Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор

Протестиращ: Българите с морал да подкрепят близките на момчето!
16 яну 2016 20:53,
187
Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор
Снимка: Нова тв

Жителите на Враца и тази вечер излязоха на протест, за да поискат справедливост за смъртта на 18-годишния Тодор, който издъхна след спор на пътя.

Още по темата

Близки и приятели запалиха свещи и запазиха минута мълчание в памет на Тодор.

"Въпросите не спират. Излизат постоянно факти за връзки, корупция и познати. За всеки слух си има причина", заяви Ивайло, брат на починалия ученик, цитиран от Нова тв.

 "Дойдох на този протест, защото смятам, че всеки българин с морал трябва да дойде и да подкрепи семейството на момчето. Тези хора трябваше вече да си излежават доживотните присъди", коментира и Иван, участник в протестната акция.

Демонстрантите попитаха защо стават толкова много убийства в техния град и на кого е принадлежал боксът, намерен на мястото на инцидента.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на обвиняемите, които вчера бяха пуснати под домашен арест, е наложена забрана да напускат страната.

Това стана, след като Окръжният съд във Враца не уважи искането на прокуратурата за мярка за неотклонение "задържане под стража" на Иван Дамянов и Десислав Дамянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защитниците на агресивния нападател уж пледират за справедливост а искат калашници, брадви, пистолети и мечове... глави щели да падат... Сега прокуратурата има уникалният шанс да картотекира потенциалните насилници във Враца, тези които си мислят, че е безнаказано да се налита на бой на пешеходец на пешеходна пътека, че може да се укриват безнаказано улики, да се подтиква към омраза и саморазправа, да се мисли че да си на 18 е смекчаващо вината обстоятелство.
94
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Медиите в Бг са пълно менте.Продъниха ни ушите как един престъпник не бил такъв а в същото време никой не обелва и дума за това че в Бг има 20 турски имами и Турция плаща на други 200 български имами да проповядват ислям.Защо бе ***???Защо МЪЛЧИТЕ за тези неща???Съд и разстрел за такива медии.
93
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един *** си е намерил майстора. End of story.
92
4
 
33
 
! Отговори
Следовател преди 8 години
"Поничките" може да имат вина са смърта, но емоционалните излияния на приятелката на момчето /без да се съветва с адвокат/ до голяма степен може да доведат до мека присъда или дори до пълно оправдание на братята. Дано някой от съдийте не повдигне обвинение за "подстрекателство" /от сорта - "той е мъж"/- равносилно на "съучастничество" в нападението срещу "Поничките", които са действали при "самоотбрана" !
91
5
 
6
 
! Отговори
do 112 преди 8 години
Zloradstvoto e razlikata mejdu primitivnia i civilizovania chovek.
90
2
 
18
 
! Отговори
АМАН ,БЕ.... преди 8 години
..САМО УЛИЧНИ И ПРОСТАШКИ ИЗЦЕПКИ .......И ВСЕ -- "ДРУГИТЕ ИМ ВИНОВНИ"!Какво друго ,може да искате от примитивите на България...??!!СИГУРЕН СЪМ ОБАЧЕ---ЧЕ ТОВА НЕ Е "ДЕМОКРАЦИЯ"...а чиста свинщина..!
89
6
 
20
 
! Отговори
до 110 преди 8 години
Той и кара Ибрахим бесни е умрял, обаче тва значи ли че трябва да сме му уважителни! Ми да му дигнем един паметник до този на Ботев да има равнопоставеност и толерантност а!?
88
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Dori da e kriv - na umrelite se dava sastradanie i uvajenie. Samo primitivni zli hora zloradstvat, che edi koi si umrial.
87
6
 
26
 
! Отговори
питащ преди 8 години
Неможе ли и някакво сексуално насилие да се включи в обвинението към поничките за по-гляма тежест и правдоподобност!?
86
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди 1989 такива Тошковци ги пращаха в Бойчиновци без уговорки.Там им разширяваха ануса скорострелно и всичко си отиваше на мястото.Не разбирам защо сега не е така.Да оставиш психично болни да се разхождат по улиците с ножове и боксове е лудост.
85
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Целият северо-запад е дивашка територия.Но не по-различно е положението с пловдивските села, Ямбол, Хасково, Сливен и т.н.В тези зони живеят *** с човешки лик.
84
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 103Така ли било/ значи аз ако те шибна в мутрата с бокс, ти ще си кажеш, че трябва само да ме неутрализираш, като ми хванеш ръцете и аз да ти обещая че повече няма да ти посягам???? Ти олиго.френ ли си бе? В какъв свят живееш бе?
83
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами те поничките са го неутрализирали с някои дребни усложнения и странични ефекти на процеса!ОПЕРАЦИЯТА Е УСПЕШНА! ПАЦИЕНТА...
82
17
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без коментар колко са прости"Нормално е да слезе от колата с бокс. Аз също бих слязъл с бокс, ако срещу мен има двама мъже, които са по 100 килограма. Той не е тръгнал да убива, а е тръгнал да се защитава". Това заяви в предаването Факторът Кошлуков по Канал 3 братът на пребития до смърт преди дни Тодор Ивайло
81
2
 
12
 
! Отговори
до 96 преди 8 години
определено всеки има право да се защити. въпроса е с кой с каква психика е. един ще неутрализира, ако може и разбира се философията му е такава, а друг ще унищожи на всяка цена.
80
7
 
14
 
! Отговори
пръча преди 8 години
5 пари не давам за Тодор и за Поничките! Обаче Грета е харна! И кърти!
79
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 99Дългия едновременно се кефи на хумора на врачани и едновременно е покрусен от идиотизма на вреачани. Не го смятай Дългия за селянин и чобанин. Все едно да кажеш че Красимир Радков е чобанин и ***!
78
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е Враца? Тва град ли е!?
77
5
 
30
 
! Отговори
Един Северозападнал. преди 8 години
Врачани са си природно *** и прости.Затова и убийствата там са на селска, просташка и битова основа!Откак прогониха интелигенцията от Врачанско и целия Северозапад, *** простотия взе връх и резултата е налице!Слушайте простащините на Шоуто на Дългия травестит ....И СИ ПРАВЕТЕ ИЗВОДИТЕ!
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ти когато оня удари едно кроше на Волен Сидеров, се кефеше все едно ти се родило дете, сега други ги разправяш. Що бе този път да не би да бият вашите та си недоволен?