Какъв му е проблемът? Жена запуши инвалидна рампа

Мъжът изчака наглата шофьорка да си напазарува и разходи
Обновена: 19 яну 2016 13:49 | 19 яну 2016 12:14,
54

 Снимка: Рени Димитрова / Facebook

Безразборното паркиране вече като че ли не ни изненадва. Една случка от Варна обаче възмути хиляди българи във Facebook. На нея ни направи свидетел чрез снимките си и разказа си Рени Димитрова.

На снимките се вижда ясно как лек автомобил "Рено" с регистрационен номер В0622РК не просто е паркирал неправилно, но и е запушил изцяло стълбище и по-конкретно рампа за хора с увреждания. На една от снимките се вижда, че на няколко крачки има свободно място за паркиране.

Рени Димитрова попада на мъж в инвалидна количка, който се опитва да достигне до магазина, за да си купи хляб. Това обаче е невъзможно, тъй като шофьорката е трябвало първо да си напазарува и да се поразходи, а чак след това да премести автомобила си. През цялото това време господинът я чака, за да използва рампата.

Човекът настоявал цялата случка да бъде снимана, а Рени Димитрова да изпрати снимките на колата, за да последва санкция за наглото нарушение.

Шофьорката се появила. Въпреки че логичната реакция на дамата би била да се извини, тя не го сторила.

"Вместо да се извини тя викаше и ругаеше какъв ни бил проблемът", пише Рени Димитрова.

Дали ще последва реакция от полицията, не знаем. Засега вероятно случката ще лежи на съвестта на шофьорката на "Рено"-то. Ако има такава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
3
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ДНЕС.БГ - ако сте истинска медия, а не просто място за публикуване на жалби, ще подадете сигнала лично в КАТ. И ще ни държите в течение какво се случва с тази история. Ще ни напишете точно на кой служител в КАТ сте подали сигнала, кога, кога пак сте проверили какво е станало, резултат, ще говорите с ПР-а на КАТ Варна и така докато не излезе решение и ще го публикувате пред целия народ. Ето така работят например немските медии, истинските.
17
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наглите хора трябва да бъдат бити за да си научат урока.
16
8
 
19
 
! Отговори
до Цецо преди 8 години
Щом спира така нагло значи се има за нещо много голямо и сигурно някой шеф седи зад гърба й! А паяка такива коли не вдига !
15
3
 
20
 
! Отговори
Цецо преди 8 години
Защо не са се обадили на паяка да я вдигне докато чакат и снимат? Може пък и да дойдат. То ако не пробваш нямаш право да ги ...
14
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гербаджийка! Тука имаме един паркинг с точно начертани места , спират началници от Герб и няма да ви кажа точно тези хора как спират, паркират на две кутийки! Да докажат че са неприкосновени ли какво ли не знам?!!
13
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Трябва да има повече полицаи които да пишат глоби.И да са на процент.Да видиш как и на пешеходни пътеки ще почнат да спират и да паркират правилно и да карат с 50 км изобщо ще са образцови шофьори.
12
2
 
41
 
! Отговори
пожелание преди 8 години
ГЛОБА 500 ЛВ. , СА ВИДИМ ДРУГИЯТ ПЪТ КЪДЕ ЩЕ ПАРКИРА !!
11
2
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За това, че институциите са абдикирали от задълженията си, виждаме всеки ден нелепи разправии между хора. В бяла държава се обаждаш на 112, след 5-10 минути идва паяк, вдига колата, кара я на наказателен паркинг и не я освобождава докато не заплати солена глоба+курса на паяка. При рецидив глобата е тройна плюс отнемане на книжката.
10
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Следващият път и спуснете гумите за да разбере какъв е проблема.
9
3
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
отвратителна постъпка на отвратителен човек. Дано някой съвестен гражданин да се погрижи подобаващо както за нея, така и за колата й, защото държавата нищо няма да направи. Предлагам спрей с боя и надпис - аз мразя инвалидите. Може и да й се татуира на челото, примерно.
8
2
 
59
 
! Отговори
Ангелин преди 8 години
На социопатите е присъщо не само да не си признават вината, ами и като им го кажеш в очите да се държат аругантно, просташко и долно. А, колко много им струва едно просто - Съжалявам, сгреших. Простете. Но, не би!
7
3
 
73
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Къде да я предложа за човек на годината на БХК?
6
2
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българското общество не е умряло. То още не се е родило
5
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Наглост. Дано не и се налага някой ден тя да е на това положение. Няма държава бе по зле сме от африка
4
2
 
22
 
! Отговори
възмутително преди 8 години
Пази Боже!
3
7
 
36
 
! Отговори
умерен патриот преди 8 години
До Дедняма ли психо диспансер , близо до вас? какъв герб, какви 5 лева?
2
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да й даде Господ дълги години живот в положението на човека в количката
1
47
 
22
 
! Отговори
Дед преди 8 години
Гаранция ,че е била гласоподавателка на Герб !! Само те са толкова арогантни , двулични и мразещи обикновения човек! Типична последователка на Борисов!