Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор

Протестиращ: Българите с морал да подкрепят близките на момчето!
16 яну 2016 20:53,
187
Пореден протест във Враца заради смъртта на Тодор
Снимка: Нова тв

Жителите на Враца и тази вечер излязоха на протест, за да поискат справедливост за смъртта на 18-годишния Тодор, който издъхна след спор на пътя.

Още по темата

Близки и приятели запалиха свещи и запазиха минута мълчание в памет на Тодор.

"Въпросите не спират. Излизат постоянно факти за връзки, корупция и познати. За всеки слух си има причина", заяви Ивайло, брат на починалия ученик, цитиран от Нова тв.

 "Дойдох на този протест, защото смятам, че всеки българин с морал трябва да дойде и да подкрепи семейството на момчето. Тези хора трябваше вече да си излежават доживотните присъди", коментира и Иван, участник в протестната акция.

Демонстрантите попитаха защо стават толкова много убийства в техния град и на кого е принадлежал боксът, намерен на мястото на инцидента.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на обвиняемите, които вчера бяха пуснати под домашен арест, е наложена забрана да напускат страната.

Това стана, след като Окръжният съд във Враца не уважи искането на прокуратурата за мярка за неотклонение "задържане под стража" на Иван Дамянов и Десислав Дамянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
S BOKSA NAPRED--POLUCIL SI E ZASLUGENOTO.
134
5
 
5
 
! Отговори
тъпчовци преди 8 години
Ето до какво води влиянието на медийте без доказатекства убийци и т.н. та повечето хора съдейки по коментарите са като кон с каруца чие ли "дии" и тръгва да бяга пак за кво и каде... Та така и тук бтв нова и др. Кажат убийци и край пак що и дали е така...
133
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На двете добичета мястото им е в затвора, не пред компютъра.
132
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свобода за врачанските братя Пулеви
131
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте ги снимали тия врачански КУ КЛУКС КЛАНи
130
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Moje cialoto semeistvo da sa prokalnati ot zavistnici. V Bulgaria mnogo hora kalnat s kletvi za smart i bolest ot zavist i zloba.
129
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 145. В Германия ако те хванат,че носиш бокс,поне 1 месец -обществено полезен труд.Ще бършеш зад..ници в някой старчески дом или ще метеш улиците.
128
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
V Amerika na negovite godini shteshe da uchi, da raboti, da hodi na carkva vsiaka nedelia, da chete Bibliata i da planira semeistvo. Zatova onezi sa nomer 1 v sveta, imat cennosti.
127
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
България - единствената държава, в която можеш да пребиеш до смърт едно невинно момче и после с чиста съвест да кажеш "Не бях аз."
126
7
 
8
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
BULGARITE S MORAL DA PODKREPQT BLIZKITE NA MOM4ETO !!!!!!!!! DVETE SLANINI DA SI POLU4AT ZASLUJENOTO !!!!!!!!!!!!!
125
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Свобода за врачанските братя Кличко.Ако беше на тяхнно място един от вас и тоя каратиста с бокса ви уцели в слепоочието, вашите роднини дали щаха да приемат, че Тодорчо е невинен? А? Жалки ***.оти!
124
4
 
13
 
! Отговори
Orban преди 8 години
Да попитам: Ако до момента имаше и най-малко доказатество, че Тодор е починал вследствие на побой, дали съда щеше да си сложи таралеж в гащите като пусне братята под домашен арест? Защо трябва да си нарушават спокойствието с протести и медийно влияние?
123
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каратистчета от Враца,не яжте понички на пещеходните пътеки.Може да се задовите и да си глътнете езика
122
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
news.plovdiv24.bg/611136.html Хубаво,добре облечено,умно и добро дете. Вие ми показвате,каратистчета и изрусени кифли на които половината продължение на гърба е отвън.
121
1
 
14
 
! Отговори
ами преди 8 години
АКО БЯХА СЕ НАМЕСИЛИ,КОГАТО ТРЯБВАШЕ,СЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА НУЖДА ОТ ПРОТЕСТИ.СИГУРНО СЕИРДЖИИТЕ СА В ЧЕЛНИТЕ РЕДИЦИ НА ПРОТЕСТИРАЩИОТЕ ИЛИ МАЙ ПАК СЕ СКАТАВАТ НЯКЪДЕ И СНИМАТ.
120
3
 
14
 
! Отговори
Предположение преди 8 години
В медицината има една диагноза "Внезапна сърдечна смърт".Причинява се и при здрави хора при изключително силни емоции и силен стрес.Има го и при животните.Стана ясно че момчето е имало сърдечни проблеми, които са спомогнали за фаталния край.Това разбира се е само обосновано предположетие.Патоанатомите трябва да го докажат.
119
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
16-годишното момче от Бургас преби 65-годишен за забележка в градския транспорт.18-годишния тодор обаче скочи на двама в аналогична ситуация. Разликата е, че Тодор почина.
118
2
 
12
 
! Отговори
БГТРАКИЕЦ преди 8 години
ПО ДЕЛОТО ИМА ПОСТАВЕН СРОК,МОЖЕ И ДВА МЕСЕЦА, ОТ РЕЗУЛТАТА ЩЕ ПРЕЦЕНИМ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ.ПО СКОРО АЗ ИСКАМ ДА ОТБЕЛЕЖА ОБСТАНОВКАТА В КОЯТО ЖИВЕЕМ.26 ГОДИНИ, ФИЛМИ НА НАСИЛИЯ, В УЧИЛИЩАТА НИКАКВА ДИСЦИПЛИНА,РОДИТЕЛИ БИЯТ УЧИТЕЛИ,ВМЕСТО ДА БИЯТ ДЕЦАТА СИ ДА СЛУШАТ И ДА ГИ ВЪЗПИТАВАТ.НАВРЕМЕТО ИМАШЕ РЕД,ДИСЦИПЛИНА,ТАЗИ ДЕМОКРАЦИЯ НИ ДОКАРА СВОБОДИЯ,БЕЗОТГОВОРНОСТ,ЛИПСА НА ЧУВСТВА НАЙ ЕЛЕМЕНТАРНИ В ЛЮБОВ КЪМ ЧОВЕКА,ВСИЧКО Е ПАРИ И КОЛИ,ПОТРЕБИТЕЛСКО ЕЛЕМЕНТАРНО ОБЩЕСТВО,СЕГА БЕРЕМ ПЛОДОВЕ
117
5
 
17
 
! Отговори
Стрезов преди 8 години
Не е работа на тълпата и на форумите да казват кой е прав и кой крив...има следствие има компетентни органи които ще се произнесат...има прокуратура и съд в тая държава...всичко друго е манипулация на обществото от шепа журналисти и форумници и зле организирана тълпа...друг е въпроса дали вярвате на държавните органи ако не...разваляте тази държава и правите нова посправедлива и уредена...другата ви възможност е терминал 2...!!!
116
0
 
14
 
! Отговори
Мдааааа..... преди 8 години
И Мирослава от Перник беше силна спортистка по нещо. Защо и кои я отвлякоха и убиха? Тя нямаше бокс.