Враца се стече да каже последно сбогом на Тодор

Близки и приятели изпратиха младежа в последния му път
20 яну 2016 13:07,
55

Снимка: БТА

Десетки ученици, близки и приятели на Тодор Йорданов дойдоха на поклонението в дома му във врачанския квартал Кулата, за да го изпратят в последния му път.

18-годишният младеж почина на 12 януари след побой в центъра на Враца, нанесен му от братята Десислав и Иван Дамянови.

Семейството на убитото момче цяла седмица не можеше да прибере тялото на детето си от моргата, за да може да му бъде направено погребение.

Още по темата

Втората аутопсия забави поклонението, макар заключението на лекарите да не е готово, а и да няма отговор на въпроса защо е починало младото момче. 

Междувременно Окръжната прокуратура във Враца обжалва пред Софийския апелативен съд пускането под домашен арест на Десислав и Иван Дамянови. Решението на магистратите се очаква на 26 януари.

Всеки ден съучениците и приятелите на 18-годишния младеж протестират във Враца с искането за цялата истина, както и за справедлив процес.

"Не бива да позволяваме повече насилие във Враца и проблемите да се решават само с юмруци и убийства на млади хора", категорични са те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
29
 
! Отговори
123 преди 8 години
Факт ,че Тодор не е бил убит ,но гнусните *** непрестанно това повтарят и нито следствие от побой ,защото побой е нямало .Той е нападнал.той е бил с бокс ,те са му го взели .Вижда се майка му до него и дори един от братята при свличането му на земята .
10
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ПРЕДИ ДВЕ ГОДИНИ БЯХ НАПАДНАТА ОТ *** ПРЕД ДОМА СИ- КВ.МЛАДОСТ СОФИЯ.ВЗЕ МИ ЧАНТАТА.САМИТЕ ПОЛИЦАИ МЕ ПОСЪВЕТВАХА ДА НОСЯ БОКС ИЛИ НОЖ КАТО СЕ ПРИБИРАМ ПО ТЪМНО. СТРИКТНО СПАЗВАМ ТАЗИ ПРЕПОРЪКА.
9
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мършояди-журналисти!!!
8
4
 
29
 
! Отговори
Елемаг преди 8 години
Мечът е проводник на духът на един самурай.Ако си добър по душа и войн и меча ще ти е добър.С бокса е същото,то като не си войн, а си ексремент обществен и с бокс няма да направиш нищо.Истинския войн може и с голи ръце или с една вилица да е смъртоносен.А воини поне малко ставаха в казармата.А казарма няма.За това всяко *** в БМВ-то или Ауди-то си имат боксове палки и каквото се сетите.За какво са и ,като не могат и един пирон да забият?
7
1
 
15
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
До 6, ами както виждаш и бокса не е фактор, както в случая. Така, че носенето му и липсата на сиво вещество се обезсмисля.
6
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 6Носят боксове, защото са ***!!!Надяват се по този начин да направят впечетление на някоя кордела и да топнат чушката!!!Това е жалката истина, защото *** не са в състояние да водят нормален разговор и така да забият някоя мадама, смятат , че с келешлък и с мутренски изпълнение е по -лесно!!!!
5
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 6 Аз също не вярвам, но не нося бокс и не наранявам никого. И никой не ме е бил.
4
21
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Почести за келешаслязъл да бие пешеходцидържавата си е наредврачани не сте добре
3
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Не бива да позволяваме повече насилие във Враца и проблемите да се решават само с юмруци и убийства на млади хора", категорични са те."Всеки един от нас носи бокс", категорични са те.
2
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
интересно кой и защо е разрешил погребението, при положение, че резултати от аутопсията не са готови и още не са открили причината за смъртта. Това не е ли идеален начин да се провали делото за убийството му всъщност
1
1
 
77
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ееее, журналистите прекалявате. Оставете хората да си погребат детето . Изчакайте да излязат седебните експертизи и показанията на всички свидетели и коментирайте делото. От този цирк в момента никой не печели. Нито семейството, нито обществото, нито справедливостта..