Лесно пресичане? Възможно е, но в Бургас

Надлези облекчават пресичането на кръговото в началото на града
13 яну 2016 18:08,
29

Снимка: Булфото

Напредва изграждането на две свързани пасарелки на кръговото на бургаския хотел "Мираж", видя репортер на Булфото.

Трафикът от коли, които влизат в града от магистрала "Тракия" преминава точно от тук. От години липсват пешеходни пътеки на кръговото, а хората пресичат улиците с риск за живота си.

С изграждането на надлезите жителите на трите жилищни комплекса - "Славейков", "Изгрев" и "Зорница" ще пресичат безопасно кръстовището. Така инцидентите с пешеходци и велосипедисти ще намалеят и ще се облекчи трафика в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още по темата: бургаснадлези
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
2
 
! Отговори
хахха преди 8 години
Ей чета коментари и ми капе мед на сърцето... Бургас е може би най-добрия град и най-бързо развиващ се в момента (от София съм). Имал съм удоволствието да участвам в част от нещата които се правят там и виждам как дърпат все повече и повече. Отиваш на юг пормяна осезаема. Гледаш Бургас че и София променя с епейзажа.. отиваш Видин и другите градове на север и всичко е заспало... Нужно е смао да се обиколи малко България и всичко се вижда лесно...
21
0
 
0
 
! Отговори
Оптимист преди 8 години
Много хейтъри бе! Що не се кандидатирате за кмет на Бургас, да вземате вие решенията .... или то да се плюе винаги е по-лесно!
20
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
До Анонимен Не съм рускиня, но и лошо не съм видяла от тях, дори всички, с които съм се сблъсквала са много работливи и възпитани хора
19
0
 
1
 
! Отговори
Ива преди 8 години
До NISKO .Всъщност не е ниско, не е и грозно, иазглежда такова на снимката
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Познайте сама жена през нощта откъде ще пресече.
17
3
 
8
 
! Отговори
Жител преди 8 години
Човешката завист няма почивен ден.
16
3
 
4
 
! Отговори
burgazliika преди 8 години
Nali se seshtate, che tezi asansiori shte rabotiat tochno edin mesec. Tochno po bylgarska tradicia. Ili she sa tolkowa kachestweno napraweni ili mnogo byrzo shte gi izvandalstvat.
15
4
 
2
 
! Отговори
burgazliika преди 8 години
Izwinqiawam se za latinicata. Statiqta e dylboko platena. V Burgas w momenta e niakakwo bezumie. Ima oshte 1-2 takiwa absurda. Ediniiat e na Trapezica. Da se chudqt maikite s deca i wyzrastnite hora kak da katerqt etajite stylbi. Mnogo ot starite i raboteshti idei za transpotra sega sa USRA***NI! Novite spirki, deto se prawiat se prewryshtat v zimna pyrzalka na dyjd ili sniag. Edin rozov mramor sa polojili, na miga da se pretrepesh!
14
0
 
3
 
! Отговори
123 преди 8 години
С асансьори.
13
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Подобни надлези съм виждал само в Ню Йорк и Чикаго.Не ми е ясно как възрастните хора ще се изкачват на почти вертикални стълби на височината на три етажна сграда.Но бомбата която ще хвърли Бургас е огромниямост над Вая близо до Кронсшпан.Поне 200 метра са направени а той вероятно ще е над километър.Гледката над езерото ще величествена.Остава на езерото да направят фонтан подобно на този в Женева.Подобни фонтани има в Риад,Абу Даби и на няколко места в Юатите
12
6
 
19
 
! Отговори
rainbou1 преди 8 години
Тия пасарелки кефят само тия, дето са взели пари за тях
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди години точно там видях как един велосипедист беше блъснат от кола-момчето се струпули на земята,понечи да стане но не можа ,много тъжно ми стана ...дано вече няма такива случаи!Относно усвояване на пари-в меден рудник до Лидъл направиха светофар - а можеше да мине с кръгово-сега чакам минута а коли почти винаги няма,така че има го и това явно ..
10
0
 
8
 
! Отговори
Готино преди 8 години
В статията преобладава доста разнообразен снимков материял..
9
10
 
15
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Супер. Само в България колите са по важни от хората. Колко по евтино е да сложат хубава маркировка, светофар и две камери които се активират при минаване на кола на червено. Майко мила върха на глупоста - мостове глупости...ше мъчат хората
8
15
 
18
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Ти или си клакьор, *** или просто никога не си излизал извън България. Аз съм от гр. Бургас, на 53 години и мога пред всички да заявя, че тези грозни "пасарелки" са отблъскващи, неудобни, скъпи за поддръжка и никъде по света не съм ги виждал. Те са нужни само...за да се усвоят някакви пари.....Това е срамно петно в града, което убеден съм че до 10-15 години ще го махнат.
7
3
 
6
 
! Отговори
Анти-коми преди 8 години
Гарантирано от ГЕРБ
6
5
 
5
 
! Отговори
Браво преди 8 години
Варненският *** да си записва !
5
5
 
13
 
! Отговори
эээ преди 8 години
колело - надлез WTF! що не направиха подземно преминаване на автомобилите. Сега дедовците и бабетата ще катерят стълбите...
4
27
 
15
 
! Отговори
burgaslua преди 8 години
Дано скоро ги премахнат, тези небивали паметници на безумието и закостенелостта. Вместо нещо смислено правят тъпотии за да се открадне някой лев. А Странджанските селяни се радват горките като не са виждали мост. Жалка картинка.
3
10
 
22
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
До АнонименИ какво ти пречат руснаците!???