Гонка до... гроб! Белозем в шок след смъртта на 19-годишен

Карал до колата на приятел, после се ударил в нея и се забил в насип
1 фев 2016 17:52,
129
Гонка до... гроб! Белозем в шок след смъртта на 19-годишен
Снимка: Dnes.bg

Автомобилът на 19-годишният Иван Димитров, който загина тази нощ в Белозем, е смачкан до неузнаваемост.

Младежът е шофирал спортната си кола с висока скорост. Малко преди инцидента се движил едновременно до колата на негов приятел.

Още по темата

В един момент обаче Иван загубил контрол над автомобила, ударил се в колата на набора си и се забил в насип край пътя. От удара се завърта и пада по таван.

Предполага се, че до катастрофата се е стигнало заради гонка.

"Беше добро момче, но може и да са пили преди да се качат на колите", предположи пред Dnes.bg приятел на жертвата.

Предстои да бъде направена експертиза, която да установи причината за катастрофата, както и дали водачите са пили преди да се качат на колите си.

"Синът ми е в шок и не може да разговаря, загиналото момче ми беше като син, голяма трагедия", заяви бащата на втория водач в катастрофата.

Автомобилът на загиналия Иван е смачкан до неузнаваемост. Младежът след 10 дни е щял да навърши 20 години.

В селото са в шок от случилото се. Колата на оцелялото момче е била с летни гуми.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


129
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Синът ми е в шок и не може да разговаря, загиналото момче ми беше като син, голяма трагедия", заяви бащата на втория водач в катастрофата.Ооо, леле мале, катпо син ми беше, добричък, бокьор и отличник. Магистралите ни не са предназначени за скорости повече от 150, а на повечето места по магистралите и над 90 си е опасно, а тези си правят гонки по разбитите селски пътища. Ами татенце, да беше налял малко акъл на сина си. На това аз му викам естествен подбор!
62
0
 
42
 
! Отговори
един преди 8 години
До ЖалкоСамо не разбрах какво е виновна държавата, че две пишлемета са решили да се правят на "големи"? По-скоро вини родителите какви ценности са заложили в тези младежи... В шок бил оцелелия?!?! Ами малко да беше мислил, нямаше да тръгва да се величае и сега да е в шок...
61
1
 
36
 
! Отговори
Офтопик, please note преди 8 години
FYIАвтоматично цензурираните думи от предишния ми коментар са /\yмnенu и (op0(оuди
60
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз съм от Айтос и смея да твърдя, че ние сме дали най-много младежи, като жертви на пътя! Явно е, че закона не върши работа и продължават да умират деца, но трябва да се мисли по въпроса и то не само от управата, но и от родителите! Лично загубих мой връстник на "17" години, както и две съседки на 16 и 18 години "сестри" и бяха само 2 ! Към родителите мога да кажа, да внимават какви подаръци купуват, а към младежите просто да внимават, защото на никого не му е обещано, че утре ще е ЖИВ!
59
3
 
35
 
! Отговори
Офтопик, please note преди 8 години
За пръв път виждам в този сайт 5 страници със 100% единно мнение по въпроса (като изключим няколкото минуса поради различна тематика - коментирали са коли, т.е. офтопик, както и този вероятно ще бъде наказан). Друг любопитен факт е, че липсват обичайните коментари под всяка статия. Класифицират се като "***" (или още като "платени) - ГЕРБ, русофили, ***, евроатлантически гeйове, путин, ердоган, меркел, обама, турция, курса на рублата, тик-так и т.н.
58
5
 
38
 
! Отговори
Прав преди 8 години
До АнонименПрав си наборе...преди години на 20 г. хората са имали семейство и деца..глава на семейство..жената си върши домакинската работа...мъжа осигурява доходите...СЕГА мъже на по 35 и нагоре..гледат само да завъртат търговията и да си прават по едни 5 бона на месец и да може да земе кола за 50 бона на лизинг и да излиза по заведения секи вечер с различна...мъже на по 35 г...
57
2
 
47
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Хлапетата винаги са правили глупости и ще продължават да ги правят.Винаги!Дълга на родителите е да ги предпазват от такива неща.Може да съм краен,но като го видиш,че се прави на голямата работа,дрифти със над 100 в завоите на междуселските пътища,яхнал е корито за 2000 лева с летни гуми,ами кажи му,дай сега аз ще те повозя,но си сложи колана.Удари нарочно автомобила с 40 в някое дърво,така,че нищо да не остане от колата и като пишлемето пребледнее му кажи-а ако бяхме със 100? И шамар зад врата!
56
3
 
67
 
! Отговори
Жалко преди 8 години
за младия живот. Но всеки днес се прави на голямата работа. В училище малтретират беззащитните учители, в дискотеките се правят на гангстери, по пътищата се правят на Шумахер, а всъщност са едни дрисльовци. И ето това правят. Ако имаше нормална държава, такива простотии нямаше да стават. Поне не е убил някой невинен.
55
2
 
34
 
! Отговори
tui neshto преди 8 години
Ти да не си някакъв автомобилен експерт, колко БМВ та си карал , че стигна до такива мисли?
54
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Chudno kak predi 100 godoni na 19 veche sa bili semeini maje s 3 deca i rabota. Siakash varvim nadolu, ne nagore.
53
1
 
33
 
! Отговори
Американ преди 8 години
До 69: бе още ги има много, че и са ти сложили палец надолу.
52
17
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
EC ТРЯБВА ДА ЗАБРАНИ БМВ 90 % ОТ СМЪРТНИТЕ СЛУЧАИ Е ИМЕННО ОТ ТЕЗИ БАРАКИ НЕ СЕ ЛИ НАУЧИХТЕ ДА КАРАТЕ АУДИ Q7 ПО ЗДРАВИ , ПО СТАБИЛНИ ПОВЕЧЕ ЛУКС НАУЧИЛИ ОТ БРАТЯТА РОМИ ЕДНО БМВ И ТОВА Е ТАТЕ ТАТЕ КУПИ МИ БМВ ДА СИ НАМЕРЯ МОМА ПФУУ СЕЛЯЦИ С АУДИТО 100 МОМИ ЩЕ ИМАШ БЕ *** ГЛАВО
51
8
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
См-ърт за глупаците ;) и техното семе ;)
50
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз стига бе като чуя удар в дърво или смърт и първото за което се сещам е ?? БЕЕМЕВЕЕЕ колата ковчег . Явно младока решил да впечатли селските моми да се направи на Шумахер
49
1
 
48
 
! Отговори
Дърт Крейзър преди 8 години
Акъл-море, глава-шамандура ---по-точно от това няма
48
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да мрът бе! Простаци с простаци!
47
1
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Освободи държавата от поне един ***-от. Ако не се беше самоликвидирал, щеше да ликвидира някой невинен някой ден.
46
3
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В училище вместо да ги учат на всевъзможни глупости да ги учат да бъдат хора, да имат акъл и ценностна система.
45
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Родителите и те са рядко "умни" за да му купят баварец, че и с летни гуми за зимата. Акъл никакъв, възпитание никакво.
44
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колкото и добро момче да си, ако на горния етаж няма никой, това не ти е много от полза. Явно е бил много умен, за да прави гонка зимата с летни гуми, а ако е и пил, е просто за награда Дарвин.