Пързалка край Плевен: Двама загинаха в катастрофа

Според очевидци мястото на инцидента е било силно заледено
11 яну 2016 10:44,
8
Пързалка край Плевен: Двама загинаха в катастрофа
Снимка: архив Булфото

Двама души загинаха при тежка катастрофа на входа на Плевен. "Мерцедес" ML се ударил челно в крайпътно дърво в близост до автопарк със селскостопански машини.

По думи на очевидци в произшествието са участвали три автомобила, съобщи "Дарик".

Още по темата
На мястото на инцидента са пристигнали екипи на Пожарната и линейка, а движението е отбито само в лявата лента.

Участъкът от пътя на мястото на пътния инцидент е силно заледен, за разлика от останалата част от Главен път Русе - Плевен, което според очевидци е най-вероятната причина за произшествието.

По първоначална информация при тежкия пътен инцидент на място са загинали мъж и жена, а друг мъж е настанен с опасност за живота в УМБАЛ-Плевен.

По-рано днес в района стана друга тежка катастрофа. Линейка, превозваща бебе от Русе в София, катастрофира край плевенското село Обнова. Една лекарка е в безсъзнание, друга е със счупена ръка. Бебето не е пострадало.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Прав си,но кой къде да звъни и на кого,като заради усложнена зимна пътна обстановка от метео службите дават по 24 часово дежурство,а кой къде се намира както се казва ходи та ги разбери,както и в новините произшествието,катастрофата станала,преброени са всички,но за кое място става въпрос *** та разбери,ако не на място има да се чуди бая да се двуоми човек в кое платно,коя лента,в коя посока,в направление на расклон,на кой километър,ориентир,щот се касае изглежда за петно от 15-20м.я го нацели.
6
1
 
1
 
! Отговори
Батакист преди 8 години
Жалко за загиналите, но тук въпроса е и коко граждани са подали сигнал за заледяване след като са минали оттам. Обикновено всеки смятат че някой от службите е длъжен да предвиди и еустанови заледяване. Ами няма такава технология все още, поне не и у нас, така че едно предупредително обаждане също би могло да предотврати такива произшествия, но ттова не е в стила на редовия българина ха-ха-ха.
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да се съди кмета на Плевен и плевенска община, защото за ПОРЕДНА година градът е затънал в сняг и лед. Нещастници! Кой ще върне живота на хората сега???? Само лапат и се гушат, и усвояват субсидии и финансиране, а пътищата им като на затънтено село в най-дълбоката провинции. Как не ви е срам, бе хора, как, нека ви тежи на съвестта сега?! Как не те е срам да си кмет на място, което зимно време изглежда по подобен начин, хората се пребиват по улиците. От лекар та на адвокат, безсрамие!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно загиналите приживе са повярвали, че парите от винетките отиват за поддържане на пътищата, а светлината от фаровете спасява животи. Блажени са вярващите, лека им пръст.
3
1
 
28
 
! Отговори
Борисчо преди 8 години
Предлагам още по-висока цена на винетката. Явно все още не достигат средства. Нова цена - 197 лв
2
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде да помислим сега кое министерството трябва да се даде на съд.
1
1
 
34
 
! Отговори
nemam nervi преди 8 години
Мазната поничка да излезе и обясни сега защо не е опесъчен участъка