Протест и контрапротест в Галиче на студа. Причината - Ценко Чоков

Няма незасегнати хора от него, жалват се в селото
Обновена: 2 мар 2016 17:04 | 24 яну 2016 10:37, Красимир Ангелов
103
Протест и контрапротест в Галиче на студа. Причината - Ценко Чоков
Ценко Чоков. Кадри: YouTube

Въпреки студът и минусовите температури, хората във врачанското село Галиче излязоха на протест в неделната утрин.

Още по темата
Протестиращите обявиха, че са жертви на действията на скандалния кмет на селото Ценко Чоков и синовете му и това ги е накарало да излязат на улицата, съобщава bTV.

Радослав Илиев е един от последните, бити от сина на Ценко Чоков. Той каза пред камерата, че протестира срещу цялото семейство. Хората се обърнаха към премиера с искане за помощ.

"Искаме Ценко Чоков и сина му да изчезнат от Галиче. Няма незасегнати хора от него", каза друг от протестиращите. Трети човек разказа, че е бит и пален от Ценко Чоков и сина му, посочил ги е в съдебна зала, но в крайна сметка е посочено,  че извършителят е неизвестен.

Хората посочиха, че ги е страх, затова са търпели досега и искат някой да им помогне. По думите им помощ от полицията в Бяла Слатина няма, дори напротив – от там ги натискат да си оттеглят жалбите и сигналите.

Паралелно с протеста се проведе и контрапротест в подкрепа на Ценко Чоков. Част от привържениците му го определиха като по-добър кмет дори от Йорданка Фандъкова. Причината – столичният кмет само режел лентички, а Ценко Чоков обработвал сам 20 000 земя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
6
 
6
 
! Отговори
до 7 преди 8 години
Вие за коя партия гласувахте, другарю?.
7
19
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 8 години
Срещу него са крадци а не обикновенните хора. Може би това е единственото село в България където старите хора спят спокойно и даже някой не си заклюбват къщите. Искат да го сменят с някой "демократ" и да може безнаказано да си краднат.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
20000 декара са нищо. Аз познавам арендатори с над 200000 декара земя. Между другото коментарът е много плосък, лишен от съдържание......----------и джипа за 200 бона ли е под аренда бе ?
5
18
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 8 години
20000 декара са нищо. Аз познавам арендатори с над 200000 декара земя. Между другото коментарът е много плосък, лишен от съдържание......
4
1
 
33
 
! Отговори
Ле-ле... преди 8 години
Се е накичил като новогодишна елха.
3
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе, пичове, не си ли го избрахте вие тоя мутрестия, бе??? Какво ревете сега? Га одихте на море, ни ривахте, а?! Смешници!
2
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а Ценко Чоков обработвал сам 20 000 земя.---------брех на тоя дядо му иставил големо наследство бе чак да не повярва човек
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пилета бият прасета брат.