Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!

"Те са го били с такава жестокост, че не са му оставили шанс"
13 яну 2016 09:44,
95
Братът на Тодор: Удряли са го, за да го убият!
Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца. Кадър: Нова тв

Тодор е бил убит. Тези хора са го били с такава жестокост, че не са му оставили никакъв шанс. Удряли са го, за да го убият, обяви пред Нова телевизия Ивайло - братът на убития 18-годишен Тодор от Враца.

Още по темата

"Толкова много доказателства, толкова много свидетели... Искам прокуратурата да си свърши работата. Аз няма да оставя нещата така. Можели са да ударят шамар на брат ми, но да го бият до убиване...", заяви още той.

По думите му са пълен абсурд твърденията, че линейката е дошла за 15 минути. "Дошла е за 30 минути. Това може да се провери", отсече младият мъж.

Кметът на Враца Калин Каменов изказа съболезнования на семейството и заяви: "Вчерашният ден беше един от поредните тъжни и срамни дни за нашия град. Това за съжаление е ежедневие във Враца. И за съжаление по такъв начин се решават проблемите".

"Не смятам, че 15 човека, които вчера са гледали този инцидент, е трябвало да реагират така пасивно. Защото пасивният човек е уязвим човек. Ако продължаваме да сме пасивни и смятаме, че това не е наш проблем, утре може да пострадат и нашите деца. Нека не сме активни само във Facebook, а да сме активни навън", заяви още градоначалникът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
XORA , NE VUZPITAVAITE DECATA SI V CENNOSTI I DOBRODETELI !!!!!! PRAVETE GI BIQ4I !????? "DA BIQT I UBIVAT " TAKA 6TE VUZTURJESTVUVA " DOBROTO " TAKA 6TE IMA "VUZMEZDIE " V BULGARIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????????????????????????????????
70
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименDVAMA SRE6TU EDIN ! KAK DA SE ZA6TITI6 SAM SRE6TU TEZI SVINI . 200 KG. LOGI4NO E 4E MOM4ETO E IZLQZLO S BOKS TOVA GI E VBESILO I TE SA GO PREBILI!?????? *** SA TEZI ! KAZAXA 4E GI PUSNALI POD DOMA6EN AREST ,ZA6TOTO EDINIQT IMAL DETE.NA 3 godini . AMI O6TEPO ZLE ! TRQBVALO E DA POMISLI ZA DETETO SI , ZA6TOTO EDIN DEN TOVA MOJE DA SE SLU4I I NA NEGO ! UBBICI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
69
0
 
2
 
! Отговори
Mitko преди 8 години
Iskal e da se napravi na myj, priqtelkata my e vinovna. 1 Zashto my e da se zanimava s tqx izob6to. 2 Nqma li si gaje da e.e 4e 6te xodi da se bie 3 Ako puk si iskal da gi narani6 puk blusni gi s kolata Gajeto my qvno go e nerviralo prez denq i toi si e bil qdosan. Teq parantii nqmat ugodiq
68
2
 
5
 
! Отговори
Без думи преди 8 години
Относно бокса,който е използвал си има психологическо обяснение.Когато човек е уплашен,дори и да не иска използва несъзнателен инстинкт за САМОСЪХРАНЕНИЕ.Тъй,като е бил под паника,те са двама,той един,в случая е приел бокса,като защита,която да го предпази от двамата.Той не е виновен затова,че е използвал инстинкта си за самосъхранение.Но ние не бива да защитаваме убийци.Дори и той да беше убил един от двамата с бокса,пак се превръща ш убиец....
67
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм с боооокс ! И ..... до там !
66
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако си беше седял в колата, вместо да скача да бие двамата мъже, сега щеше да е жив и здрав.Ама като е глупав и злобен .
65
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
единия излясъл да гони с бокс 2-*** ходещи по пешеходна пътека ,те го пребили до смърт и вие очаквате да се намеся...НЕ.....бих гледал с кеф как тоя повреден човешки матрял се самоунищожава..и на жертвата брат му вика да са му били шамарчета хахах , може и чумбери ама да не беше с смъртоностно уръжие
64
2
 
