Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор

Протестиращ: Българите с морал да подкрепят близките на момчето!
16 яну 2016 20:53,
187
Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор
Снимка: Нова тв

Жителите на Враца и тази вечер излязоха на протест, за да поискат справедливост за смъртта на 18-годишния Тодор, който издъхна след спор на пътя.

Още по темата

Близки и приятели запалиха свещи и запазиха минута мълчание в памет на Тодор.

"Въпросите не спират. Излизат постоянно факти за връзки, корупция и познати. За всеки слух си има причина", заяви Ивайло, брат на починалия ученик, цитиран от Нова тв.

 "Дойдох на този протест, защото смятам, че всеки българин с морал трябва да дойде и да подкрепи семейството на момчето. Тези хора трябваше вече да си излежават доживотните присъди", коментира и Иван, участник в протестната акция.

Демонстрантите попитаха защо стават толкова много убийства в техния град и на кого е принадлежал боксът, намерен на мястото на инцидента.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на обвиняемите, които вчера бяха пуснати под домашен арест, е наложена забрана да напускат страната.

Това стана, след като Окръжният съд във Враца не уважи искането на прокуратурата за мярка за неотклонение "задържане под стража" на Иван Дамянов и Десислав Дамянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
като гледам приятелите на умрялияи те ще си намерят майсторавъпрос на времеедна казарма щеше да им поеме агресията, но няма такаваполовината ще измрат от амфетамити и анаболидругите ще си останат неудачнициженските ще си останат *** гъските още не разбраха, че никой нямя вина за смърта на каратиста нагълтат се с анаболи и др.и съсипал сърцето си
74
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вас някога нападали мли са ви с нож, бокс? Знаете ли как се покачва адреналина? Искате само едно-, да убиете то0зи отсреща. мен са ме нападали и охраната на една дискотека ни разтърва. Не знам- бях готов да убия едно *** което ме шибна с юмрук и изкара ножка 10 сантиметра острие. Побеснях буквално. Бях готов да му прережа гръкляна с тази ножка. Аз 80 кила онова 60 и ми скача. Какво да го правя?
73
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На русото момиченце му дреме за двамата невинни!Важно е да има кой да го черпи,вози,води на чалга и ***!
72
5
 
22
 
! Отговори
ИСТИНАТА Е ЯСНА преди 8 години
ДА ПРОТЕСТИРАТ , КОЛКОТО СИ ИСКАТ!ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ , ВЕЧЕ Е НАЯСНО С ДРОГИРАНИЯ И НАФУКАН *** И НЕГОВАТА КИФЛА!ОПИТИТЕ --ДА СЕ ИЗВЪРТИ СЛУЧАЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ....Е СМЕХОТВОРЕН!НИКОЙ , НЯМА ДА СЕ ХВАНЕ НА ТИЯ ГЛУПОСТИ!НЕ СЕ И НАДЯВАЙТЕ---ХОРАТА ПОУМНЯХА !
71
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Истината няма значение - улицата вече реши - братята за виновни за умишлено убийство. Те са причаквали младежа, изкочили са пред колата му, сложили са бокс в ръката му и са се ударили с бокса, за да могат след това да му метнат един бой, знаейки, че той има сърдечно проблеми и ще получи инфаркт. Елементарно, Уотсън. Умишлено убийство отвсякъде. В БГ натискът от улицата сваля правителства, пък камо ли да раздава правосъдие.
70
6
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русото момиченце би трябвало да разплете случая и е редно да го направи, защото заради този нелеп инцидент може двама души абсолютно невиновни за смъртта на момчето да лежат в затвора и то заради повсеместната медийна простотия.
69
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покрай този случай може филм да се направи! Луди врачни ей!
68
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Толкова противоречиви твърдения, но има един въпрос, който трябва най-сетне да намери своя отоговор. И това е въпросът от какво е починал Тодор. Дали смъртта му е причинена от побоя или от нещо друго. Когато специалистите отговорят на този въпрос, тогава ще стане ясно какво ще бъде обвинението.
67
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някога във Враца бяха ножари! Днес с боксове се плашат! Нищо не става от тази младеж!!!
66
0
 
23
 
! Отговори
бай Марчо преди 8 години
Какво нещо е живота! Само преди няколко дни хората празнуваха и си пожелаваха да са живи и здрави! Сигурен съм , че Тошко и Поничките са очаквали нещо по-добро от новата година. А то какво стана! Жалко, много жалко!!!
65
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тях съм ги пропуснал. Но какви заглавия и цитати мога да изкарам от "големи" интернет медии. БТВ и НТВ.........особено лелката дето отразяваше за БТВ от място във Враца, тя какви ги говореше .......а пък от студиото им в София днес сутринта разбрахме, че е нормално да се носи бокс и бухалка и всички носят.....Журналистика ли е да я опишеш в тая гнила държава......седят насреща, не мислят, не питат, само търсят евтина сензация......даже и за жълти журналисти не биха ги взели в чужбина. Още от ден първи имаше дълъг разказ във фейсбук от свидетел, който се оказва единствения опитал се да окаже ме
64
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А пасажа как убийците се гербери и купували гласове за ГЕРБ пропусна ли го или за теб е истина?
63
1
 
12
 
! Отговори
амин преди 8 години
Това че Тошката се е споминал! Не го прави автоматично жертва или невинен! Така като ги гледам и мекиците не са много стока!Съда да каже кой крив,кой прав! И да раздаде всекиму заслуженото! Ако не този на земята, онзи на небето!
62
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Демонстрантите попитаха защо стават толкова много убийства в техния град и на кого е принадлежал боксът, намерен на мястото на инцидента.Как на кого е на Тодор е тоя бокс!Тя даже приятелката му призна.Истината излезе на яве Тодор е започнал спора след като е одарил 1 от братята.СПРЕТЕ С ТОЯ ЦИРК ВСИЧКО Е ЯСНО!!!!!!
61
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега напишете и резултатитеу от хистологичните изследвания, колко анаболи в кръвта, "витамини" на *** с бокса. Пак питам, ако не бяха тези батковци а двама пенсионери... днес щяха да ги погребат, но нямаше да има този отзвук нали?
60
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Za sajalenie, bulgarskata narodopsihologia e da sme na stranata ne na pravia, a na stranata na po-silnia, ot koito ni e strah, dori da e kriv. Eto i sega - ubitia go izkaraha vinovnika.
59
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като третия свят сме станали , всеки ден простотии и своеволия по терените на България ,тъй Е като нямА държавност в тази страна, а само празно дърдорене от *** и лакеите му.
58
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 71На 500 километра съм от Враца и казвам: Поклон на братята, че са убили едно келе.шче което е искало да убие тях! Око за око, другарю! Ако беше твоят брат на тази пешеходна пътека и това ла.йно Тодорчо го изхака с бокс в слепоочието и брат ти остане на място...какво ще ми говориш, уро.д?
57
6
 
9
 
! Отговори
коко перник преди 8 години
До БРЕЙБрей, ти ли си най-големия отворко от протестърите бе? Гледай да не стъпиш накриво и теб да не ти оскубат перушината дечко!
56
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 63И ти си за панделата, ако можеше ей така - превантивно! "Поклон!" - бас държа, че не си си изкачил дир.ника да се поклониш на Ботев! Всъщност, врачанин ли си, та пишеш така?