Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...

Отправял заплахи, упражнявал психически тормоз над жертвите си
21 яну 2016 09:00,
148
Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...
Снимка: Facebook

Зам.-кметът на Стрелча Димитър Кунчев обяви, че има подозрения, че арестантът Иван Евстатиев е посягал и на други жени, но хората се страхуват да споделят всичко, което се е случвало с тях.

"Вярвам, че след като той си получи заслужената присъда от съдебните органи много неща допълнително ще бъдат разкрити", коментира той пред bTV.

"Разкриването на едни такива факти е тежък процес. Между хората се говори, че това не е единичен случай", потвърди и Ангел Шопов, който е местният лидер на АБВ.

Още по темата

Той допълни, че Евстатиев е отправял физически заплахи, както и психически тормоз и затова хората се притесняват да кажат това, което се е случило.

"Той е почетен гражданин на Стрелча по същия начин - принудил е хората да съставят подписка, голяма част от подписите са на бели листа, хората не са знаели върху какво се подписват, излъгани са.

Що се касае до това, че екскметът Евстатиев поставя името си навсякъде – това е негово желание – няма чешма, улица, паметник, където да не е изписано името му, на т.нар. д-р по право, въпреки че никой не знае как точно е станал доктор по право.

В града почти нищо не е станало по време на неговото управление, случило се е в гората – там са направени едни екопътеки, които започват от никъде и свършват никъде", допълни Ангел Шопов.

Междувременно гневът на хората в Стрелча срещу Иван Евстатиев расте. Започна заличаването на имената на бившия кмет от паметниците и чешмите.

В същото време бившият кмет на Пазарджик и Стрелча не иска в ареста и ще обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража", която му бе наложена, след като бе обвинен, че е изнасилил 16-годишната Ире

Още по темата
на. Обжалването ще бъде на 26 януари в Пазарджишкия окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 88Не си измисляй- казаха,че не е имало следи от насилие, какви вътрешни разкъсвания, какви 5 лева.А колкото до това, дали съм ***, или съм го правила по любов и какви мъже съм си подбирала, си е личен въпрос, но мога само да ви кажа, че всички бяха интелигентни и ме привличаха физически, иначе не бих била с тях.А също мисля, че изпитвахме взаимни чувства, не е било само за едното праскане.
63
2
 
5
 
! Отговори
До 82 преди 8 години
И правилно си постъпвала. И аз като бях на 17-25 год само с възрастни мъже си имах работа. По на 40-50 год. Улегнали, опитни, знаещи какво искат и какво могат да дадат. Това бяха най-хубавите ми години и после се ожених, родиха се децата и след години като хванах жена си в изневяра я напуснах. Сега вече аз съм улегналия и опитен мъж, знаещ какво иска и какво може да даде.
62
3
 
6
 
! Отговори
до 86 преди 8 години
Виж сега, понякога жените, особено младите, без опит, се влюбват лудо в дърти и грозни мъже не поради физическо привличане, а по други причини- това е много дълга тема, може да търси авторитет, закрила, да замести липса на бащата, да харесва властни мъже, момичето му се е възхищавало, отишло е доброволно,така че, пак казвам, това не е изнасилване.
61
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименобстоятелствата са че момичето е с разбито лице,разкъсвания /вътрешшни/ и синини п отялото .Ти като си ***/нищо лошо -добре че си признаваш- харесва ти да си с дърти мъже -щото си п о спокоина стях или за пари/ не прехвърляй собствените си преживявания към други жени.Запознай се с този напет селски Убавец и отивай да спинкаш с него -та да се успокои и да не изнасилва други
60
1
 
3
 
! Отговори
до 82 преди 8 години
ти като се сепраскала -не всички са като теб ,някои имат стандарти за външността и възрастта на мъжа:)) хубави мъже с хубаво тяло -вървтя.Грозните дебели стари мъже -не вървят/затова някои от тях изнасилват...
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимент и не си ТЯ ,като си се ''праскала'' -вероятно не са те пребивали ,дрогирвали и -освен това -едно е по възрастен мъж -някой хубав пич на 25-35 години /този тук е дърт 60годишен *** -от снимката си личи колко е грозен -малка вероятност има някоя да е привлечена от толкова грозно същество/...и пак е чудно що вместо да изнасилва не си е наел ***.Сигурно от *** му е омръзнало-иска; е даизнасили някоя просто...
58
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От 82С тези мъже съм ходила по хотели и апартаменти, но винаги с ясното съзнание защо отивам и какво ще правим там.По късно, след години, извънбрачните ми връзки също бяха с мъже, по-възрастни от мен със 17-18 години, просто си падам по по-улегнали мъже, които знаят как да се държат с една жена.Явно и тук случая е такъв, този може да е дърт мераклия, но при обстоятелствата няма изнасилване, а доброволен секс.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Долен русогил, педофил и комунист. Изчадие, да гние в затвора до живот.
56
0
 
