Враца се стече да каже последно сбогом на Тодор

Близки и приятели изпратиха младежа в последния му път
20 яну 2016 13:07,
55

Снимка: БТА

Виж други галерии »

Десетки ученици, близки и приятели на Тодор Йорданов дойдоха на поклонението в дома му във врачанския квартал Кулата, за да го изпратят в последния му път.

18-годишният младеж почина на 12 януари след побой в центъра на Враца, нанесен му от братята Десислав и Иван Дамянови.

Семейството на убитото момче цяла седмица не можеше да прибере тялото на детето си от моргата, за да може да му бъде направено погребение.

Още по темата

Втората аутопсия забави поклонението, макар заключението на лекарите да не е готово, а и да няма отговор на въпроса защо е починало младото момче. 

Междувременно Окръжната прокуратура във Враца обжалва пред Софийския апелативен съд пускането под домашен арест на Десислав и Иван Дамянови. Решението на магистратите се очаква на 26 януари.

Всеки ден съучениците и приятелите на 18-годишния младеж протестират във Враца с искането за цялата истина, както и за справедлив процес.

"Не бива да позволяваме повече насилие във Враца и проблемите да се решават само с юмруци и убийства на млади хора", категорични са те.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
" P0BOI IZOB6TO NE E IMALO............." UMNIKO , VIJ KAKVO 6TE TI KAJA ! NA TEBE TI TRQBVA EDIN XUBAV BOI , TA DA TI NAMESTQT BOLNIQT MOZUK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TI DA NE SI BRATOV4ED NA UBIICITE BE !!!!?????????????????????????????????????
30
3
 
2
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
Всъщност побой изобщо не е имало. А е трябвало да има.
29
5
 
4
 
! Отговори
788 преди 8 години
Спрете да плюете УБИТОТО момче и се засрамете каква помия сипете върху него,защото утре вие можете да сте на неговото място или на мястото на родителите му! Интересно как никой не се замисли защо за братя Дамянови имаше само две изказвания от непознати хора, че те "били добри хора" без да навлизат в каквито и да било подробности?Защо техните близки и те самите отказват да говорят по случая?Нали ги изкарахте невинни с платените статии и лъжесвиделтелства?Мир на душата на Тошко и съд за УБИЙЦИТЕ!
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БОКСЪТ НЕ Е ОРЪЖИЕ ЗА САМОЗАЩИТА !!Боксът е оръжие на садистите.Удар( дори само един) с бокс по лицето може да доведе до комоцио, трайна загуба на зрение.Излизаш с бокс, за да убиваш, обезобразяваш, да осакатяваш.Презрение!Бог да прости всички починали
27
3
 
2
 
! Отговори
ANONIMEN преди 8 години
POKLON TONI ! DULBOKI SUBOLEZNOVANIQ NA SEMEISTVOTO ! NA6ITE SURCA SKURBQT S VAS !!!!!!! NA VSI4KI GNUSNI DRASKA4I TUK I TO TO4NO V TOZI DEN , KOITO ZLORADSVAT , PRISMIVAT SE,DAVAT PRISUDI ...........JELAQ OT VSE SURCE DA GI SPOLETI PO GROZNA DRAMA , PO ZLA U4AST, PO GOLQMO NE6TASTIE !!!!!!!!!!!!!!! A DVETE SVINI , MNOGO SE NADQVAM DA SI POLU4AT ZASLUJENOTO!!!!!!!!!!!!!!!!!!
26
7
 
11
 
! Отговори
да почива в мир преди 8 години
Да почива в мир милото момче. Дано за убийците му има доживотен затвор! Друго аз лично няма да приема като справедливо. Трябва да си ***, за да не се направи връзката между побоя и смъртта. А на тези, които произвеждат убийците в герои, ще пожелая да бъдат съдени по несправедливите критерии, с които те съдят за това убийство.
25
3
 
9
 
! Отговори
:) преди 8 години
Айде стига драскали вече! Оставете момчето да почива в мир, близките да го погребат и скърбят на спокойствие и съдът да си свърши работата. Ясно, че към истината нямате уважение, имайте поне такова поне към хората!
24
11
 
