83-годишна даде над 2 бона на ало апаши

Парите били за "лечение на дъщеря й"
4 фев 2016 11:14,
3
83-годишна даде над 2 бона на ало апаши
Снимка: Bulphoto, архив

Баба на 83 години от Благоевград стана поредната измамена от ало апашите.

Вчера следобед на възрастната жена чрез телефонно обаждане й е поискана парична сума за лечение на дъщеря й, която била претърпяла токов удар.

83-годишната жена предала на непознат за нея мъж сумата от 2 360 лв. По случая е образувано досъдебно производство.

Полицията в Благоевград призовава за повишено внимание и проява на мнителност по отношение на лрица, които чрез телефонно обаждане им искат парични суми. За предотвратяване на подобен вид престъпления, в случай на телефонно обаждане, при което е поискана парична сума, лични данни (име, ЕГН или адрес) или банкови сметки е необходимо гражданите веднага да се свържат с близки, роднини или съседи и веднага да позвънят на тел. 112 (избира се безплатно).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 8 години
Това бабе е голяма скръндза.
1
0
 
2
 
! Отговори
Зиго преди 8 години
Вие една нормална статия, в която няма да пише за убийства, изнасилвания, ФАЩ, Путин, КНДР, A/iZIS, катастрофи, убити, изкормени, изнасилени, запалени, на(рани, ранени, окрадени.... няма ли да напишете?! Е така, само, питам....П.С. Аз продължавам да не вярвам на постоянните подобни статии за ало-измамници и стари хора, но ако е истина... съжалявам за старите хора, които вместо на старини да живеят нормален и пълноценен живот, те са неравнопоставени във всичко. Срам за нас, че го допуснахме...