Майка отива на съд за шамар на учител

Гневната родителка може да отнесе глоба до 5000 лв.
Обновена: 30 яну 2016 10:01 | 30 яну 2016 09:57, Анисия Иванова
32
Майка отива на съд за шамар на учител
Снимка: архив Булфото

Майка на третокласничка отива на съд за ударен шамар на учителка. Инцидентът станал на 11 ноември 2015 г. в двора на основното училище "Филип Тотю” в павликенското село Върбовка.

Малко по-рано същия ден, в междучасието, възпитателката разтървала две момичета, които се биели и си скубели косите. Едното от децата обаче се оплакало на майка си и разгневената родителка решила лично да се разправи с учителката, пише "Монитор".

Тя връхлетяла в двора на школото, насочила се право към учителката и без да каже нищо й залепила един як шамар. След подадената от ударената жалба, срещу родителката било образувано наказателно производство.

Повдигнато и е обвинение за причинена лека телесна повреда и е дадена на съд с искане за налагане на административно наказание. Ако бъде призната за виновна, тя може да отнесе доста солена глоба от 1000 до 5000 лв. Предстои делото да бъде насроено за разглеждане в Районен съд – Павликени.

 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
17
 
13
 
! Отговори
Западноевропеец преди 8 години
Тази е фенка на джуджи. Те само такива отиват да бият шамари на учители. Просто са ядосани, че комунизмът го няма и бият интелигентните учители със западни разбирания, без да се замиалят, че всичко западно е хубаво.