Магазин отключен цяла нощ, намериха го непокътнат

В Бойчиновци явно никой не краде на Нова година
18
Магазин отключен цяла нощ, намериха го непокътнат
Снимка: Булфото, архив

Навръх Нова година магазин за хранителни стоки в Бойчиновци беше забравен отключен през цялата нощ и осъмна с непокътната стока.

"Сутринта влязъл един човек да пазарува и като напълнил кошницата видял, че няма никой. Звъннал на собственичката. Тя дошла, обслужила го, човекът платил. Един много щастлив момент и щастлива развръзка, защото магазинът е зареден с всякакъв вид стока", каза пред БНР кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев.

За него изводът от случката е, че жителите на Бойчиновци са много нормални, миролюбиви и добре възпитани.

Той обясни, че човекът, който е открил, че магазинът е отключен, най-вероятно ще бъде награден от общината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Flex преди 8 години
Преди 2 години влизам в чендж, насред супер жегаво лято, вътре никой. Разгледах вратата, заключена, но не е била затворена преди това. Почудих се какво да правя, пък останах вътре на хладно да го пазя. Собственика след 10-тина минути отключи, влезе и се шокира. Гледаше ме супер подозрително като си дадох парите, купих си долари и си тръгнах :)
8
0
 
5
 
! Отговори
до Гишу преди 8 години
Абе Джоре, за тая работа си има маски ! Не ги мисли хората ! Само дай възможност !
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Просто са имали късмет, че обитателите на един определен дом не са разбрали. Иначе доста алкохол щеше да липсва. Впрочем този дом съществува ли още? Ако са го закрили тогава е ясно защо магазинът не е опразнен.
6
0
 
12
 
! Отговори
не син преди 8 години
Сега 90 % от населението се къса от яд, че не са знаели ! Хайде обявете, че ще оставят отключен магазина една нощ и да видим ! Ще му свалят и тапетите !
5
3
 
7
 
! Отговори
Трудовакъ преди 8 години
Имайте предвид, че както каза вожда и учителя на българския народ др. Бойко М. Борисов, мат'ряло е оген, не само брат'чедите, но нашите си ора! Случилото се е чиста случайност, а да се пробват още един път да го забравят отключен - до гола стена и под ще бъде изнесено всичко. Бакалите са имали кЮсмет, и то голям. Това е...
4
2
 
6
 
! Отговори
Гошу преди 8 години
Ами то така или иначе има камери и ако си местен нищо не можеш да откраднеш, защото после ще те потърсят и ще си останеш с резила, че си крал по този смешен начин. Виж, ако си на гости на някой и откриеш отключен магазина, дори да те заснемат камерите няма шанс да те намерят, ако си без досие.
3
3
 
19
 
! Отговори
123 преди 8 години
Да не би случайно да сме се върнали в 70-те години. И тогава хората не заключваха
2
1
 
19
 
! Отговори
До 2 преди 8 години
Българите нямаше да го опразнят, защото знаят за камерите. И на нас ни дреме за такива неща, на брат'чедите не им дреме. От друга гледна точка на брат'чедите не им дреме дали е заключен.
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Лелейй,Само брат'чедите ли?Ако мислиш, че и българите нямаше да го опразним....