Нападателят на Зорница обвинен за опит за убийство

Грозят го до 20 г. затвор, предстои нова мярка - задържане под стража
Обновена: 19 яну 2016 14:12 | 19 яну 2016 14:07,
31
Нападателят на Зорница обвинен за опит за убийство
Радослав. Снимка: Facebook

Окръжната прокуратура в Перник повдигна обвинение срещу Радослав Колев, който вчера нападна 15-годишно момиче на автобусна спирка в града, съобщава БНТ.

Колев е привлечен като обвиняем за опит за убийство по особено мъчителен за жертвата начин. Наказанието предвижда от 15 до 20 години затвор, съобщиха от обвинението.

Още по темата

От сутринта Колев е задържан за 72 часа, като предстои да бъде внесено искане за налагане на мярка "задържане под стража".

Вчера 28-годишният Колев нанесе 13 удара с нож на 15-годишната Зорница Спасова. След като цял ден състоянието й беше критично, днес момичето е стабилизирано.

Любовна драма стана причина за бруталното нападение над ученичката. Зорница и Радослав са имали връзка около 4 месеца.

28-годишният мъж е от Радомир и е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
6
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Ако някой заплашва с убийство детето ми, както го е правил тоя ***, направо бих му резнал ръчичките от раменете и после следват оченцата, ушенцата, а за накрая зъбките (един по един). След това го пускам от някое по-високо място да си ходи и всичко приключва. Това е толкоз просто и логично, както е казал поетът. Няма човек, няма проблем. Изобщо няма да го бавя.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вярно, че Белене много ни липсва. Такива трудови отряди могат да се съберат, че автомагистралите без валяци ще ги направят.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Каква е тази връзка от 4 месеца? Този вече е осъждан многократно за наркотици, грабежи и хулиганство. Сега първо една присъда за педофилия, сетне за опит за предумишлено убийство по особено жесток за жертвата начин. Трябва да си изкара живота зад решетките. Това е личната му воля, какво още не е ясно.
17
7
 
5
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Типично фенче на джуджи!
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
500-тинте години робство си казват думата
15
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така ухажва българския селянин - "или си с мен, или те заколвам с тоя нож"
14
1
 
26
 
! Отговори
Данчо пръча преди 8 години
Поредната ***, която в други времена щеше да рине на прасетата в Белене.
13
1
 
16
 
! Отговори
ии преди 8 години
***!Знаеш ли през какви мъки трябва да мине това дете за да се оправи, ако се оправи.На 15 годишна пикла тръгнал да се прави на мъж.Някои хора просто няма нужда да се превъзпитават.
12
4
 
12
 
! Отговори
Иванчо преди 8 години
Това добре , ама по закон и майката трябва да бъде прибрана и осъдена или поне глобена. Не упражнява родителски контрол на малолетната си дъщеря!!! От тук тръгват всички проблеми. Какво прави това малолетно момиче с два пъти по- голям ог нея мъж?!?!!
11
1
 
12
 
! Отговори
Сашо преди 8 години
Дано да послужи за урок на другите 15 годишни чалгаджийки и най-вече за родителите им!
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 14офф аман от такива понички като тебе и ония,комплексари,ЗАТВОР ЗА ВАС
9
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
УБИЙЦИТЕ НА ТОДОР?ДА НЕ ПОМИСЛИХТЕ,ЧЕ СМЕ ЗАБРАВИЛИ..
8
2
 
20
 
! Отговори
хохо преди 8 години
Толкова пъти е осъждан,а не е влизал в затвора? Айде и сега ще пропусне реалното наказание. Правосъдието е "независимо" и Темида е полусляпа.
7
1
 
27
 
! Отговори
кико преди 8 години
За такива като тоя *** аз имам законно оръжие и тъй като в нашата "уникална"държава знаем какво правосъдие съществува,ако посегне на член от семейството ми ,издебвам го и му пръскам черепа.Пък после да ме съдят,поне ще съм удволетворен.
6
0
 
25
 
! Отговори
me преди 8 години
Надявам се да му дадат 20, а не 1/3 защото си е признал. Това е не просто опит за убийство, това е особено жестоко и обществено опасно деяние. Дано да го осъдят на максималното и в затвора да го побъркат. ***!
5
0
 
31
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Сега да не направи споразумение със съда и да си признае и съдейства при разследването което да му намали наказанието до 1/3, и защото е "добро момче" и да излезне след 4г, например. Тоя само по снимката му давам 15, а ако се загледам още и отиват на 20, айде стига съм гледал, че ще му лепна 30 без право на обжалване.
4
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Боят е изключително възпитателно средство, но трябва да се прилага по рецепта. За случая *** трябва да се бие докато припадне и се ***. Мие се с маркуч със студена вода.После двучасова почивка и отново бой и миене с маркуч. Така 3 пъти. Гарантиран ефект! Като разбере, че ще го бият моментално се насира.Понеже човешкия мозък има способността да забравя, с цел затвърждаване на дълготрайният ефект, *** трябва профилактично да се съветва по вече известната рецепта.
3
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така става докато рецидивистите са на свобода и нямат страх от закона.
2
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И друго не ми е ясно. Защо 30-годишен дънгалак налита на 15-годишно дете? Свършиха ли се момите за женене в ПеУник?
1
2
 
21
 
! Отговори
ПАРТИЯ = МАФИЯ преди 8 години
Глоба, подпис, ДАНС и МВР да му дадат да контролира наркоразпространението в региона и да се отчита където трябва, каквато е практиката в такива случаи ! А по умните ги правят политици !