Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци

16-годишният младеж се казва Димитър Чантов и е в 10-и клас
Обновена: 11 яну 2016 09:34 | 11 яну 2016 09:22, Екип на Dnes.bg
344
Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци
Биячът с гаджето си. Снимка: Facebook

Това беше съвсем неочаквано за мен като действие. Нямам обяснение защо се случи, обяви възрастният мъж, който бе пребит от 16-годишен младеж в градския транспорт в Бургас.

64-годишният Чанко Стайков както всеки ден пътувал в автобуса за летището, където работи като авиоинженер. На седалката до него седели момче и момиче, но девойката качила обутите си в кални ботуши крака на отсрещната седалка. При слизането Стайков й направил забележка, че това не е възпитано, съобщи Нова тв.

Реакцията на момчето била неочаквана за Чанко, който в замяна на репликата си получил серия от юмруци. Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището. Не реагирали нито шофьорът, нито кондукторът в рейса. Автобусът продължил към квартал "Сарафово", където вероятно нападателят е слязъл.

Още по темата

Източници на Dnes.bg потвърдиха, че младежът се казва Димитър Чантов и е ученик в 10-и клас в Електротехникума в града. По думите им младежът е изключително агресивен и има лабилна психика.

През последната година поведението му рязко се променило, станал нагъл и често налитал на бой. По думите им това най-вероятно се дължи на факта, че започнал да употребява наркотични вещества. Младежът е от кв. "Сарафово". Приятелката му, която се казва Христина, също е от квартала.

Христина от своя страна разказала, че възрастният мъж буквално паднал в краката й от ударите на Митко, сподели още източникът на Dnes.bg.

Момичето било изплашено и не одобрявало постъпката на гаджето си. Казала му, че не мисли преди да действа.

Снощи побойникът е бил задържан от полицията. Димитър направил пълни самопризнания и е уточнил, че е реагирал по този начин, защото възрастният мъж е направил забележката на приятелката му.

24 часа след инцидента Чанко не може да си отговори на въпроса как една забележка може да предизвика такава жестокост.

В Бургас към момента видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
203
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако имах такива уши като на магаре и мен щяха да ме мъчат комплекси.
202
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма такива *** ,като бургаските комплексарчета. Тия хора все едно ги е правил един ***, още от бебета диагнозата им е остра липса на самочувствие.
201
1
 
28
 
! Отговори
тТт преди 8 години
Бургазлии, ако имате достойнство, ако сте Хора с главно Х и имате уважение към старите си хора, този на снимката да сте го пратили на ортопед преди зъболекаря да се види с него!!!
200
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И двамата са със отклонения!Тази толкова ли е проста че ще си слага мръсните ботуши на седалката?От гората ли е хваната?А "гаджето й" явно е абсолютен ***!Тези двамката нямат ли родители които да ги възпитават?Или и те са същите?
199
1
 
35
 
! Отговори
Embaka преди 8 години
Този лилипут защо скача на пенсионер, а не ми скочи на мен, да го изям заедно с *** му.
198
4
 
25
 
! Отговори
В.И.Р. преди 8 години
Жените стават жени, не като им дойде мензиса, а когато родят, а мъжете стават мъже, когато минат през казарма, иначе са жени без мензис!!! Моя мисъл! Може да ме цитирате!
197
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Слушахте ли интервюто с приятелката му. След много мислене и кански усилия,успя да издаде няколко нечленоразделни звука. Тези освен неграмотни,вече губят и човешкия си облик.Еволюцията върви назад.
196
4
 
6
 
! Отговори
Фаско преди 8 години
До Анонимен 279А може и цветята от към корените да гледа..... знае ли човек.
195
2
 
71
 
! Отговори
някой преди 8 години
Не се притеснявайте, познавам сина на пребития - двуметров моряк е от Военноморските с 47 номер кубинки и вече е по петите на бияча. Правосъдието ще дойде скоро.
194
2
 
56
 
! Отговори
Гецата преди 8 години
Предлагам да го намерим този, и да му дадем урок, след като няма държава и правосъдие, ние ще го превъзпитаме. Съвсем сериозно, дайте да го намерим и да му покажем как се бият възрастни хора на които може да им бъде внук! Следващите пострадали може да бъдат вашите родители, баби и дядовци, ако не направим нещо! Да се организираме, и да намерим това келешче и да му направим ремонт!
193
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ясно е защо човекът не е реагирал. Защото ако му беше отвъртял един шамар щяха да го скъсат от съдебни дела, че е посегнал на непълнолетен. Така, че човекът е имал достатъчно акъл в главата и си е замълчал вместо да си навлече сериозен проблем, ама е просто въпрос на време тия "хубавци" да налетят на някой, който не му пука много и тогава ще видят от къде изгрява слънцето.
192
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До подпискаКазармата я отмениха през 2007г. По-голямата част от бащите на тези пичлемета са ходили в казармата.
191
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като го гледам този е 40 кг,напикан.Вярно е,че пострадалия е възрастен мъж,ама ако му беше обърсал два шамара,сега малкият щеше да е в реанимацията.Все пак не става дума за 20-30 годишен як мъж.
190
2
 
4
 
! Отговори
Дидо преди 8 години
Отговор - добре възпитано и умно момиче, уважаващо най-малко себе си....
189
3
 
14
 
! Отговори
честито преди 8 години
Прехода свърши! Момичетата ***, а момчетата сутеньори! Ура демокрация, демагогия...
188
1
 
30
 
! Отговори
подписка преди 8 години
До:272НЕ МИ ОБЯСНЯВАЙ ТИ НА МЕН КАКВО Е БИЛО В КАЗАРМАТА!Плодовете на "успешните родители" ги виждаме! Никога в Бг не е имало толкова жестокост и злоба в младите както е сега!
187
20
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Младо момче,прави му се с**с.Кое момиче,ще обърне внимание на скромно и добро момче.
186
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До подпискаДо преди няколко гонини в бг беше в сила презумцията "Пълнолетен български гражданин от мъжки пол се наказва с две години лишаване от свобода" Слава богу това безумие свърши.Ако на 18 си *** казармата само обостря състоянието ти. Казармата беше от сутрин до вечер марксизъм, ленинизъм и онанизъм.Рефрена на проваления родител е: Сина ми стана льольо щото няма казарма !?!?!
185
1
 
29
 
! Отговори
Спонги преди 8 години
До това е...... надрусан жалък ***.
184
1
 
29
 
! Отговори
атлантик преди 8 години
След подобна постъпка в Америка! Като се изправи пред съдията ще го пита само едно:Синко, къде да те пратя в затвора или в пехотата!?