Рекордно топло и утре – до 24 градуса!

Очаква се и слаб ветрец, но само на някои места
2 фев 2016 17:07,
2
Рекордно топло и утре – до 24 градуса!
Снимка: Reuters. архив

И през следващото денонощие ще се задържи топло за февруари. През нощта ще бъде предимно ясно, а утре ще преобладава слънчево време с разкъсана, предимно висока облачност. Ще духа слаб, в Източна България и на север от планините - до умерен юг-югозападен вятър, съобщиха синоптиците от БАН.

Минималните температури ще бъдат между 4 и 9 градуса, максималните - между 19 и 24 градуса. През нощта срещу четвъртък от запад облачността ще се увеличава и вплътнява.

Над планините ще преобладава слънчево време. Ще духа силен югозападен вятър. Ще бъде топло с максимална температура на височина 1200 метра около 15 градуса, на 2000 метра - около 8 градуса.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време. Ще духа до умерен юг-югозападен вятър. Максимални температури на въздуха - 15-18 градуса. Температурата на морската вода е 7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
Българче преди 8 години
Марийче мила,Я обясни на мене, явно неразбиращия, що ще рече глагол "вплътнявам"? Че такъв в наший красен език НЯМА!Проста журналистическа пасмина и ***!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ще има пак сняг и изненадани