Кметът насилник е с инсулт в реанимация в Пазарджик

Състоянието на Евстатиев е тежко, но е в съзнание
Обновена: 30 яну 2016 17:07 | 30 яну 2016 14:22, Анисия Иванова
128
Кметът насилник е с инсулт в реанимация в Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Обвиненият в изнасилването бивш кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е в реанимацията на отделението по неврология на областната болница в Пазарджик, съобщи за "24часа" директорът на здравното заведение д-р Васил Вълчев.

В четвъртък, когато се гледа мярката срещу него за изнасилването на 16-годишна ученичка, е получил инсулт и затова е бил неадекватен пред съда. Едва снощи са взети мерки за състоянието му и е бил приет в болница.

На заседанието съдът остави Евстатиев в ареста за постоянно заради опасения да се укрие. Той е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче. След като бе задържан, призна пред разследващите, че е имал сексуален контакт с момичето, но той бил доброволен.

В петък вечерта от районната прокуратура в Пазарджик спешно са извикали медицински специалисти в ареста, заради влошеното състояние на бившия кмет. При Евстатиев са били изпратени трима лекари - двама невролози и неврохирург, които са констатирали тежък инсулт. Диагнозата е била окончателно потвърдена и при изследване със скенер.

Състоянието на бившия кмет е тежко, но той е в съзнание, съобщиха от болницата. Въпреки тежкото състояние на Евстатиев, двама полицаи охраняват отделението по реанимация.

След сигнал на адвокатите на задържания, че в продължение на дни Евстатиев не се храни и не разговаря с никого, в сряда през деня той е бил подложен на медицински изследвания в областната болница, но тогава не са били открити данни за тежко заболяване. Поради това след медицинските прегледи бившия кмет е бил върнат отново в ареста. По повод инсулта на Евстатиев негови близки се канят да съдят прокуратурата за неглижирано отношение към арестанта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кмет невинен в България няма! За каквото и да го осъдят, малко е.
54
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другарю червен *** , никой никога не присъства на полов акт , достатъчно е , че момичето се е оплакало за изнасилване. Въобще как не ви е срам да го защитаваш. Дано изнасилят твоята дъщеря или твоя близка и тогава ще те питам дали си присъствал на изнасилването .
53
26
 
11
 
! Отговори
АНОНИМНА преди 8 години
След като толкова много го оплюха и обвиниха за всичко аз питам някой от всички нас видял ли е как той изнасилва момичето!? Присъствал ли е на този акт.Само те двамата си знаят кое как и защо е станало или не.
52
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щом е в съзнание,нищо му няма!
51
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Другари червени каскети , не се опитвайте да оправдавате този циг..анин . Представете си , че вашата дъщеря е изнасилена по този начин . Или вашия другар наследник на мандраджия е по важен от вашата дъщеря .
50
0
 
7
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 8 години
Когато всички мислят еднакво, някои мисли грешно!
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грозно е да обвинявате жертвата! Утре и на вас може да се случи, след като обществото ни няма морал.
48
8
 
5
 
! Отговори
До Анонимен от Паз преди 8 години
Да извратено е ! Но не е изнасилване
47
5
 
10
 
! Отговори
Да бе преди 8 години
Нишо му няма на лъжливата червена гад.
46
13
 
7
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 8 години
Хванете едно случайно 16 год момиче от улицата и се позаговорете малко. Дали не мислят секс?Аз лично не вярвам че не е било доброволно.И как разбрахте че е девствена-родителите ли казаха?
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПазарджиклияСигурно не е за първи път, но е ИЗВРАТЕНО!
44
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не измествайте въпроса! Деянието на този *** е подсъдно. Напоил момичето с алкохол и го изнасилил, какво повече? Очевидно не му е за пръв път, очевидно не може или не иска да се владее. Партийните му другари да не го защитават и без това са не по-малко виновни, защото със сигурност са знаели за наклонностите му. Няма извинение за проваления млад живот!
43
18
 
2
 
! Отговори
Пазарджиклия преди 8 години
Как не е усетила че е изпила 300 гр уиски. На 16 год е достатъчно разумна да разбере какво прави. Порно гледат от 12-13 годишни,много добре е знаела какво прави. Защо не се запитате дали някои зложелател не ги е видял и изпял всичко на полицията. Родителите едва ли биха раздухали толкова много "новината за дъщеря им". Запитайте се кой е този човек издал Евстатиев?За първи път ли 58 год мъж прави секс с 16 год момиче
42
1
 
6
 
! Отговори
2222 преди 8 години
Ох горкия той. Ами да вземе *** поне. А като гнусните коментари на просташката част от коментиращите. Жалкото е че тази част е 95%
41
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господ си знае работата! Ако е истина, защото може и да е опит за измъкване от правосъдието!Тези, които го оправдавате, какво ще говорите, ако се беше случило с вашата дъщеря? Имала е доверие на този пръч, затова е отишла с него. Да не се прехвърля сега вината върху това дете, стига му стресът от станалото. А този хубавец, дали не е виновен и за други подобни престъпления? Ще погледне ли прокуратурата делото за сестри Белнейски? Колко такива извращеняци с власт е имало по това време в Пазарджик?
40
9
 
2
 
! Отговори
мнение преди 8 години
Като знам 16 годишните девойки какви бръмчалки са, не съм сигурен кой кого е нае...л.... синът ми е на тази възраст и на родителските срещи класната само ни предупреждава момчетата да се пазят от момичетата. Тази девойка що не я питат за кой път има такова приключение...
39
9
 
4
 
! Отговори
луцифер преди 8 години
Кога ли ще излезе някой клип с невинната девственица
38
1
 
9
 
! Отговори
Стоян преди 8 години
Мисля че е искал да изпробва песента (Дърт козел млада върба лющеше).Тогава е трябвало да получи инсулта,сега полицията виновна.
37
4
 
7
 
! Отговори
луцифер преди 8 години
Битият,бит а еб** еб**н!!!Никои не знае какво е станало в хотела.Много малки кифли се надяват да пробият в живота с хотелски секс. А в Стрелча в дискотеките отидете да видите как пият 16 годишните. Комуниста се е възползвал.
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 57Абе и дъщеря ми е на 17 ама като и кажа да пием по една водка или уиски и ми вика ааааа не сипи ми вино