Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!

"Те са го били с такава жестокост, че не са му оставили шанс"
13 яну 2016 09:44,
95
Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!
Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца. Кадър: Нова тв

Тодор е бил убит. Тези хора са го били с такава жестокост, че не са му оставили никакъв шанс. Удряли са го, за да го убият, обяви пред Нова телевизия Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца.

Още по темата

"Толкова много доказателства, толкова много свидетели... Искам прокуратурата да си свърши работата. Аз няма да оставя нещата така. Можели са да ударят шамар на брат ми, но да го бият до убиване...", заяви още той.

По думите му са пълен абсурд твърденията, че линейката е дошла за 15 минути. "Дошла е за 30 минути. Това може да се провери", отсече младият мъж.

Кметът на Враца Калин Каменов изказа съболезнования на семейството и заяви: "Вчерашният ден беше един от поредните тъжни и срамни дни за нашия град. Това за съжаление е ежедневие във Враца. И за съжаление по такъв начин се решават проблемите".

"Не смятам, че 15 човека, които вчера са гледали този инцидент, е трябвало да реагират така пасивно. Защото пасивният човек е уязвим човек. Ако продължаваме да сме пасивни и смятаме, че това не е наш проблем, утре може да пострадат и нашите деца. Нека не сме активни само във Facebook, а да сме активни навън", заяви още градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тябва да стане като в Европа щом носиш нож с повече от 4 см острие си терорист.
10
12
 
24
 
! Отговори
Ауслендър преди 8 години
Познавам много хора,които са с двойно гражданство и са се отрекли от България, точно заради тия аномалии. Започвам и аз да се замислям сериозно за това... няма по низък народ от християнския свят като нашия!
9
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само разрешаването на носенето на късо огнестрелно оръжие ще промени нещата. В САЩ в тези щати където това е разрешено хората са много ЛЮБЕЗНИ един към друг. Друго решение няма. Или ще откриваме топлата вода !?
8
6
 
18
 
! Отговори
до 6 преди 8 години
За самозащита има спрейове тоя си е носил бокса за да ходи да убива някой.
7
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наказание с побой до смърт трябва. Но съм сигурна,че ще се отърват,както всички други....Мир на праха на Тошко и съболезнования към семейството,близките и приятелите му.
6
7
 
51
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
Братята са нападнати от Тодор, действали са в афект и самозащита, оказали са съдействие на полиция и прокуратура, убийството е по непредпазливост, и за това нашият справедлив и безпристрастен съд ще ги осъди на 3 години пробация/ тоест условно/.Гарантирано от ГЕРБ!Аз, *** и диота от "Под игото" ви го казвам!
5
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ако беше емигрирал щеше да е още жив
4
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи да се намесят и тях да убият тъй ли ? Защо няма проверки за хладно оръжие в Европа ако ходиш с нож или бокс и те хванат отиваш във затвора тоя ако знаеше че отива в затвора щеше ли да носи бокс ?
3
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До гневен...и тогава убитите щяха да са много повече...
2
4
 
60
 
! Отговори
гневен преди 8 години
Прав е кмета - зяпащите и снимащите са съучастници в това гнусно убийство. Колко ли от тях си дават сметка с *** глави, че могат те да са на мястото на момчето утре.
1
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо храним 70 000 полицаи на кой са нужни другарю градоначалник сам казваш че е еежедневие колко началници на РПУ-то си уволнил и защо сам не си подаваш оставката не се справяш с работата си, защо да ти плащаме заплата.