5
 
! Отговори
Мунчо преди 8 години
До nina Хората често коментират, защото имат нужда да споделят позиция и, някак, да станат "известни", може-би, а и защото се чувстват самотни с мислите си.Пък на 16 години, реално погледнато, човек прави толкова много глупости, че когато ги осмисли по-късно, почва и сам да си говори, оценявайки се по "скалата на инфантилизма" си.Е, ако ги осмисли, де, щото този мераклия, нищо не е премерил и преосмислил.Мъдрият ни народ е казал:"Какъвто са на седем, такъв си и на 77" понякога.
55
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И аз на 16 -17 се прасках с по-възрастни мъже, просто тогава такива ме кефеха, даже не беше само един- имах един доктор, двама полицаи, двама бизнесмени, е не едновременно, де.Бях хубаво момиче, а и ми харесваше да съм с по-възрастни мъже, съучениците не ми харесваха.Просто бях по-внимателна, не да се напия като прасе и да забравя да се прибера вкъщи, пък после да викам олеле, леле, пихме, въргаляхме се, ама той ме изнасили.Че даже един приятел на баща ми ми предложи, но отказах.
54
3
 
10
 
! Отговори
айде стига преди 8 години
Свинската преса усилено се занимава с този нерез, вече цяла седмица, само и само да ни отвлече вниманието от далеч по-важни неща.Изкараха го най големия престъпник, а за Прас и Боко нито дума как командват съдебната система, как крадат милиарди от народа, как купуват къщи на любовници за милиони.
53
2
 
6
 
! Отговори
Само питам преди 8 години
Ами ако Ирена забременее какво ще прави?Ще го маха или ще го ражда?
52
1
 
6
 
! Отговори
nina преди 8 години
Не мога да разбера как под всяко престъпление се намират голям брой коментатори,които изкарват жертвата виновна,а престъпника- невинен.Единственото обяснение е липса на емпатия към жертвата и съчувствие към престъпника.Явно всички вие на 16 години сте правили само умни неща,не сте били наивни и не сте попадали насаме с "лоши" чичковци.Ми браво на вас!
51
0
 
4
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Докторът по право, сметнал, че има право, да кара направо /през просото/Няма нищо за коментирате, докато не се произнесе независимият български съд ! Така само ще ошашавим следствието. Народът казва : "Никога не е късно, да станеш за кашмер". Ама кой знае, какво ще измисли адвокатът - защитник ? Ами ако човекът е невинен, ко праим тогиз? Какъв ще ни е коментарът ?
50
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя *** е толкова комунист,колкото и Б.Борисов!!
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нищо не се казва за семейното положение на другаря?..
48
4
 
3
 
! Отговори
Внимавайте преди 8 години
Я да не клеветите нашият достоен другар от авангарда на БСП и на движение "Русофили" !
47
0
 
9
 
! Отговори
слънчеви градини преди 8 години
DNES.BG, ИЗНЕНАДВАТЕ МЕ !!!!!?????? ЗАЩО СТЕ МИ ИЗТРИЛИ ВЪПРОСА И КОМЕНТАРА??? ПОВТАРЯМ ГО И ЩЕ ПРОВЕРЯ ДАЛИ СТОИ? ТОЗИ ЛИ УБИ СЕСТРИТЕ БЕЛНЕЙСКИ??
46
1
 
21
 
! Отговори
до 49 преди 8 години
Казаха МНОГОКРАТНО, че този "почетен гражданин" е ЖИВЕЕЛ в хотела. Бил е близък на семейството, момичето го познавало от дете и му викало "чичо Иване", съответно му е имала пълно доверие. Ясно, че повечето от коментиращите са мъже, които са забравили какво е да си на 16г и които имат странен опит с жените. Вярно е, че в днешно време моралът ни е спорен, но не е вярно, че повечето много млади момичета са "леки". Защото това означава, че и момчетата/мъжете са такива. Има всякакви хора.
45
1
 
13
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
НЯМАМ ДУМИ !НА ВЪЖЕТО И ДА ЗАПАЛЯ ДЪРВАТА ПОД КРАКАТА!