Протест и контрапротест в Галиче на студа. Причината - Ценко Чоков

Няма незасегнати хора от него, жалват се в селото
Обновена: 2 мар 2016 17:04 | 24 яну 2016 10:37, Красимир Ангелов
103
Протест и контрапротест в Галиче на студа. Причината - Ценко Чоков
Ценко Чоков. Кадри: YouTube

Въпреки студът и минусовите температури, хората във врачанското село Галиче излязоха на протест в неделната утрин.

Още по темата
Протестиращите обявиха, че са жертви на действията на скандалния кмет на селото Ценко Чоков и синовете му и това ги е накарало да излязат на улицата, съобщава bTV.

Радослав Илиев е един от последните, бити от сина на Ценко Чоков. Той каза пред камерата, че протестира срещу цялото семейство. Хората се обърнаха към премиера с искане за помощ.

"Искаме Ценко Чоков и сина му да изчезнат от Галиче. Няма незасегнати хора от него", каза друг от протестиращите. Трети човек разказа, че е бит и пален от Ценко Чоков и сина му, посочил ги е в съдебна зала, но в крайна сметка е посочено,  че извършителят е неизвестен.

Хората посочиха, че ги е страх, затова са търпели досега и искат някой да им помогне. По думите им помощ от полицията в Бяла Слатина няма, дори напротив – от там ги натискат да си оттеглят жалбите и сигналите.

Паралелно с протеста се проведе и контрапротест в подкрепа на Ценко Чоков. Част от привържениците му го определиха като по-добър кмет дори от Йорданка Фандъкова. Причината – столичният кмет само режел лентички, а Ценко Чоков обработвал сам 20 000 земя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
3
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
Синчето му е не мамино а татино това е изключително рядко явление заслужаващо .... мммм.... Само бой :)
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Някой знае ли точната истина - да вземе да я каже тук, че да не ни забавляват с готови мнения.Хайде ние сами да решим кой прав - кой крив.
66
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Маxнете Чоков и оставетре муpгaжеляците да си крадат на спокойствие Бе!Стига вече терор за тях! Ако не крадат - какво да праят в тая безработица?
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До МРАВКА75ZA 20 OT ZONKO SI GOTOV NA VSICKO--DORI I DA VLEZESH V ZATVORA.
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MIN.- BACVAROVA ZASHTO NE PREMAHNESH POLIZIATA V TOZI RAION--ILI ZASHTOTO S MALCANIETO SI VLIZAT MNOGO PARI V GERB.
63
0
 
1
 
! Отговори
Dziu преди 8 години
Айдуууук!
62
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 8 години
Все едно, че виждам Бойко Борисов.Като близнаци са.
61
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Павета в главите и на Ценко и на синовете му! Почвайте ги с паветата, иначе помощ от никого няма. Държавата отдавна кучета са я яли!!!
60
0
 
5
 
! Отговори
Аз преди 8 години
" 45 години стигат " .А на бас, че ВСИЧКИ, ама наистина ВСИЧКИ гооолеми кметове, гооолеми бизнесмени преди 1989 са били ЧЕСТНИ и ПРЕДАНИ другари.П.П.Де се дянаха пеещите горепосочен рефрен? Захапаха кокала и се изнизаха като пръд-я из *** май?Гризкайте, гризкайте. Тоя овчедушен народ това му се полага.Имаш ли чувство за чест, за себе уважение бе българино?Тююююююю...................
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
чоков-боков, фани единия удари другия. Не се ли изринат авгиевите обори на комунизма до дъно, ще си се влачим и с чокови и с бокови още 50 години на опашката на Европа.
58
4
 
8
 
! Отговори
един на 33 преди 8 години
...Майната и на България ! Това вече не е моето място...Много поздрави на всички умопомрачени патриоти. Завиждам ви за заболяването. На мен ми мина...Жалко, наистина, но просто няма смисъл...Здраве и късмет на всички ! П.П. Махайте се оттук...!
57
1
 
8
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Бойко Борисов във вариант Галиче.
56
0
 
12
 
! Отговори
Уфффффффф преди 8 години
Какви протести бе? На тоя му тегли един в чутурата и да туш букета.
55
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пишете безмислици, а нещата са прости. Няма полиция и прокуратура-просто няма такива институции. В резултат на това се развихря нечувана индобългарска престъпност и закономерно се появяват и такива като този, които работят със същите методи. Ако в България имаше правов ред, нямаше да има нито мyргави банди, нито Чоковци.
54
0
 
13
 
! Отговори
този преди 8 години
Този ЧОКОВ САМО заради МАЛОУМНИЯ му ВЪНШЕН вид не бива да бъде КМЕТ!!! Какъв е този ПИРИНЧЕН ЮЛАР на врата му?ИЛи си мисли, че е златен? Ако пък е златен- още по-зле: някой *** му го е подарил, но е фалшив!Този ЮЛАР на врата му показва ниска култура, а може би и ниска образованост.Само *** могат да гласуват за него: хора с що-годе култура и интелект ще са ОТВРАТЕНИ.Нали искаше да ходи в чужбина? Или някой му подсказа, че такива като него "не виреят' в Европа.Защо не се пробва в Русия??
53
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре, обаче в Галиче ромска престъпност НЯМА! Попитайте как са съседните села.
52
1
 
11
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
Тази мутренска физиономия като я гледам ми прилича на кучето ни на село с дебелият синджир на гушата, Само дето то беше интелигентно , а и лаеше и по този начин пазеше , а този само лае. Няма ли мъже в това село?!. някой заблуден или рекуширал и въпроса е решен.
51
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тука някой популист и "народен човек" със власт има шанс да си направи доста добър PR и лесно. Но малко ме съмнява дали ще се намери и гръбнак за целта, или нещата ще се потулят.
50
0
 
10
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Помощ! *** от смях."посочил ги е в съдебна зала, но в крайна сметка е посочено, че извършителят е неизвестен. Хората посочиха, че ги е страх"
49
0
 
9
 
! Отговори
Пацифист преди 8 години
Няма държава, няма съдебна система, няма правораздавателна система и затова вилнеят мафиоти и борчета. Това е реалността в нашата мила, родна страна. Горе ще се изпотрепят кой да откъсне по - голяма парче от без това оръфаната баница а нас ни трепят мафиоти облечени във власт!Радвай се народе, малко ти е....