Миташки, чичо кмет, имаш ли сърце!

Ученици заляха Димитър Николов с молби за дървена ваканция
Обновена: 18 яну 2016 17:17 | 18 яну 2016 17:17, Веселина Йорданова
5
Миташки, чичо кмет, имаш ли сърце!
Димитър Николов. Снимка: Facebook

Кметът на Бургас Димитър Николов се оказа буквално залян с лични съобщения в социалната мрежа Facebook, в които ученици искат дървена ваканция. За необичайната "атака" съобщи самият той в профила си, където пише, че искрено са го разсмели.

"Благодаря на всичките 258 бургаски ученици от горните класове, които днес почти блокираха фейсбука ми с лични съобщения и искане за обявяване на дървена ваканция. Не мога да изчета всичко, защото нищо друго не трябва да работя. Но пък се натъкнах на изключително изобретателни попадения: съобщения в умолителна стихотворна форма, десетки уникални снимки с ушанки, уши, ледени висулки, пингвини, фризери, бели мечки, шушони, снежни лавини и човеци", обяснява Николов, който е придружил написаното с усмихнато човече.

Кметът благодари на подателите и за милите обръщения: "Миташки, брат, скъпи чичо - имаш ли сърце, Митак, човек, началник, адаш, Бург, чичо кмет и т.н."

"И въпреки че съм впечатлен от вашата организация, няма как, разберете. Говорих с Инспектората, с РИОКОЗ, с част от директорите - няма как. Освен това ми писаха и родители, които са против", порязва Николов надеждите на учениците за неочаквана почивка.

Кметът изтъква, че пътищата в Бургас са достъпни, а замерванията в училищата показват температури в нормите.

"Разбирам, че в края на срока сте залети от контролни. Студено е, но трябва да ходите на училище. Вярвам във вас. Благодаря, че ме разсмяхте с изобретателност. Поздрави: Чичо Кмет", завършва в същия стил бургаският градоначалник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: бургасДимитър Николов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
23
 
5
 
! Отговори
димитър преди 8 години
До Кака от БургасИ кой го направи най-добрия град за живеене? И какви са тия толкова абсурдни ремонти? Всички ремонти са си много добре.Това за зелените площи са пълни глупости,в меден рудник междублоковите пространства се превръщат в паркове.Много ме е яд на такива овце като теб дето се чудят как само да оплюват
4
8
 
27
 
! Отговори
Кака от Бургас преди 8 години
А това, че е на път да превърне най-добрия град за живеене, в най-абсурдния.. Вие видели ли сте абсурдните ремонти в града? Имате ли идея, че Чичо Кмет разпродава всички зелени площи в града, с цел застрояване? Знаете ли, че към този момент от почти всяко кътче на града може да се стигне с един автобус на градския транспорт, а Митето го тряска провинциален комплекс и се е постарал след 2 месеца това да се случва с 2 или 3... Всичко е PR и поза! Браво!
3
22
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Един от малкото свестни управляващи в тая държава. Браво.Митко !
2
4
 
31
 
! Отговори
burgazliika преди 8 години
Da ni e jiv I zdrav kmeta!
1
8
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахахахахахахаха, чичо кметът на Бургас е един от малкото, които явно се вижда, че работят. Да е жив и здрав