Кметът насилник е с инсулт в реанимация в Пазарджик

Състоянието на Евстатиев е тежко, но е в съзнание
Обновена: 30 яну 2016 17:07 | 30 яну 2016 14:22, Анисия Иванова
128
Кметът насилник е с инсулт в реанимация в Пазарджик
Снимка: архив Булфото

Обвиненият в изнасилването бивш кмет на Пазарджик и Стрелча Иван Евстатиев е в реанимацията на отделението по неврология на областната болница в Пазарджик, съобщи за "24часа" директорът на здравното заведение д-р Васил Вълчев.

В четвъртък, когато се гледа мярката срещу него за изнасилването на 16-годишна ученичка, е получил инсулт и затова е бил неадекватен пред съда. Едва снощи са взети мерки за състоянието му и е бил приет в болница.

На заседанието съдът остави Евстатиев в ареста за постоянно заради опасения да се укрие. Той е обвинен в изнасилване на 16-годишно момиче. След като бе задържан, призна пред разследващите, че е имал сексуален контакт с момичето, но той бил доброволен.

В петък вечерта от районната прокуратура в Пазарджик спешно са извикали медицински специалисти в ареста, заради влошеното състояние на бившия кмет. При Евстатиев са били изпратени трима лекари - двама невролози и неврохирург, които са констатирали тежък инсулт. Диагнозата е била окончателно потвърдена и при изследване със скенер.

Състоянието на бившия кмет е тежко, но той е в съзнание, съобщиха от болницата. Въпреки тежкото състояние на Евстатиев, двама полицаи охраняват отделението по реанимация.

След сигнал на адвокатите на задържания, че в продължение на дни Евстатиев не се храни и не разговаря с никого, в сряда през деня той е бил подложен на медицински изследвания в областната болница, но тогава не са били открити данни за тежко заболяване. Поради това след медицинските прегледи бившия кмет е бил върнат отново в ареста. По повод инсулта на Евстатиев негови близки се канят да съдят прокуратурата за неглижирано отношение към арестанта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Щото ако е съгласна би било " законно" да прави секс с малолетна?Дали тоя случай няма общо със случая на БелнейскиКой знае каква банда развратници управлява Пазарджик
74
7
 
5
 
! Отговори
bolbov преди 8 години
От колко време пишем бришем какво ли не,а на тази девица гласа не сме чули.Как стоят нещата само тя знае.Трябва малко ред нито майката нито сестрата на бабата са били вътре,а крякат като,изнасилени.Нещо като театро ми изглежда тъз работа.:
73
11
 
11
 
! Отговори
Бакъря преди 8 години
Номерата на тази палавница са причина да бастисат човечеца.Накрая ще излезе,че каквото е търсила,такова е и намерила,но сдед като съсипят човека.Може би близките на малката палавница си въобразяват и се надяват да станат милионери,което няма как стане и не да си дават сметка,че резилът е техен.
72
4
 
5
 
! Отговори
persian преди 8 години
Малко е!
71
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Maikite na maminite sincheta go zashtitavat. Az imam sin i ako e obvinen v iznasilvane nyama da go zashtitavam, ako ochevidno e vinoven. Aman ot maiki egoistki v Bulgaria.
70
5
 
16
 
! Отговори
neo5 преди 8 години
Е как така все се разболяват преди делото точно, тва не мога да си обясня :D Сигурно затворническа треска ги хваща..
69
4
 
29
 
! Отговори
Донев преди 8 години
Как си приличат двамата нерези Иван Евстатиев и Младен Червеняков.ДВамата са юристи,бивши прокурори,деца на активни борци,галеничета на БКП,престъпници и нерези
68
7
 
17
 
! Отговори
BG преди 8 години
Само не разбрах как всички хейтъри са успели да се сдобият със съдебно медицинската експертиза на "девицата", която "насила" е отшла в хотела при дъртия пръч. Хора събудете се медиите ви пломиват мозъците!!!
67
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано да изгние в ада.
66
8
 
20
 
! Отговори
Вуте преди 8 години
От ВутеА от нощно напикаване не се ли оплаква, НЕРЕЗА му мръсен !!! Да му ударят три пъти челото в стената и ще му мине инсулта !!!
65
6
 
12
 
! Отговори
до 78 преди 8 години
До АНОНИМНАти си някоя дърта червенабабка -въбужда л и те мисълта как дърт пръч изнасилва 15-16 годишна ?? явно те превъзбужда .ами трябваше да го запише на видеоклип дрОгаря и да се похвали нанякой пленум явно ...а остави то в Бг видеоклиповете не служат за доказателство...Показанията на момичето ,изследванията на кръвта й,следите от побой и изнасилване -верно бе те пак не доказват ...Великите Бесепари не грешат те са винаги прави,оле..
64
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимендоказано е изнасилване -момичето е със синини,с разбита уста,с вътрешни разкъсвания -тези ''следи'' не говорят за хубав секс ,на който си съгласен ,нали.Мда и това че тя твърди че не го е искала -да бе за кво да се взема под внимание ,нали дай да вярваме на дъртия пръч/щото е толкова дебел и грозен че всяка жена и ученичка м у се хвърля на врата...
63
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До анонимкакво ли ами ти ако си познавал някой колега на *** от дете ,нямаш ли му доверие?или мислиш л и че познатите на семейството ти ,на бащати /които са възрастни колкото бащати/ ти мислят как да те набарат и изнасилят?никой тийнеджър/тийнейджърка не мислят за 50 -60 годишни хора като за възможни партньори/толкова голяма е разликата в годините че е невъзможно просто
62
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
пожелавам му и инфаркт и ....на място ,да си почива в ада ;;вликия мъжкар''' интересно как когато изнасилваше -беше голям здрав и напращял ,мислещ че става з а мъж -а сега е болен, стар ,моля ''спасете ме аз съм стар'' ***
61
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А сега го пратете да се лекува в ЮАР.
60
1
 
14
 
! Отговори
поговорка преди 8 години
*** глава затрива
59
1
 
11
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Ако пък другарят е подмамил момичето, както е и било най-вероятно, и умишлено е искал да се възползва от доверието й как стоят нещата,а? Какво търси това момиче в дома на кмета, на който майка й е секретарка, бивш прокурор и дипломат е сложно да се обясни на някои хора
58
5
 
16
 
! Отговори
А ,СТИГА ,БЕ.... преди 8 години
..ДО ВЧЕРА , ЯК , КАТО БИК---ИЗНАСИЛВА УЧЕНИЧКА ....ДНЕС-----"БОЛЕН И БЕРЕ ДУША"..ха,ха,хааааааааааааа....МНОГО "КРЕХКИ"---престъпници ,бе------МЕКИ КАТО БАБЕШКО ДУПЕ...!
57
11
 
2
 
! Отговори
veskatodorova52 преди 8 години
До АнонименАЗ 170-ТИ АНОНИМЕН ТЕ ПИТАМ:ОСВЕН ДЪЩЕРЯ ИМАШ ЛИ И СИН?НЕ Е ДОСТАТЪЧНО,ЧЕ МОМИЧЕТО СЕ Е ОПЛАКАЛО,ЗАЩОТО КАКЪВ ГО ТЪРСИ ТОВА МОМИЧЕ У ДОМА НА МЪЖА...
56
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дори и да не е изнасилване пак е извратено!