Полицаи в публиката на маскарадните игри в Перник

Униформените ще бдят за ловки джебчийки
1
Полицаи в публиката на маскарадните игри в Перник
Снимка: Impact Press Group, архив

Полицаи ще бъдат сред публиката по време на фестивала в Перник. Специалният екип ще работи за предотвратяване на джебчийски кражби.

Целият състав на ОДМВР-Перник ще се грижи за реда и спокойствието на гражданите и участниците в ХХV Международен фестивал на маскарадните игри, който започва утре. Ще им помагат и служители от главната дирекция "Национална полиция" и от дирекцията "Жандармерия", стана ясно на съвместна пресконференция на ОДМВР и община Перник.

Набелязани са и мерки срещу евентуални инциденти. Ще дежурят и екипи на Центъра за спешна медицинска помощ и на противопожарната служба.

Полицаи ще има и на всички невралгични кръстовища. Твърде е възможно на места светофарите да бъдат изключени и движението да се регулира ръчно с цел избягване на задръстванията, предупредиха от ОДМВР.

Със заповед на кмета Вяра Церовска в центъра на Перник се въвеждат ограничения в движението. Началникът на сектора "Пътна полиция" Слави Лазов призова перничани и гостите да ползват паркингите на големите хипермаркети, намиращи се в централната градска част.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари