Такси помете две коли на главен булевард в Пловдив

По чудо няма жертви и пострадали
9 яну 2016 12:55,
5
Такси помете две коли на главен булевард в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Такси с бясна скорост помете две коли на главен булевард в Пловдив и предизвика тежка катастрофа. По чудо жертви и пострадали няма.

Около полунощ таксиметровият автомобил се движел по булевард "Никола Вапцаров" в посока старческия дом, засича друга кола и удря трета. От сблъсъка един от автомобили се е ударил в дърво. По чудо при инцидента няма пострадали, но материалните щети са значителни. На място пристигна екип на полицията, който изяснява обстоятелствата около катастрофата.

"Таксиметровият шофьор караше много бързо, той е виновният за мелето. Тук традиционно карат така. Ако шофираш с 50 км/ч те мисля за луд", заяви пред Dnes.bg очевидец на случилото се.

Хората от района наричат този булевард рали писта, защото е прав и на него традиционно шофьори развиват голяма скорост.

"Карат бързо, минават на червено, така е всеки ден", разказва пловдивчанинът Наско Бобчев, който от дълги години живее в района.

На същия булевард през месец септември миналата година Милан Дивеков помете и уби на място пресичащия пешеходна пътека Димитър Димитров.

"Трябва по един радар и всеки ден да ги глобяват, ама да им взимат парите на момента", призовава друг мъж от квартала.

Няколко месеца по-рано такси се заби в метален стълб, а шофьорът загина, след като повече от половин час лекари се опитваха да го спасят. Другите кръстовища на същия булевард също имат богата черна хроника на пътни инциденти с жертви, ранени и материални щети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз пък не знам къде ви е проблема че не си купите по една камера. Има от по 60-70лв и ще си спестите толкова главоболия. Аз от 2012та карам с камера. Е да ама всеки си казва на мен няма да ми потрябва. Дразня се от стари шофьори които паркинг сензори или камера са табу защото те могли и без. Запомнете на никой няма какво да доказвате а това само ви улеснява.
3
1
 
5
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Какво има да се изяснява, пак ще има "стъкмистика" задължете всяка кола да има камера, и ведна ще "лъснат джигитите". И застраховките на половина на нормалните шофьори, а за състезателите, двойно. (скоро един познат се отърва от подобен инцидент защото другия се опита да излъже за обстоятелствата при който стана катастрофата)
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
VSEKI MOGE DA SI KARA S KOLKOTO SI ISKA --BALGARIA E SVOBODNA DARGAVA.
1
1
 
8
 
! Отговори
Men преди 8 години
Момчетата с по 20 заплати какво правят по въпроса?