4
 
! Отговори
Ivanova преди 8 години
po4ivai v mir dete!A na tiq babaiti deto prekarshiha tozi mlad jivot,Gospod shte im varne.Stom nqmme darjava i sad,jalko za Balgariq.Vseki koito ima pari i vrazki shte se izmakva, taka shte prodaljava izbivaneto na balgarite!DorI I TOI DA SE E SBIL,TRQBVA LI TIQ *** DA GO UBIQT.
23
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като чета коментарите на хората по темата разбирам ,че България НЕ е Враца ,което ме обнадеждава и вдъхва увереност,че у нас мислещите хора не са се свършили. Отблъскващо е поведението на роднините които вместо да оплакват сина си -обикалят студията и се оставят медиите да ги водят като мечки на панаир.Отблъсващ е и непрофесионализма на самите медии ,които от прима виста лепят етикети и едва ли не поставят присъди -у нас все още това се прави в съда ,а не в сутрешни ,обедни и следобедни блокове
22
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой човек не е безгрешен, само Христа нашия Господ е чист като агнец. Нека душата на момчето почива в мир. Нека обаче да не си слагаме допълнително грехове като обвиняваме хора за извършители без доказателства. Странно е и поведението на роднините, вместо да се усамотят в скръбта си, те тръгнаха като панаирджисйки мечки по всички телевизии.
21
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Накрая се оказа, че на тоя пикльо Орешарски му е платил 50 лв да прави хулиганщини и да компроментира правителството. По същият начин както т.н. Пламен от Варна за пари от БСП се " самозапали".
20
9
 
22
 
! Отговори
Блокиран в Дневник преди 8 години
Почивай в мир, съболезнования на близките.Но все пак смятам, че Тодор носи голяма вина за случката.
19
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей точно днес ли намериха да го погребват,опечалената майка която така и не намери сили да пророни една сълза така от хорски срам една сълза, днес щеше да гостува във по света и у нас а от там във екс фактор,надявам се ,че ще видим новата тв звезда скоро пак по телевизията,боядисана първа кипра с прическа
18
24
 
17
 
! Отговори
221 преди 8 години
Нека да разгледаме случката от друг ъгъл.Стоят си двамата наглеци на средата на шосето и си бъбрят с техен познат.Задава се кола ,спира,чака 10сек. и им подсвирква.Тогава двамата биячи раздразнени от това "***" което им дава зор,отиват и започват да ритат колата и счупват страничното огледало.Момчето вижда безпричинната агресия,но виждайки и килограмите на нападателите взима бокса за всеки случай.Това доказва ,че двамата са нападатели , а той се защитава.Версията на свидетелите е тази!!!
17
4
 
4
 
! Отговори
Бо преди 8 години
А братята дошли ли са на погребението?
16
12
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Расъждения на един 18 годишен:" Аз съм с кола, ти си пеш, значи си ***!!!"" Аз съм с кола, значи имам пари, а ти си пеш, значи нямаш, следователно си смотан!!!"" Аз съм с коли и мацка, пък вие сте двама и сте пеш!!! Аз ще ви скоча, а вие щом сте пеш ще се уплашите и ще избягате, защото сте ***!!"Ето така расъждава един 18 годишет хлапак, който получава всичко, което поиска!!!!
15
10
 
27
 
! Отговори
KKK преди 8 години
как да се оправиме, целия град е зад бияча, който напада пешеходци с бокс ... вместо града да подкрепи жертвите! Та утре да не се чудите като стане пак някой сакатлък с това криворазбрано правосъдие
14
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сега след заключението на патоанатома , че е починал от болест стана ли ви ясно , защо в България има поръчкови убийства . Само др. Макаров съди точно и ясно кой е виновен .
13
19
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Последно сбогом малък лигав обществено опасен престъпнико. Радвам се че си си получил заслуженото и няма да нападаш хората с боксовете си и ножовете си по улиците вече. Чувствам се малко по-сугурен и спокоен когато такъв като теб сгъне цирка по един или друг начин. Ама не си винове само ти, а и родителите ти, дето са те направили, ама не са знаели какво да те правят и как да те възпитат, а сега циврят и вият до небесата.
12
9
 
23
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Няма следи от удари, както и директна травма, която би причинила смъртта на 18-годишния Тодор. Причината за *** на абитуриента най-вероятно е заболяване, съобщава Зов нюз, като се позовава на свои източници.По тялото на Тодор наистина има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голямата част от които са получени при падането на земята. Няма причинно-следствена връзка между повърхностните наранявания и настъпилата смърт, категорични са източниците.