2
 
! Отговори
Пънчо преди 8 години
До Анонимен 77На вашата култура все някой й е виновен да я няма! Все управляващи некакви са ви веновни! Комунисти, социалисти, она-нисти, рапонести, пипонести. Кънчо, това е културата и животът, за който драпахте! Тука се изтепвате с пестници, а в Америка се стрелят като пъдпъдъци по улици, могазини и училища! А вие всички искате оръжие като там, нали? Ще имате и оръжие, споко! Като изкупите магазините, ще ви остане саво да се гръмнете! Ще ви раздадат и пушки от фондацията на Шорош!
63
3
 
2
 
! Отговори
сатърче преди 8 години
Двете прасета - НА *** с кастриране !
62
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V Bulgaria vsichko stava vse po-zle. Kato firma, koiato e pred zakrivane.
61
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Болницата е 10-15 минути с кола. Охранителна полиция и пеша може да дойде. А никой не се е намесил щото ги е било страх и те да не бъдат смазани. Същата история като с дядото от Бургас преди няколко дена. Жал ми е за приятелката на момчето.....гледала е всичко през цялото време
60
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До #70Полицията във Враца патрулира постоянно, но само в кварталите . Това, което ти и останалите не знаете, че инцидента е станал на 2 минути от съдебната палата и на 4 мин от полицейското управление (пеша). Буквално както е улицата - правиш ляв завой и си пред съдебната палата, районното е зад нея
59
3
 
12
 
! Отговори
Наказание преди 8 години
Това е престъпление - умишлено убийство - и то от двама срещу един - показно пред всички овци от Враца - дето иначе много им знае устата по улиците в София ... на свидетелите и на тях глоба - - доживотна на убийците
58
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пак във Враца някаква мутра- охранител на дискотека, нали уби миналата година момче на име Цветан. Нещо не го коментират вече случая.
57
9
 
7
 
! Отговори
dido преди 8 години
добре сте се разгорещили тук и празнословите(предимно), но ми е интересно някой проучи ли какво е станало в действителност? Защото не са ми ясни няколко неща в този случай:1. Последно в кой е бил бокса, в биячите или в момчето(в рразлични медии пише различно)?2. Знае ли се каква е причината за смъртта? От този удар на снимката ли е или е имало и други?Момчето имало ли сърдечно заболяване или нещо такова?3.Такива ли са обстоятелствата, каквито са посочени от медиите ,които преписват едн от дру
56
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хората са били пасивни, защото ги е било страх от тези мутри да не ги бият.
55
6
 
8
 
! Отговори
РЕАЛИСТ!) преди 8 години
КУПЕТЕ СИ ОРЪЖИЕ ,БЕ...!НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ КВО СТАВА ...??!!КВО ИСКАТЕ ...ДА ВИ ВКАРАТ В ГРОБА ,ЛИ...??!
54
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Na snimkata stoi, vse edno chaka udarite bez da opitva da se predpazi. Hem po-mlad, hem po-slab ot tiah. Dori da e bil prav, po-dobre da beshe obarnal kolata da mine po druga ulica. Poniakoga kato otstapish si spasiavash jivota.
53
1
 
8
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
Когато няма съд -няма справедливост - няма полиция (Къде е полицията на Враца по обедно време ??) накрая заради разменени реплики и глупаво състояние на афект- стават белите - другото което ми направи впечатление по снимките в нета- ами то *** и пульо отваряха устата на момчето - явно те са го задушили тотално - как може хора които не разбират - да натискат лицето на момчето- Ужас направо е това БГ !!
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Шаран_БГ Грешиш драги. Ако това беше станало в САЩ,всеки от "поничките" щеше да получи по 400 г. затвор,или електрически стол,зависи от щата.Ако преди това не бяха застреляни на място от патрулиращите полицаи/каквито има постоянно там/.Затова в САЩ наистина има демокрация.