Пуснаха заподозрените за побоя в Поморие (16+)

Подготвят Стоян Тончев за лицево-челюстна операция
19 яну 2016 15:00,
15
Пуснаха заподозрените за побоя в Поморие (16+)
Снимка: Стоян Тончев / Facebook

Двамата заподозрени за нападението и побоя над 31-годишния Стоян Тончев от Поморие са напуснали ареста след изтичането на 24-часовото полицейско задържане.

Още по темата

Те не са привлечени като обвиняеми за извършеното тежко умишлено престъпление,тъй като не са събрани достатъчно доказателства срещу тях.

"Работата ни по случая продължава, имаме сериозни основания да се надяваме, че ще стигнем поне до преките извършители", съобщава полицейски източник пред "24 часа".

Назначени са допълнителни изследвания на пациента, тъй като се оплаква от болки в главата, съобщават от болницата. Днес сутринта му е направен скенер. Подготвя се и неговото транспортиране до Варна, където евентуално ще бъде извършена лицево-челюстна операция.

Тончев е и с фрактура на предна черепна яма, което може да стане входна врата за инфекция на обвивките на главния мозък и това да доведе до животозастрашаващо състояние, затова пациентът е под антибиотична протекция, обясни лекуващият лекар д-р Димитър Добрев от отделението по неврохирургия.

"Ударите са нанасяни с достатъчно голяма сила, за да постигнат максимални поражения. За да се счупи един череп, ударът трябва да бъде над 33 кг на кв.см", допълни той.

Проверяват се всички възможни версии, това е правилният подход, обясниха разследващи. Тончев сочи само една възможна –  боят над него да е свързан с публикации в собствения му сайт.

"И моля, спрете се с тия любовни триъгълници и заподозрени мастити юристи, че ме боли като се смея", написа преди ден във Facebook-а си помориецът. Партия на зелените, от която той бе кандидат-съветник, е в опозиция в местната власт.

Веднага след инцидента от Общинския съвет разпространиха декларация, с която осъждат насилието.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
SEGA POLICIATA DA POZAMAJE SLY4AQ O6TE MALKO DOKATO VSI4KO SE ZABRAVI,VSE PAK ZA TVA IM SE PLA6TA V BG
13
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Като няма закони и правила, нека всеки сам да си търси справедливостта. Око за око, зъб за зъб.То не официално си е така. Колкото повече се доближаваме до Европа, толкова по голяма анархия ставаме.
12
0
 
0
 
! Отговори
hm преди 8 години
Интересно наистина,защо кожата е интактна на лицето след като е имало толкова силни удари?Не е ли нормално да има охлузвания ?
11
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Симулант! Това е театрален грим и е подкупил лекарите. Пуснете невинните! Кметът на Поморие така хубаво бетонира. И престижна работа има за всички. Я сервитьор, я готвач, пазач на паркинг. Защо ви е пясък? Я, какъв хубав бетон става от него. Пясък само по дупките ще ви влиза - вредно е. Тия чадъри, дето ги мъкнете са виетнамски ментета и са опасни. За минимална цена - ето ви "маде от Кина" (как бе, Кина не я ли познавате?).
10
0
 
8
 
! Отговори
por преди 8 години
Изненадани?! Някой?!
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хахах номер 8 - то има такъв виц. "Заподозреният дълго и упорито блъскаше с глава кубинките на сержант Ф, който по никакъв начин не отвърна на гресията."
8
2
 
4
 
! Отговори
Ivo преди 8 години
Дано полицията да арестува потърпевшия и да го осъдят. Булгааар булгааар .....долно племе
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
накрая ще го изкарат опит за самоубийство
6
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ЪЪЪЪ Сидеров в затвора ЪЪЪЪ
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Mi nyama takava izkrivena policeiska sistema v sveta.Da znaete koi e vinoven za poboya,da ho hvanat i pusnat i boeca tugudut tugudut prez Gurciya do Daniya che i usluga mu pravyat,zorlyam milioner shte stane,a bitiyat bit...svoboda na slovoto nale,nale??!!
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
qvno ne chisti smetki....
3
8
 
16
 
! Отговори
Червей преди 8 години
ТАКААААААА. ПРОКУРАТУРАТА НЕ ИСКА ЗАДЪРЖАНЕ ЗА ПОБОЙНИЦИТЕ, НО ЗА СИДЕРОВ ИСКА> ХА СЕГА МИ КАЖЕТЕ КАКВО Е ТОВА?
2
17
 
7
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Били са фенчета на Болен и Джуджи! То им личи! Видиш ли някой т.ъпак, задължително е фенче на Бялата мишка и неговия господар - кремълското джудже. А иначе, дано се оправи човека!!!
1
1
 
35
 
! Отговори
mitaka преди 8 години
Дано се възстанови бързо човека и виновните се накажат