Фермери набиха крадци в Пловдивско, единият почина

Другият апаш е в болница, с опасност за живота
95
Фермери набиха крадци в Пловдивско, единият почина
Снимка: архив, БулФото

Мъж е починал след побой в пловдивското село Устина, а друг е с опасност за живота, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив, която наблюдава досъдебно производство по случая.

През нощта на 7 срещу 8 февруари двамата проникнали в селскостопанска ферма в близост до селото. На мястото се намирали собственикът на фермата Георги К. на 46 г. и Димитър К. на 67 г., които им нанесли побой.

Пострадалите са с неустановена до момента самоличност.

Единият е починал на мястото на инцидента, а другият е отведен в здравно заведение за оказване на медицинска помощ, където е настанен с опасност за живота.

Двамата извършители са задържани от органите на полицията за 24 часа, в рамките на които наблюдаващият прокурор ще прецени спрямо кого и какви обвинения да бъдат повдигнати.

До момента е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, установяват се лица с отношение по случая с оглед провеждане на разпити. Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още по темата: пловдивкрадци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плевньо и така раздава "Стара планина" на разни, трябва да даде по орден на двамата доблестни мъже, които спестиха труда на полицията, следствието (хм!), прокуратурата (хм, хм!), съда (хм, хм, хм!), икономисаха пари на българския данъкоплатец и най-важното - подадоха светъл пример за подражание!
21
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Можете да им метнат няколко лопати пръст, кой ще се сети къде да ги търси двамцата?
20
1
 
20
 
! Отговори
5ков преди 8 години
Трябвало е да ги закачат на електрическия сълб на мегдана и да ги замерят с кочани от царевица докато гледат шоуто на слави или мача на Ицето Стойчков... поне да се изкефят преди дранголника....
19
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасното е, че най-вероятно ще ги съдят за убийство. А това, че онези са влезли с цел грабеж.... няма нищо....
18
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
мисля си, че още дузина-две такива случаи и селската битова престъпност ще започне да спада.Да не забравяме разбира се, че монетата има две страни.
17
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така трябва.
16
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Експертици,експертизи ,хонарари за експертите ,разходи ,следствия ...защо е нужно ? Три на два метра ме правят и толкова .повече разправии не са нужни .В Израел на фермерите дори щяха им изкажат благодарност за гражданската позиция !!!!!!!!!!!!!!!!!
15
0
 
29
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 8 години
За починалият е установено, че е имал вроден генетичен ефект, от който е щял да се гътне рано или късно. Сега ще краде на воля в преизподнята. На кучето - кучешка смърт, без да обиждам прекрасните животинки.
14
0
 
47
 
! Отговори
Дриско преди 8 години
До Анонимен 12Къф граждански арест бе, нали като ги арестувам полицаите ще ги пуснат щот няма нищо откраднато а крадците ще кажат че са влезли да се постоплят и след три дни пак ще надничат през прозореца !
13
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Предстои да бъдат назначени съдебномедицински експертизи, биологични експертизи, експертизи на веществени доказателства."Хорейшио, баце
12
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво!!
11
2
 
42
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Не ще кой знае какви сложни закони, челнове и параграфи!Простичък текст- Всеки заварен в чужд имот е извън закона!
10
45
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужасно е, че няма зачитане на частната собственост. Не е ли по-ужасна обаче жестокостта с която се саморазправяме? Толкова ли сме неграмотни, че да не знаем за правото си на граждански арест? Защо е необходимо да се избиваме. Няма вяра в тази държава. Това трябва да е :(
9
1
 
39
 
! Отговори
Общинар-бизнесмен преди 8 години
Народа, изтреще, откакто остана без държава.
8
0
 
25
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
ПРИ ТЕЗИ 10 ЕКСПЕРТИЗИ ЕДИНСТВЕНАТА ВЯРНА Е---С ПАТРОНА ТАКА ЩЕ СЕ Р ЕШИ ПРОБЛЕМА С ..ДРЕБНИ ,,БИТОВИ КРАЖБИ КАКТО И С ГОЛЕМИТЕ КРАЖБИ
7
0
 
69
 
! Отговори
Два варианта преди 8 години
Вариант 1 (България):Цяла България скърби за бедните роми, пребити от бабаитите. Побойниците влизат в затвора, задето си пазят имуществото, а на крадците им се дават помощи, и им се казва друг път да не правят така!Вариант 2(САЩ):Останалият жив ром влиза в затвора, а фермерите получават обезщетение за нанесените щети. Също така получават и похвала за подпомагане дейността на полицията!Кога ще ги стигнем, анериканците?!
6
0
 
41
 
! Отговори
маке преди 8 години
протест пред народното сбрание срещу незаконното им задържанеот мене 300 кила бочва с вино
5
1
 
77
 
! Отговори
Фактолог преди 8 години
Поредната добра новина днес. Напоследък крадците *** като мухи!
4
2
 
58
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
Защо са задържали хората станало при самоотбрана онези двамата са ги нападнали и са искали навярно да ги убият затова са дошли в техният имот.
3
0
 
71
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С неустановена самоличност т.е. не са си вадили документи ... Ами сетих се!