88-годишна даде 20 хил. лв. на ало-измамник

Хитрецът излъгал и друга баба но "само" с 3 хил.
20
88-годишна даде 20 хил. лв. на ало-измамник
Снимка: архив, Ройтерс

88-годишна жена от Стара Загора е дала 20 000 лева на телефонен измамник. Добрата новина в нейния случай е, че измамата е разкрита.

Освен нея, в полицията се оплакала и 77-годишна жителка на града, която предала на непознат 3000 лева. По двата случая били образувани досъдебни производства.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни действия е задържан И.Г., на 47 г., от сливенското село Тополчане, който получил парите от жертвите.

Работата по установяването на цялата му престъпна дейност продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: телефонна измама
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
0
 
! Отговори
e преди 8 години
Еврейски ***,вече сте в неофициално ембарго.Ще следя за годишната ви рента от 3млрд.$.от САЩ,да не ви се изплаща.Понеже е акт на съпричастност към престъпленията на терористичния режим на Бениамин Нетаняху.Ще се постарая по най-бързия начин да се актуализира 3379/75 на ООН.Също така ООН да признае държавата Палестина-териториалната и цялост,суверенитет и независимост.Вие не мидадохте само отрепките за преработка,сега вече е късно.Не признавам и държавата ви Израел.Свърталище на ***.
9
1
 
2
 
! Отговори
xDrive35d преди 8 години
6:Срещнали се на полянка прабългарин и славянка цуни-гуни, вади-тури нароили цяло стадо чукундуриХахахахахахахахахахахаахахахаахахахахахахаахахахахахахахаххахахахахаххахахахаахаха!!!
8
2
 
10
 
! Отговори
разочарована преди 8 години
Все ми се иска да помогна на някои възрастни със сметките, дарения да дам. После чета такива статии и си казвам- верно ли...пари за хляб нямат, а по 5-10-20 000 на мошениците дават. Така беше и с кухнята за бедни във Варна. Исках да даря, гледам ги на снимките- ами те до една с по-скъпарски палта от моето?? Губи човек желания за дарения така.
7
3
 
5
 
! Отговори
един друг преди 8 години
намалете пенсиите !поне 2 пъти надолу.аман вече.
6
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Държавата да разпрати на пенсионерите листовки с предупреждение да не си раздават парите на непознати. Ей хора, дайте ги на деца и внуци. Стига стискахте тези пари под дюшека, помогнете на младите, че са в безизходица и по чужбина. Как ще си давате парите на непознати и ще се жалвате после. Какъв народ сме ние, да не слушаш децата си, а да си раздаваш парите напред назад. Хиляди случай има на възрастни хора, които не слушат по-младите, а вместо това....
5
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
не са виновни старците а тъпите им деца и внуци
4
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако това е вярно, егати бедния народ-много бесепарски пенсионери стачкуват и негодуват, а под възглавниците хилядарки
3
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Срещнали се на полянка прабългарин и славянкацуни-гуни, вади-туринароили цяло стадо чукундури
2
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде стига с тия измамници вече, ако реши полицията да ги хване за 5 дни всички ще са в кауша. Всички по малки градчета и селца се знаят кои се занимава с това. И тез големи къщи на безработни... Политиците да не спят, хората ще вземат да си решават проблемите сами!
1
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно тези получават по 40 лв. за Коледа. Винаги са готови да подкупят и излъжат дъртите! Да им е за урок.