъдат съставени констативни протоколи и те ще бъдат санкционирани", съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

Той, заедно с екип от специалисти, е извършил оглед на обстановката в общината тази нощ и сутринта. Констатацията е, че фирмите не са се справили със ситуацията, за което ще им бъде потърсена отговорност.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: снягСтара Загоразима
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Като не сте доволни разваляте договора още днес без да им платите нищо и от утре друга фирма. Е тогава ще се научат да си изкарат парите а не от подарените да върнат малко и всяка година едно и също. Сигурно в разчетите им вече си залагат и 10% глоба по подразбиране и всяка година едно и също до безкрай.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Живко само не казвай че ще санкционираш собствените ви фирми
6
4
 
0
 
! Отговори
:-D преди 8 години
като гледам снимката, добре си е почистено
5
4
 
2
 
! Отговори
:-D преди 8 години
Тука много хора искат да се почиства, както в Норвегия и т.н.А норвежки данъци искате ли?Норвежкото качество върви с тях :-)
4
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Снегът отново ни изненада и то през януари! Интересно какво мислят в Норвегия по този въпрос.
3
1
 
21
 
! Отговори
Гневен българин преди 8 години
Хората искат почистени пътища и си плаюат за тях с данъци.Не ни интересува кой,как,кога ,с колко и дали ще се глобят виновните за ужасните пътица.Това са разправии на третите страни,които нас не ни греат.Всяка зима се *** и после замазват очите на хората с тези голи приказки за глоби.Кого да глобят?Нали общинските фирми са сключили договори с фирми ,които са сабственост на самите общинари.Кой е този ненормалник,който ще тръгне сам да се глобява?Никакви винетки и гражданска !
2
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
даваш му 1000 лв, той не прави нищо и го "глобяваш" със 100. ?! Е кой е на далавера накрая
1
2
 
33
 
! Отговори
zeus преди 8 години
То да беше само Стара Загора, и във Варна е така, изобщо герберaстията е пълна :)