Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!

Гражданите се събраха пред Районното управление в града
Обновена: 13 яну 2016 21:47 | 13 яну 2016 21:45,
175
Стотици врачани скандираха в памет на Тодор: Убийци!
Снимка: Facebook

Стотици врачани се включиха в протеста по повод убийството на 18-годишния Тодор.

Гражданите се събраха пред сградата на Районното полицейско управление, където настояха за справедливост след убийството на момчето, пише "Фокус".

Напрежението нарасна, когато стана ясно, че срещу двамата мъже, задържани за деянието, е повдигнато обвинение за убийство по непредпазливост след нанесена лека телесна повреда.

Хората скандираха "убийци", "искаме справедливост".

При фаталният инцидент 18-годишният Тодор Йорданов беше пребит до смърт от двамата братя Иван и Десислав Пламенови посред бял ден заради забележка на пътното платно.

От Окръжната прокуратура вече са иззели видеозаписи от лица, станали очевидци на инцидента. Очаква се резултатите от съдебно-медицинска експертиза от аутопсията на 18-годишното момче да станат ясни утре.

Двамата братя са задържани с прокурорско постановление за 72 часа и предстои внасяне на искане в Окръжен съд – Враца за вземане на най-тежката мярка за неотклонение "Задържане под стража". 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


175
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
14
 
! Отговори
после да не ревете! преди 8 години
Имаме в днешно време едни развилнели се, разбеснели бандити, които няма очевидно кой да озапти. Айде правителството да ги постави на мястото им, да ги вкара за дълги години в пандизите. Иначе май ще правим отряди от щурмоваци и ги трепем като бесни кучета. Пречат ни да живеем. Ще дойде времето за кървава саморазправа и да не пищят тогава "Олеле,майко" Нека *** им *** кратуни да уврат навреме какво вършат, че още дълго време няма да бъдат търпяни. Ще има саморазправа жестока и кървава.
21
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много гнясава *** се е събрала тука или е ботът-армия! 18 годишен ученик и 2ма криминални бабаита, осъждани, хващани и все пак свободни... обаче сложили бокса в ръцете на детето и ще се измъкнааат, щото има много проста ***. Ако роднините не ги превърнат във ВАЗИ...и да хилядат така, то нема държава, която да ги вкара за дълго...
20
8
 
8
 
! Отговори
безобразие преди 8 години
Контрапротест пред гимназията! Искам да видя тези учители дето учениците им ходят с боксове!!! Те в ТВУ ли преподават!?
19
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
свободия, неграмотност, тъпотия, скотски страстинакрая ни превърнаха в бай ***, каквата беше целтапрост човек - лесно се управлява - самоизтребва се
18
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това че са стотици! Не ги прави прави!!!
17
3
 
11
 
! Отговори
Диян Ечемиков преди 8 години
Ами щом секратаря на меверето казва че момчето първо е нападнало с бокс, ние нямаме причина да не му вярваме нали? Те ченгетата винаги казват истината и само истината. Бат Боко така ги е научил.
16
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този идиотизиран народ ще се научи , че не можеш да си пресичаш както си искаш и после да налиташ на бой , че са ти свирнали с клаксона и че не трябва за всяко нещо да излизаш от колата и да се разправяш , понякога можеш да пуснеш пешеходеца , колктото и да е *** да мине , без да даваш зор и да нервиш , без да свириш на тия пред тебе ,че са се забавили 4-5 секунди на сфетофата , но това става с много здрави закони , глоби и пандела , ако имаше законност нямаше да има траур във Враца днес.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ако е било самозащита от противоправно нападение?
14
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия от Враца са известни с голямото си,но за сметка на това с нищо неподплатено самочувствие!
13
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледах интервюто с приятелката на починалия.Направи ми впечатление,че използва думи чиито истинско значение едва ли познава-с две приказки просто момиче!
12
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
По непредпазливост без да иска единия е нахлузил метален бокс и неволно е блъскал момчето в главата ??? Както и да е изглеждал Тодор , вече не е сред живите , защо не сложите снимките на двамата убийци и този , който ги задържа за убийство "по непредпазливост". По непредпазливост е да смачкаш котка на пътя , да дръпнеш без да искаш спусъка на оръжие , това е зверско пребиване и е време да видим малко справедливост , макар и вече да ми е ясно , че такава няма да има , колко още ще търпим се чудя
11
5
 
10
 
! Отговори
Кинжалски преди 8 години
Не е изключено бокса да са го носили дангалиците и като са видяли накъде отива работата да са го набутали на момчето, все едно че то ги е заплашвало
10
7
 
18
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
И този е искал да става полицай. Представете си какви е щял да ги върши скрит зад пагона и власта. Само е щял да излага и малкото останали добросъвестно изпълняващи тази професия.
9
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пуснете ги народа да ги съди. Вързани на площада и с камъни !
8
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4Глътнал си е езика от боя. Относно бокса. Не е много ясно какво точно е станало, но са били двама с/у един. Подозирам факта, че е бил с приятелката си го е провокирал да се държи "мъжкарски". Можеха да му вземат бокса и да му разбият носа и всичко да приключи. А те го бият до отказ. Това е садизъм.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Агресията е следствие на даващите пример всека вечер по телвизоро.
6
12
 
11
 
! Отговори
Коста Куртев преди 8 години
Да се съберат перд съда в деня на делото и ако не получат доживотн присъда двете ***, да нахлуят и да линчуват всички наред от подсъдими до съдии, прокурори и съдебни заседатели. Във враца станаха много убийства - къде с ножове по кръчми, къде прегазени с коли, и не знам да има някой осъден. Все "наши" хора се оказаха душегубците.
5
5
 
25
 
! Отговори
Стига с тия емоции преди 8 години
Значи, Този младеж е в колата, а другите са пешеходци в центъра. После Той излиза от колата с бокс и Той ги напада с бокс , вероятно защото е спортист - така че решението на съда е напълно по законите.Просто....
4
4
 
8
 
! Отговори
a преди 8 години
a todor ne e li ubies
3
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момчето не си е отишло от побоя който не е изял,а от сърдечна недостатъчност,няма логика след сбиването да комуникира свободно и отведнъж да се строполи едва няколко минути след като всичко е приключено.