Студът взе жертва – мъж от Шумен почина от измръзване

Снегът скова града, а много от улиците останаха трудно проходими
Обновена: 5 яну 2016 19:50 | 5 яну 2016 19:26,
2
Студът взе жертва – мъж от Шумен почина от измръзване
Снимка: Архив Bulphoto

64-годишен мъж почина от измръзване в шуменското село Стоян Михайловски, съобщи Нова тв. Той бил открит вчера от роднини под пряспа сняг в двора на къщата си. Предполага се, че се е подхлъзнал, след което не е успял да се изправи.

Заради ниските температури през нощта Шумен осъмна с обледени улици. Две деца се разминаха с травми по чудо, след като ги блъсна лека кола пред Първо основно училище.

Жената зад волана не успяла да спре преди пешеходната пътека заради силно заледен участък. Тази част от улица "Съединение" беше затворен за няколко часа, докато платното бъде обработено с пясък.

Ледът скова почти целия град, а много от улиците останаха трудно проходими и за коли и за пешеходци. От полицията призовават шофьорите да карат внимателно, а пешеходците да не се движат по пътните платна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А къде е кметя, полицай, подлогата на Борисов и Цветанов, който трябваше да направи нещо за Шумен, за да не е западащ град???!!!Най-вероятно и той е в шок от отрязването на дясната ръка на Борисов (Местан), защото беше избран с нагласените гласове от турците.