Пуснаха заподозрените за побоя в Поморие (16+)

Подготвят Стоян Тончев за лицево-челюстна операция
19 яну 2016 15:00,
15
Пуснаха заподозрените за побоя в Поморие (16+)
Снимка: Стоян Тончев / Facebook

Двамата заподозрени за нападението и побоя над 31-годишния Стоян Тончев от Поморие са напуснали ареста след изтичането на 24-часовото полицейско задържане.

Още по темата

Те не са привлечени като обвиняеми за извършеното тежко умишлено престъпление,тъй като не са събрани достатъчно доказателства срещу тях.

"Работата ни по случая продължава, имаме сериозни основания да се надяваме, че ще стигнем поне до преките извършители", съобщава полицейски източник пред "24 часа".

Назначени са допълнителни изследвания на пациента, тъй като се оплаква от болки в главата, съобщават от болницата. Днес сутринта му е направен скенер. Подготвя се и неговото транспортиране до Варна, където евентуално ще бъде извършена лицево-челюстна операция.

Тончев е и с фрактура на предна черепна яма, което може да стане входна врата за инфекция на обвивките на главния мозък и това да доведе до животозастрашаващо състояние, затова пациентът е под антибиотична протекция, обясни лекуващият лекар д-р Димитър Добрев от отделението по неврохирургия.

"Ударите са нанасяни с достатъчно голяма сила, за да постигнат максимални поражения. За да се счупи един череп, ударът трябва да бъде над 33 кг на кв.см", допълни той.

Проверяват се всички възможни версии, това е правилният подход, обясниха разследващи. Тончев сочи само една възможна –  боят над него да е свързан с публикации в собствения му сайт.

"И моля, спрете се с тия любовни триъгълници и заподозрени мастити юристи, че ме боли като се смея", написа преди ден във Facebook-а си помориецът. Партия на зелените, от която той бе кандидат-съветник, е в опозиция в местната власт.

Веднага след инцидента от Общинския съвет разпространиха декларация, с която осъждат насилието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.