Двама пребиха журналист в Поморие (16+)

Докато го млатели, питали докога ще пише
15 яну 2016 14:08, Екип на Dnes.bg
98
Двама пребиха журналист в Поморие (16+)
Снимка: Facebook

31-годишен журналист от Поморие е бил пребит.

Около 23.00 ч. снощи той е сигнализирал в Районното управление, че прибирайки се пеша в посока ул. “Солна”, е нападнат от двама непознати, които му нанесли побой, съобщиха от полицията.

Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ – Бургас с контузни рани в областта на главата, счупен нос и комоциум, без опасност за живота.

В профила си в социалната мрежа Facebook, пострадалият Стоян Тончев е публикувал снимка как изглежда след побоя.

Текстът към нея гласи: "Снощи бях причакан и брутално пребит. Докато ме биеха, питаха докога ще пиша".

Освен журналист, на последните местни избори през октомври Тончев бе кандидат за общински съветник на Поморие от Партията на зелените. Той се прочу с интересния си плакат, на който пробожда октопод и с призива "Поморие заслужава повече".

Причините за инцидента са в процес на изясняване.

Вътрешният министър Румяна Бъчварова коментира случая пред журналисти в парламента по-рано днес с думите: "Възмущавам се, уверявам ви, че много бързо ще реагираме. Не трябва да го допускаме".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още по темата: Помориебит журналист
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
2
 
9
 
! Отговори
Даола преди 8 години
Току-що четох статии от сайта на Стоян Тончев " Зад кулисите" - журналистът критикува обосновано кмета на Поморие като привежда факти и доказателства. Това може да не се харесва на новия управник на града, но не може да му дава право да наема биячи да сплашват младия човек. Защо кметът и общинският съвет на отговорят на критиката ? Вероятно, защото нямат сериозни аргументи ! Да видим какво ще предприеме МВР.
60
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убийства , побои и кражби! Гарантирано от ГЕРБ!
59
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Възмущавам се, уверявам ви, че много бързо ще реагираме. Не трябва да го допускаме"Бъчварова вече си свърши работата- ВЪЗМУТИ се.
58
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пародията на министър Бъчварова или по известна като мисис" Стига вече" е време да си подава оставката и да се прибира на село ,че патките я чакат!
57
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоест Бъчварова ще направи нещо срещу местните феодали поръчали побоя? Ами ако са от ГЕРБ ? Да не ставаме наивни и тук ще удари на камък. Просто толкова си може жената и МВР-то.
56
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В територията на Тиквата и мутрите е така.А в Слънчева Австралия е спокойно.
55
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Здравейте диваци,самолетни билети на най ниски цени от Румъния летище Хенри Коанда,евакуирайте се и се цивилизовайте
54
2
 
17
 
! Отговори
НЕГРАМОТНИ СТЕ преди 8 години
комоциум???? Really? Кой по дяволите пише толкова неграмотно и кой редактира писаниците им? Съвременните "журналисти" са скандално неграмотни.
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 70 Ами те може да се проявят апашите у нас, ама чичо Стивън и на 65 ще им счупи някоя ръка, ще им извади някое око с палец и така.
52
2
 
21
 
! Отговори
123 преди 8 години
аа не, госпожата РБ каза, че всяка критика към мвр-то ще приема за заплаха над националната сигурност....смяххххх...всеки ден убийства, побои, обири....каква сигурност какви 5 лв.....
51
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Стига вече" - каза министърката."Стига вече" сте критикували МВР.Както виждате...всичко е спокойно...ние сме стабиУни...само имате усещането, че постоянно се пребиват и убиват хора.
50
2
 
19
 
! Отговори
ivailo1403 преди 8 години
Горкия човек, дано по-бързо се възстанови най-вече психически.
49
1
 
23
 
! Отговори
веска дебелата преди 8 години
ето докъде доведоха герберските реформи , уволнение на качествени кадри с опит , и назначения на пенсионери и така навсякъде в даи монтана е назначен лихвар лъчезар кръстев иванов и е организирал престъпна група за пари и министъра знае и нехае , корупцияяяяяяяяяяяяя
48
1
 
3
 
! Отговори
Камен Балбузанов преди 8 години
Само да не си помислите,че аз и баце ви Ицо Широков сме го пребили.Ние сега яко си помпаме във фитнеса и чакаме с нетърпение лятото да дойдат братушките.:)
47
3
 
29
 
! Отговори
Guni преди 8 години
1. Да се смени на момента цялата управа и администрация на МВР. 2. Да се повишат заплатите на редовите полицаи до нормално европейско ниво.3. Рецидивисти да биват осъждани по бърза процедура.4. Хора с висящи дела да се проверяват редовно от МВР.Когато държавата се научи да ръководи силовият орган и го зачита и уважава, тогава поне битовите престъпления ще секнат. С милиционерщина няма да се оправим.
46
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ, баце. ГЕРБ :)
45
1
 
18
 
! Отговори
Полицай преди 8 години
Битовизъм, драгим у другари. Нищо не може да се направи! Купете си спрей за самозащита. Сега ме извинете, аз отивам да постачкувам малко и да изпуша една цигара, че с 20 заплати при пенсиониране не мога да си построя 200 кв. метра къща. Трябват ми още 10 заплати. Чао!
44
1
 
2
 
! Отговори
до 59 преди 8 години
Изреждаш само удобните на теб?
43
2
 
20
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
У---у -у-у-у-у-уважаема, госпожо министерке ----- СТИГА ВЕЧЕ !!
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 55Е нали такива т.ъпанари като теб гласуваха за Мавъра и демокрацията навремето и крякахте, че времето е ваше? Забрави ли?