Версия: Бетоненият блок паднал от минаващ камион

По виадуктът миналави МПС-та със строителни отпадъци
26 яну 2016 15:07,
36
Версия: Бетоненият блок паднал от минаващ камион
Снимка: BTV

Възможно е бетонното парче, което рани мъж в автомобил на магистрала "Хемус" да не се е откъснал от мост, а да е паднала бетонна отломка от камионите, които минават по моста на път за сметището на гара Яна.

Още по темата

Оттам минават камионите, които возят строителни отпадъци към специално депо.

Според експертите на пръв поглед не е възможно такъв къс да се откъсне от моста, сочи неофициалната информация на bTV до момента.

Ръководството на Агенция "Пътна инфраструктура" е взело проби от моста, които ще бъдат изследвани от Института по пътищата.

Утре на мястото на инцидента ще отиде и следовател, защото до момента собствениците на съоръжението не са виждали въпросния бетонен къс.

Пострадалият мъж е в "Пирогов", днес продължават изследванията му. Операция на челюстта му най-вероятно ще му бъде направена утре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
партиен член преди 8 години
Това по нашите пътища не може да се случи.Защо не се изкаже Павлова тя е много компетентна, .Това е сценарий който иска да изопачи истината а тя е: Силен вятър (ураган) е повдигнал парчето от сметището на което разтоварват камионите и го е запратил под моста където велосипедист го настъпва и праща в стъклото на автомобил движещ се с несъобразена скорост.
30
0
 
1
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Пък от снимката ясно се вижда, че това си е дефект още при изработването на мостовата греда. Имало си е пукнатина и неплътност на отливката. Вижда се и гола арматура извън тази пукнатина от която се е отлепило падналота парче бетон. Има си и съответната дирекция на пътното дето трябва да следи състоянието на мостовете. А тя не си върши работата. И понеже минавам често от там ще ви кажа, че пътното платно от горната страна на този мост е в окаяно състояние. Има нагъване и пропадане на асфалта.
29
0
 
3
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Обаче както обикновено казват от КАТ водача се е движил с несъобразена скорост. Малко по-бързо или малко по-бавно и това нямаше да се случи.
28
0
 
2
 
! Отговори
Васо преди 8 години
Ако властите и подопечните им структори отменят закона за земното притегляне такива неща няма да се случват.
27
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 8 години
това е версията на внучка винеткова,вятъра издухал бетонното парче ,от камиона,и то влязло под моста.
26
0
 
1
 
! Отговори
бумеранг преди 8 години
Тоз изкарал версията ще му кажа това.Вървим в дъжд много хора.Тряскам го в главата с моя.Той обвинява друг.Логично е.Толкоз хора с чадъри.Явно отгоре са опесъчавали с лопати брадчедите и случайно е имало парчета бетон в пясъка а.
25
0
 
5
 
! Отговори
щирлиц преди 8 години
и аз като 22 залагам на това,че птица го е носила да строй гнездо-бункер.
24
1
 
2
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
Възможно е и Ботев да е бил с каска.
23
0
 
7
 
! Отговори
естествено преди 8 години
Ама разбира се! Бетонното парче е изпаднало от камион и е подскочило при вида на приближаваща се кола с перфектен тайминг да падне върху и.
22
0
 
12
 
! Отговори
sante_dog преди 8 години
Вариантите са няколко:1.Метеорит2. НЛО3. Шофьора си го е носил и сам го е метнал отгоре на колата си.4 Децата от Лифта са се борчкали и са откъртили парче бетон от кабинката.5. Парче от саелит6. Неукреен товр от неизвестен камион преминал по магистралата без никои да го забележи.Освен това потърпевшия е шофирал с несъобразена с пътната обстановка скорост - той кьорав ли е да не види падащия бетонв къс и да може да спре. КАТ да прати чое с ногозначителното "Ще пишем ли, или...?"
21
0
 
18
 
! Отговори
BGN преди 8 години
А липсващото парче от ъгъла на виадукта е зрителна измама. Това са 3D графити !!!
20
0
 
21
 
! Отговори
КАТ преди 8 години
Значи вината 100% е на шофьора! Не е могъл да реагира навреме и да избегне летящия бетонов къс. Причината да се случи това е ясна - несъобразена с пътните условия скорост.На един акт раздтояние е приключването на случая
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе не е от моста бе, Пътищата са ни перфектни без нито една пукнатина. Птица е носила бетона да си строи гнездо-бункер и го е изпуснала. Ясно е, че никой не носи вина. Просто мал шанс!
18
1
 
14
 
! Отговори
Бай Станко преди 8 години
Толкова е елементарно решението-хващаш бай Пешо, от която и да е строителна бригада, водиш го при моста, даваш му парчето и той след 10 минути ще ти каже дали е оттам.Загуба на пари и време е да командироваш от София комисия от некадърници, които знаем как се назначават на топлите места.
17
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А В ТУНЕЛИТЕ ПОД ВЕЛИКО ТЪРНОВО ВИСЯТ 200 КИЛОГРАМОВИ ЛЕДЕНИ БЛОКОВЕ!АКО ПАДНАТ И УБИЯТ НЯКОГО КВО ЩЕ КАЖЕ ВИНЕТУТКА ПАЛАВА?ЧЕ Е ПАДНАЛО ЗАМРЪЗНАЛО Л***IНО ОТ САМОЛЕТ ЛИ?
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А възможно ли е да е метеорит от Марс? Или провокация от руската космическа програма?
15
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И да е паднало от камион означава че камионът има право да се движи по този мост .Бях свидел на това как пасна цял контейнер от камион върху пешеходна зона защото не е укрепен има ли наказание за това едва ли ,а в Европа има .
14
1
 
14
 
! Отговори
Трудовак преди 8 години
Крайно време е този сайт да започне да наема грамотни хора, за д аняма такива "бетонЕни" недуразомения.
13
0
 
15
 
! Отговори
тцЪ преди 8 години
Аха... в такъв случай тая армировка дето се вижда и с просто око, не от моста, ами е просто авангардно решение и най-новата тенденция в мостовото строителство... АПИ пак се оака и овъртя
12
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
почнахме с партенките пак... нЕма такава държава