Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци

16-годишният младеж се казва Димитър Чантов и е в 10-и клас
Обновена: 11 яну 2016 09:34 | 11 яну 2016 09:22, Екип на Dnes.bg
344
Биячът от автобуса - нагъл, агресивен, със стиснати юмруци
Биячът с гаджето си. Снимка: Facebook

Това беше съвсем неочаквано за мен като действие. Нямам обяснение защо се случи, обяви възрастният мъж, който бе пребит от 16-годишен младеж в градския транспорт в Бургас.

64-годишният Чанко Стайков както всеки ден пътувал в автобуса за летището, където работи като авиоинженер. На седалката до него седели момче и момиче, но девойката качила обутите си в кални ботуши крака на отсрещната седалка. При слизането Стайков й направил забележка, че това не е възпитано, съобщи Нова тв.

Реакцията на момчето била неочаквана за Чанко, който в замяна на репликата си получил серия от юмруци. Никой от пътуващите в автобуса не се притекъл на помощ на мъжа, който слязъл на летището. Не реагирали нито шофьорът, нито кондукторът в рейса. Автобусът продължил към квартал "Сарафово", където вероятно нападателят е слязъл.

Още по темата

Източници на Dnes.bg потвърдиха, че младежът се казва Димитър Чантов и е ученик в 10-и клас в Електротехникума в града. По думите им младежът е изключително агресивен и има лабилна психика.

През последната година поведението му рязко се променило, станал нагъл и често налитал на бой. По думите им това най-вероятно се дължи на факта, че започнал да употребява наркотични вещества. Младежът е от кв. "Сарафово". Приятелката му, която се казва Христина, също е от квартала.

Христина от своя страна разказала, че възрастният мъж буквално паднал в краката й от ударите на Митко, сподели още източникът на Dnes.bg.

Момичето било изплашено и не одобрявало постъпката на гаджето си. Казала му, че не мисли преди да действа.

Снощи побойникът е бил задържан от полицията. Димитър направил пълни самопризнания и е уточнил, че е реагирал по този начин, защото възрастният мъж е направил забележката на приятелката му.

24 часа след инцидента Чанко не може да си отговори на въпроса как една забележка може да предизвика такава жестокост.

В Бургас към момента видеонаблюдение в автобусите на градския транспорт няма.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
223
1
 
2
 
! Отговори
Силвия преди 8 години
Ако бях в автобуса, такъв ток щях да му пусна през врата, че нямаше да може да стане 1 час след това!!!!
222
1
 
3
 
! Отговори
JWK преди 8 години
Митко с големите уши. *** как си пасвате с тая щом на нея й липсва възпитание и си качва мръсните протези по седалките, където хората сядат, а ти си обиден от факта, че някой й направил забележка. Да се надява човек, че с тея сателити ще прихванеш някои и друг съвет от учители/родители, ама на, големината няма значение :(
221
1
 
2
 
! Отговори
дид преди 8 години
Долен ***! Само бой за такива като него.
220
1
 
3
 
! Отговори
гост преди 8 години
едно време за тикива имаше ТВУ , само там се превъзпитават по макаренковски, иначе не става, бой да му дойде акъла в главата как се удрят възрастни хора!
219
1
 
4
 
! Отговори
skunka преди 8 години
Мите, трябва ли да се налага да 'папкаш' 40 дни от сламка, а след това 20 да те захранват като кърмаче, за да спреш да си мислиш, че няма последствия от действията ти? а междувременно ще напляскаш някой по - слаб,прокурорско чадо, и ехее.....ще продаваш ЦАРЕВИЧАК-ЧАК-ЧАК цел живот....,а кифленцето ще се ч*ка с прокурорското чадо(чието си набил ПАК заради нея).МИТЕ!
218
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бургас си има Митьо Очите и Митьо Ушите
217
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Momcheto ne e vinovno - oshte e dete ! Ima nujda ot duhovna orientaciya , zashtoto bez neya se poluchava eto tova ! Poglednete v drugite darjavi kak se izuchava religiya kato ucheben predmet v obshtoobrazovatelnite uchilishta ! Zadaljitelno - nali sme v Evropa ! Problemat ni e obshtonaroden otdavna i tozi sluchai e "kapka v moreto" v sravnenie s vsichi bezbroini i ejednevni prestapni deinosti v BULGARIA /neobuzdani i to/! UJASYAVASHTA DEISTVITELNOST , NAISTINA BEZBOJNA , STAVASHTA NEPONOSIMA !
216
1
 
5
 
! Отговори
Кай преди 8 години
Казах и не виждаш ли какво става а тя започна да се разправя, полях я с вода от шишето което носех а тя позвъня на полицията. Естествено не чаках да се появят а си тръгнах по живо по здраво. Но извода е, че когато се намесиш в такава ситуация винаги има шанс и то голям накрая ти да излезеш виновния. Ако някой го беше подпухал момчето можеше да се окаже арестуван накрая за побой.
215
1
 
5
 
! Отговори
Кай преди 8 години
Хората не реагират защото не искат да се забъркват в неприятности за да не излезнат те виновни или пък да трябва да свидетелстват три години по-късно. Аз имам един случай където на една спирка едно момче тормозеше друго и го нападаше а една жена му правеше забележки без никаква полза. Не ми издържаха нервите набих му една подсечка и няколко ритника и му казах две приказки. Същата жена се обърна срещу мен да ме хока как съм можел да се държа така?!
214
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще отида в Бургас и ще хо колна като пиле .. И естествено хвърля трупа в морето .. Баси пикльото !
213
6
 
1
 
! Отговори
Vih преди 8 години
Toia avioingener e bil niakoga moje bi i bg asker?! Vai! Vai vai
212
1
 
1
 
! Отговори
Arhelg преди 8 години
Uchilisteto na tesi dvamata e kato razbito ot amerikanski bombi?!
211
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
много ме е яд че не съм бил в автобуса щях да му размажа кратуната на тоя ***
210
1
 
14
 
! Отговори
Nobody преди 8 години
Тоя Чантов с дамска чанта ще го поломя, грип безподобен.
209
1
 
29
 
! Отговори
ядосан преди 8 години
Еми като знаете къде живее посетете го и му върнете жеста. Хората са го казали просто "Зъб за зъб око за око". Защо да чакаме *** държавни институции да ни пазят? *** е идентифициран! Мерките срещу него са ясни! Трябва да се приложат преди да убие друг човек!
208
1
 
29
 
! Отговори
777 преди 8 години
Този *** дали ще е толква смел ако на среща ме не е възрастен човек? Хайде сега в затвора за за поне една година за да види себеподобни срещу се бе си и да му дойде акъла! Това че е дрогиран въобще не бива да го оневинява.
207
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ушатко, хвана ло те, режа ти ушите
206
1
 
32
 
! Отговори
Ангел преди 8 години
Много лесно да скачаш на някой дядка.Тоз като му гледам ушите ,бая са ги дърпали .Затова си избива комплексите върху беззащитни хора!!!
205
1
 
39
 
! Отговори
galya преди 8 години
Само като му видиш самодоволната мутра на *** от фотото ти става ясно, че е комплексар ... дали е заради ушите или има и още нещо ...то си знае, но в случая е надут заради "женската" до себе си .... "я, ме вижте, имам си кого да ..." По-интересното в случая е самата женска ... защо тя не го спря? или се чувствала много специална? Поредните мили душици на мама и тати..
204
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Дидо Такива има само по филмите и книгите.