Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...

Отправял заплахи, упражнявал психически тормоз над жертвите си
21 яну 2016 09:00,
148
Евстатиев посягал и на други жени, но страхът...
Снимка: Facebook

Зам.-кметът на Стрелча Димитър Кунчев обяви, че има подозрения, че арестантът Иван Евстатиев е посягал и на други жени, но хората се страхуват да споделят всичко, което се е случвало с тях.

"Вярвам, че след като той си получи заслужената присъда от съдебните органи много неща допълнително ще бъдат разкрити", коментира той пред bTV.

"Разкриването на едни такива факти е тежък процес. Между хората се говори, че това не е единичен случай", потвърди и Ангел Шопов, който е местният лидер на АБВ.

Още по темата

Той допълни, че Евстатиев е отправял физически заплахи, както и психически тормоз и затова хората се притесняват да кажат това, което се е случило.

"Той е почетен гражданин на Стрелча по същия начин - принудил е хората да съставят подписка, голяма част от подписите са на бели листа, хората не са знаели върху какво се подписват, излъгани са.

Що се касае до това, че екскметът Евстатиев поставя името си навсякъде – това е негово желание – няма чешма, улица, паметник, където да не е изписано името му, на т.нар. д-р по право, въпреки че никой не знае как точно е станал доктор по право.

В града почти нищо не е станало по време на неговото управление, случило се е в гората – там са направени едни екопътеки, които започват от никъде и свършват никъде", допълни Ангел Шопов.

Междувременно гневът на хората в Стрелча срещу Иван Евстатиев расте. Започна заличаването на имената на бившия кмет от паметниците и чешмите.

В същото време бившият кмет на Пазарджик и Стрелча не иска в ареста и ще обжалва мярката си за неотклонение "задържане под стража", която му бе наложена, след като бе обвинен, че е изнасилил 16-годишната Ире

Още по темата
на. Обжалването ще бъде на 26 януари в Пазарджишкия окръжен съд.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
23
 
! Отговори
БХК преди 8 години
Този е с шансове за първата десетка на "Човек на годината".
23
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В състава на представителството на президента на Украйна в Крим се появи служба по "деокупация" на полуострова, съобщи официалния сайт на президента на Украйна. Време е и в президенството на евроатлантическа България да се появи служба за връщане на честта на евроатлантичките обезчестени от кмета комунист-русофил!
22
2
 
10
 
! Отговори
предложение преди 8 години
Да му направят друг паметник като толкова много ги обича-червен нерез с голям *** и надпис доктор по свинско право
21
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Русофилът посягал и на други жени! А един евроатлантик никога няма да посегне на жена! Евроатлантическите женности не позволяват на един евроатлантик да посегне на жена!
20
2
 
15
 
! Отговори
Краса Дикова преди 8 години
Иван Евстатиев е психичен болен !
19
8
 
16
 
! Отговори
Василев преди 8 години
А кой е най важният въпрос, който стои пред българското общество и държава???Това е , че българското общество няма собствена индустрия,селско стопанство, производство и пазари, които да генерират растеж и доходи!Без да се реши този въпрос няма кака да се реши и демографският въпрос!Агент Даниъл Дженкинс!ЦРУ!!!
18
6
 
19
 
! Отговори
Василев преди 8 години
Тази година 50 дена ще въртят статия за кмета, който е изнасилил дъщерята на секретарката!50 дена ще въртят новината за ВСС и есимесите!50 дена ще въртят статия за ислямистките имигранти в Кьолн!50 дена ще въртят новината за коалиции и президентските избори!50 дена ще въртят новината за Волен Сидероов, че напсувал пак някоя шматка!50 дена ще въртят новината за президентските избори в САЩ!И тя годината са изнизала, кой ще поставя най важният кардинален въпрос пред българската държава......
17
5
 
28
 
! Отговори
Мутрополит Тиквоний преди 8 години
Грозен дъртак! Горкото момиче. Неминуемо ще има психична травма за в бъдеще. Само се чудя как е поела 300 грама алкохол. Аз повече от 50 не мога и то в приятна женска компания.
16
2
 
1
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
Щом бащата не е успял да изпревари полицията, търсели са си го. И те са били семейство руски ***.
15
3
 
23
 
! Отговори
Василев преди 8 години
А колко случаи има на други държавни чиновници, които са облечени във власт и са притискали свои служителки да правят секс???Вижте какво става в някаква частна фирма???Това е власт, секс и пари!!!Агент Лайнъл Строкмън!ЦРУ!!!
14
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кастрация и то веднага.
13
3
 
29
 
! Отговори
do 11 преди 8 години
Мъжкар викаш? Такива мъжкари им трябва едно резване на тестисите им с чкийката! Никакъв мъжкар не е това, това е жалък, извратеняк, който изнасилва непълнолетни. Това е подсъдимо, драги ми фене на мъжкари! Няма да е зле ей такива като теб да му правят компания в килията, че да му почустваш мъжеството! Малоум.ник!
12
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТОЯ ЩО Е ТОЛКОВА ЧЕРЕН ?
11
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Леле..е..е червения *** е полудял от простотията си . Защитава политическия си приятел Евстатиев по най глупавия начин. Всички партии му са виновни ама най вече ГЕРБ . Абе червен каскет това , чи си пр..ост се знае , ама чак толкова ...
10
5
 
21
 
! Отговори
Неутрален преди 8 години
Този е един от най-отявлените кремълски слуги у нас !АНАТЕМА !
9
12
 
14
 
! Отговори
Shopp™ преди 8 години
Нима в ДПС всичко е по мед и масло? А в Реформаторския блок няма гейове?---------------Ами няма.Само в Атака и БСП има педофили и пикаещи във фонтани. Между другото, пикливия Румен има същата противна комунистическа муцуна.
8
8
 
13
 
! Отговори
Яре Ярев преди 8 години
Евстатиев Премиер!
7
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На този баща му е бил терорист, който със същата муцуна е разстрелвал и грабил хора, после сина му е израстнал като феодал. Тъпотията е на робите, че са си го преизбрали да им изнасилва децата и да им строи паметници на военни престъпници.
6
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Червения *** нали си е необразован и т..ъп търси начин да омаловажи престъплението на неговия съпартиец Евстатиев . Нали 12 годишна родила и това също било лошо. Абе ланкоолу като не можеш да правиш пропаганда не се захващай .
5
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно дали ако беше от ГЕРБ, Пеевските медии така охотно щяха да пишат по темата.