Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!

Гражданите се събраха пред Районното управление в града
Обновена: 13 яну 2016 21:47 | 13 яну 2016 21:45,
175
Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!
Снимка: Facebook

Стотици врачани се включиха в протеста по повод убийството на 18-годишния Тодор.

Гражданите се събраха пред сградата на Районното полицейско управление, където настояха за справедливост след убийството на момчето, пише "Фокус".

Напрежението нарасна, когато стана ясно, че срещу двамата мъже, задържани за деянието, е повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост след нанесена лека телесна повреда.

Хората скандираха "убийци", "искаме справедливост".

При фаталният инцидент 18-годишният Тодор Йорданов беше пребит до смърт от двамата братя Иван и Десислав Пламенови посред бял ден заради забележка на пътното платно.

От Окръжната прокуратура вече са иззели видеозаписи от лица, станали очевидци на инцидента. Очаква се резултатите от съдебно-медицинска експертиза от аутопсията на 18-годишното момче да станат ясни утре.

Двамата братя са задържани с прокурорско постановление за 72 часа и предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Враца за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом едно келешче скача с бокс на двама мъжаги, че бавно пресичат на пешеходна пътека - какво щеше да стане ако беше възрастен човек не ми се мисли.
101
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Въпрос! Естествено че Теодор.Как една "съвременна жена",ще си кръсти детето Тодор.Нали е "селско" Ето и кифлата е Грета. Найс а ? Все още е "модерно"-Георги.За Петър,Димитър,Стефан-забрави.За сметка на това-Робъртовци,Денисовци,Стивъновци,Анжели,Марчели,Паломи,Симони-дал Господ.
100
0
 
1
 
! Отговори
Въпрос! преди 8 години
Последно, момчето Тодор ли се казва или Теодор?
99
1
 
10
 
! Отговори
Побъркан преди 8 години
Когато няма съд, решението е едно - оръжие за всички - от 16 години нагоре. Който не може да изкара курсовете към МВР да се снабди на черно с газов пистолет и стоп патрони. Оръжието е нужно на пенсионерите, за да се пазят от грабежите по селата.Оръжие за тийнеиджърите - да се пазят от уличните ненормалници като тея двамата.За останалите 2 милиона Българи се отнася същото. Човек трябва дае побъркан за да оцелее в побъркана държава.
98
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изкараха убития виновен, че бил с бокс, с незнам кво си, че били пресичали по пешеходна пътека мутрите (а се вижда че това не е така). Но го няма вече, за да чуем неговата версия, а свидетели няма да се намерят срещу рецидивистите, така че няма файда и от снимковия материал, няма как да мине за доказателство в съда.
97
0
 
8
 
! Отговори
сеир преди 8 години
някой от сеирджиите с камерите на телефончетата сетил ли се е поне да се обади в полицията?
96
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Полицай "Читател на годината" във ВрацаДа добавям ли нещо към това ?????????
95
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не е бил анаболен, бил е съвсем слаб, "смъртта сам си я причинява", получил е инфаркт.
94
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Айнщайн е казал, че единствените безкрайни няща са човешката глупост и вселената,като за вселената не е напълно сигурен
93
0
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 8 години
От прочетените статии за това какво се е случило поне за мен има много неясноти: 2мата братя били в автомобил и станало леко птп. Вариант 2: двамата братя били пеш. 3. Младежа бил с бокс. 4. Те го пребили с бокс и т.н.Да, но вариантите не само не съвпадат, а дори си противоречат. Следствието да изясни ситуацията, това е много важно в случая, за да се определи вината на братята, а оттам и повдигнатото обвинение. И мисля, че с толкова много свидетели това няма да е трудно, дори за бг следствието.
92
0
 
6
 
! Отговори
Алекс 1 преди 8 години
До Само питам Та, кое, казвате, е за предпочитане? Май, за предпочитане е Пиночет. Нали се сещате за какво си приказвам. Агресията на тези, с мозъче на амеба, ще бъде "употребена", а именно:казарма, Устав, дейност: копаене на траншеи и маратонско бягане с противогаз. Да видя тогава дали агресията ще им се стори детска ясла или развлечение на открито. А, не ме ругайте - просто се питам дали малкият е бил на училище и се разкарва в учебно време с ученичка??? И дали ония двамата са на работа...?
91
10
 
15
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Никой не проследява случая подробно от начало до край.Двамата биячи са "убийци" защото са се защитили от младеж налитащ на тях с бокс ,който тренира бойни изкуства.Това че единия от мъжете е имал криминални прояви , няма никакво отношение към случая.Ами ако беше загинал криминално проявения ,какво щяхте да пишете?Абсолютно нелепа смърт на младежа /глътнол си езика/.Вина имат и тримата,но по-голяма вина има младежа.
90
2
 
9
 
! Отговори
пророка Олег преди 8 години
българското племе е гадно завистливо но ......мнооого страхливо.
89
3
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 8 години
Виновни са братята за побоя, който са нанесли, но виновно е и момчето, че е слязло от колата, за да се разправя с тях. Когато започнеш да се разправяш с друг, и ти излизаш виновен.
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
хората дето са ходили на протест пред общината е трябвало вчера да не седят да гледат как убиват едно момче от бой, а да се намесят. ювсички, включително и кметът на Враца казаха, че побоят се е случил пред очите на десетки хора. Те защо не се намесиха по време на боя? или сега е по-лесно? ще се разходим до районното, нищо не ни застрашава и ще сме герои. А момчето си отиде
87
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като момчето е започнало боя, слизайки с медален бокс от колата, ще си носи последствията.Никой не му е виновен, че се е мислил за непобедим и много корав.Никой не го е карал да напада двама пешеходци. Никой!Братята са невинни жертви, така е.
86
8
 
8
 
! Отговори
дядо Петър преди 8 години
До АнонименПреди години агресията беше шушу-агресия, тихом мълком *** изкарваха хората от домовете им които никога повече не се завръщаха и никой от близките эим не знаеше къде са.През Живково време беше така. Един комшия на опашката за хляб каза " Днеска хляба топъл, да не би да са сменили кмета или партийния ?" За тази шега вечерта "другарите" от комунистическата партия мочукали на вратата в дома му и го извикали на разговор. Жена му и до днес го чака да се върне. ако е жива.
85
6
 
18
 
! Отговори
На снимката : преди 8 години
Агресивно келешче, което този път не е улучило на жертви.Това поколение е малоумно и постоянно скача на бой.Понякога обаче попадат на рунтави мъжки гърди и ... си гълтат езика по няколко пъти. После умират гърчейки се като червеи, каквито всъщност са те ...Каквото е търсил - намерил го е !
84
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kojto boks vadi-ot boks umira ;(
83
1
 
12
 
! Отговори
Агресия винаги е преди 8 години
имало и ще има,нещастно стечение на обстоятелствата!Защо тези скандиращи-предполагам има и от снимащите случката не са се притекли на помощ и не са разтървали биещите се!!!!????Това е проблема-не полицията,те са дошли,те са отцепили района,те са задържали биячите!