Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...

Отправял заплахи, упражнявал психически тормоз над жертвите си
21 яну 2016 09:00,
148
Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...
Снимка: Facebook

Зам.-кметът на Стрелча Димитър Кунчев обяви, че има подозрения, че арестантът Иван Евстатиев е посягал и на други жени, но хората се страхуват да споделят всичко, което се е случвало с тях.

"Вярвам, че след като той си получи заслужената присъда от съдебните органи много неща допълнително ще бъдат разкрити", коментира той пред bTV.

"Разкриването на едни такива факти е тежък процес. Между хората се говори, че това не е единичен случай", потвърди и Ангел Шопов, който е местният лидер на АБВ.

Още по темата

Той допълни, че Евстатиев е отправял физически заплахи, както и психически тормоз и затова хората се притесняват да кажат това, което се е случило.

"Той е почетен гражданин на Стрелча по същия начин - принудил е хората да съставят подписка, голяма част от подписите са на бели листа, хората не са знаели върху какво се подписват, излъгани са.

Що се касае до това, че екскметът Евстатиев поставя името си навсякъде – това е негово желание – няма чешма, улица, паметник, където да не е изписано името му, на т.нар. д-р по право, въпреки че никой не знае как точно е станал доктор по право.

В града почти нищо не е станало по време на неговото управление, случило се е в гората – там са направени едни екопътеки, които започват от никъде и свършват никъде", допълни Ангел Шопов.

Междувременно гневът на хората в Стрелча срещу Иван Евстатиев расте. Започна заличаването на имената на бившия кмет от паметниците и чешмите.

В същото време бившият кмет на Пазарджик и Стрелча не иска в ареста и ще обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража", която му бе наложена, след като бе обвинен, че е изнасилил 16-годишната Ире

Още по темата
на. Обжалването ще бъде на 26 януари в Пазарджишкия окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
2
 
5
 
! Отговори
nina преди 8 години
"В медицинските документи и заключенията на експертите има данни за брутално насилие, упражнено над момичето. Евстатиев обаче не признава вината си.Твърди, че се касае за доброволен контакт. Което е категорично опровергано от заключението на съдебно-медицинската експертиза, която установява типични травми при изнасилване, изтъкна Арнаудова/прокурора по делото/
83
0
 
6
 
! Отговори
хаххаа преди 8 години
А,така!! 50 000 на съдята....и няма присъда!!Ако този влезе в затвора-черпя всички *** тук!!!:)
82
3
 
10
 
! Отговори
до 111 преди 8 години
Много са ми чудни хора, които постоянно обвиняват "комунистите и руснаците" затова, че мъжете им кръшкат, или че жените им са грозни и злобни, или че децата им са зле възпитани и мързеливи, или че са избрали неподходяща професия, или не са учили достатъчно, или че са се пропили или надебелели...
81
16
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Преди години имах по-възрастен любовник, бяхме много близки и много влюбени, беше ми началник.Та той също беше много харесван мъж- разправял ми е, че като по -млад е имал случай да прави секс 5 пъти с 5 различни жени за един ден, едната от които съпругата му. Можел- правил.Разказвал ми е как на купони, като пийнат, разни омъжени жени са му предлагали секс само за един път, щото не съм такава.Така че, по-полека с изводите.Не всички жени са светици, само най-грозните.Както и болшинството мъже- не пропускат, ако могат да боднат нещо свежо.
80
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има много такива пожари - като се напият и стават ненаситни, групов секс с цял купон мъже не може да ги задоволи...лично познавам такива.После, като изтрезнеят, съжаляват и се срамуват.
79
1
 
5
 
! Отговори
росенчо преди 8 години
нека бъдем толерантни
78
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ми те жените винаги са си падали по мъже с власт и пари, които вдъхват респект, излъчват сила, а не по третополови същества с оскубани вежди, лакирани нокти, които говорят с фалцет и разчитат на майките си за всичко.В това няма нищо чудно- и в природата самката търси самец, който може да осигури продължение на рода.Дали е комунист, гербераст или друг със власт - все равно.
77
1
 
13
 
! Отговори
До Анонимен 109 преди 8 години
Е, недей така де, то герберастите сте все бивши комунисти, а и Тиквата да не мислиш, че праска грозни каки? Или пък Цвъки.
76
1
 
16
 
! Отговори
до 101 преди 8 години
Точно така едно време комунистите бяха с най-лачените мадами, а за нас, простолюдието бяха останали най-големите вампири и скочубри. И сега продължават. Само крехко агнешко искат да смучат г.а.довете с г.а.дове.
75
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 108Абцолютно верно!То и за това демократите са все гей- и би- сексуални.
74
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ShoppСлед като момичето казва, че е изнасилване, значи Е изнасилване.А какво да каже, след като се е прибрала пияна -заляна вкъщи и родителите най-вероятно са я посрещнали със шамари? Естествено е да се оправдае - ама аз не исках, ама той насила...По тази логика след като той казва, че е доброволно, значи Е доброволно.
73
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледайте докъде е докарахме България ! Да вадим интимния живот на една 16г./девойка не е подходящо/, сигурно с повече сексуален опит от кмета с 2 деца. Сигурно когато е бил такъв в чекмеджето е имало стотици кондоми а е използвал 1-2 за секретарката. Парите са отивали за пиене,пощипване и подобни комсомолски забавления, но не и извращения. На финала на кариерата му са му скроили капата, изкараха го най-големия престъпник и насилник в държавата.
72
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не знам как българина не разбра до сега, че този измислен скандал е политическа врътка, която отвлича вниманието му от далеч по- важните неща случващи се в България.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без да ви обиждам, но сигурно съпругата ви е усетила влечението ви към собствения ви пол, за това и ви е изневерявала.Аз също имах приятел/ не интимен/, който си падаше и по мъже, и по жени, и по принцип не пропускаше,не съм го виждала скоро, но стана нотариус.А да попитам, от чисто хигиенни, не морални съображения- трима партньори не са ли ви множко?
70
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 90И аз като бях на 17-25 год само с възрастни мъже си имах работа.тя затова и жена ти те е зарязала.
69
1
 
3
 
! Отговори
Алекс 1 преди 8 години
До до 86 И може да е така, прав сте - тя го е приемала като идол, като пример за израстване в йерархията, като професионалист. Той, обаче, я е приемал като привлекателна жена, която е събуждала у него съвсем не бащински желания. Като се има предвид и това, че хората са били наясно със слабостта му и никой не го е възпрял /по" подходящ" начин/!!!/ и все му се е разминавало, резултатът е налице: няколко съсипани семейства и съдби!
68
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да де, то същото.Аз пък съм традиционалистка, и по принцип моногамна, като изключим лудориите в младежките години.*** то по-добре като млад да походиш, отколкото когато имаш вече деца, семейство да си развяваш байрака.
67
0
 
2
 
! Отговори
до 92 преди 8 години
Сега имам двама стипендианта и една стипендиантка, както аз си им казвам. Студентчета 2-3 курс от Студентски град. Всичко е прекрасно и за мен и за тях. Даже има и още желаещи стипендианти, но с тези мои мили приятели се чувствам истински щастлив.
66
0
 
4
 
! Отговори
до 92 преди 8 години
Не. Просто като по-млад си падах повече по мъже. После се ожених. Сега съм на 49 и партньорите и партньорките ми са максимум на 22-23, но никога под 17. Но искам да уточня че винаги аз съм бил активния.
65
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До90Извинявай, ти да не си прескачал от бряг на бряг?